Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111 vidím ciarocku,tak držím palce do úspešného konca teraz 🙂
Ahojte, som 23DC 10DPO čo myslíte, mohlo by už niečo ukázať?? 🙂
@kristina6014 teoreticky izby mohol niečo ukázať každá sme iná,niekomu ukáže týždeň pred ms niekomu v deň ms.Drzim palce 😊
Už by nie izby 🙈
@luta13 Dakujem moja si zlata ty si tu nas anjel lubime ta Cmuk ❤
@luta13 Mojecko tieto baby by tiez chceli vyratat tu tehotensku kalulacku ako si mne vyratala.mozes im tiez prosim ta vyratat? v mojom profile pisali. Dakujem za nich Cmuk. nelyss a 126
@tonjadabik2 na nete ich je vela..staci tam zadat prvy den poslednej MS
Baby tak asi nič teda ;( spravila som si dnes digitálny test clearblue a negatívny ☹️...tak neviem lebo robila som si este jeden do prúdu moču a opäť duch ... ja už neviem fakt ze co 😒😒
@ivusik1111 na clearblu mohlo byť ešte skoro a ten druhý sa ti dá odfotiť ?
Myslis ? Lebo co čítam ze je spoľahlivý ☹️ Ani neviem ako to mám teraz s MS lebo po potrate som ju mala este len raz 8.9 a mám to teraz take rozhádzané :( už sú v koši všetky ... od nervov som ich vyhodila všetky do kosa lebo len na nich stále pozerám a hľadám 😐
@ivusik1111 viem,že to bude otrepaná fráza a ver ,že ani ja som to nevydržala netestovat no vydrž aspoň 3 dní a ak je všetko ok tak čiarka bude určite pekná .Budem myslieť na teba .
@silvinkastarunka áno je 😉
@silvinkastarunka jasné je
@silvinkastarunka áno aj ja som tatko s týmto testom začínala 😊Tvoj som trosku len stmavila
@karmela ahojky poslala by si mi z akej stránky si si objednala materskú kašičku? Ja sa neviem rozhodnúť 😝 dakujem❤
@trblietava ahoj mojko včelia materská kasicka tuto originál som mala
Ahojte žienky, prosim o pomoc 🙏, prikladám dnešný tehu test. Do MS mam este 10 dni a test ani nie je z ranneho mocu a ja tam vidim // a 6 dni od ovulky(co je len moj predpoklad), viem, ze je to asi skoro, ale mavam bolesti v podbrusku, citlive prsia, bolia ma krize a trošku spinim posledne dva dni (skor je to hnedy vytok ako krv) Zvycajna dlzka cyklu 33 dni. Najprv som myslela ze je to nejaky zapal, tie bolesti, ale ten tehu test ma dost zmiatol 😅
@monika_akinom je tam 😍

@ivusik1111 je tam 😘