Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@matka295 bola som ukazal mi organy, len nase babenko je stale chrbatikom a moc sa mu ukazovat nechce 🙂xixi... dalsiu poradnu mam 16.10 to budu dalsie krvne testy tak uvidime.Pre mna co je najvacsi strasiak su asi testy na cukrovku.BUdem mat dost problem udrzat v sebe tu hnusnu sladku vodu :(
@tonjadabik2 aj ja som ms naposledy v auguste, takže uvidíme. Podľa digi testu som v 3-4 týždni, výtok nemám skoro žiadny, možno trochu bieleho.
Bolesti tiež ustúpili, tak uvidíme, čo povie dr. Idem v stredu na budúci týždeň. Potom si dáme vedieť, že čo 😉
Pre nás bude toto prvé bábo, ja už mám 31 rokov.
@matka295 ale už aspoň vieš, že je všetko v poriadku a to je super. Veľmi Vám to prajem ♥ držte mi palce, nech aj my dobre dopadneme. ďakujeme obaja 🙂
@zuzu1109 hej aj ja som mala jeden den taze vobec netusim v ktorom som tyzdni.. aj ja cem ist na tyzden tazw jasne ze si dame vediet este aby sme neboli narovnako.. kedy si mala ms v auguste? ja 20.
@luta13 ahojky moja kolky je to prosim ta tyden vie niekto? este som nebola u dr..
@tonjadabik2 no veru teraz riadne podraželi ... No tí chlapi majú vFy na všetko čas 😁 aj môj je taký 😂
@tonjadabik2 Táto apka sa dá prestaviť aby ti to ukazovalo tehotenstvo v týždňoch.
@martinkamm jaj tak chce byť drobček ešte v anonymite chvíľku 😂
@tonjadabik2 mojko klikni si ma gravidita možnosť čo je v tej bublinke a ako to vyhodí môžnosti tak tam budú dní do pôrodu klikni na nich a prepnonso to má týždne 😃 hotovo
@tonjadabik2 dá, tiež mám túto aplikáciu.
@matka295 má pravdu, tak sa to robí
@tonjadabik2 musí aj ja som si ju predstavovala z týždňov na dní do pôrodu
https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/3s09EGtB1K...
uz je to ok ukazuje Dakujeeem ❤ som myslela ze som dlhsie tehu..ktovie ze ci ozaj aj dr tak potvrdi 😝
@matka295 ved toto ze manzelik ma stale cas..ale ako tak pozeram 6tt mam este cas aj ja..staci az v 8 tyzdni no nie? 😍
@matka295 no asi ano 🙂aj ked uz by sa ukazat mohlo🙂 ale krutilo sa ostosest 🙂 som sa nasmiala veru...
@tonjadabik2 hehe možno áno budeme naraz rodiť, ja tam mám 245 dní do pôrodu 5 týždeň asi 🙂 tak uvidíme... ešte to je skoro
@zuzu1109 a to je kolky tyzden? 5ty?dobre ratam ci nie? neviem
@tonjadabik2 si 7tt
@tonjadabik2 áno dobre..uvidíme čo povie dr.
či tam už niečo bude vidieť, ja už idem teraz v stredu 🙂
A ty kedy pôjdeš ?
@matik7 nie nahodou az od pondelka 7tt? nechapem tomu ale Dakujem 😍
@zuzu1109 moje ja neviem ale chcem ist cim skor ci je vsetko v poriadku vies.. asi na tyzden planujem. ja asi vo stvrtok. 😀
@tonjadabik2 teoreticky ani stačí ja som tiež videla až v 8 tt aj drobčeka aj srdiečko tak ešte máš čas 😄
@martinkamm aj ja som sa smiala ono je to krásny zážitok a ešte keď dr si z toho srandu urobí 😂 aj oni vedia mať dobre hlášky 😂
@matka295 hej asi tak taze asi na tyzden.chcem vediet ci je to dobre vsetko ci je ok a tak

@matka295 ved chcela by som ale niesu nato peniazky vodicak je drahy.. akooo uz ma kare ku dr by som sla hned vies.. len sa neda.uz manzelovi nadavam nech si laskavo vybere volno