icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

saskia00721
8. okt 2017

@mimuska18 rovnako viditeľné to bolo celú dobu alebo viac počas doby keď to bolo mokré?

barbs24
8. okt 2017

Ahojte, trochu sa Vám sem znova votriem. Vašu tému sledujem už dosť dlho a stále sa teším z každého úspešného konca alebo začiatku 🙂 a súcitim keď to nevyjde aj keď iba ako taký tichší divák. PArkrat som prispela ale posledných niekoľko mesiacov sa ukázalo že môj hon za duchmi bol úplne zbytočný, stále prišlo sklamanie.
Pomaly sa zhoršoval stav môjho otca ktorý mal vzácnu a veľmi ťažkú rakovinu mozgu...
Veľmi som túžila stihnúť oznámiť mu príchod nášho 3. Bábätka, no vôbec sa nám nedarilo, pritom naše 2 deti sme maly v podstate na prvý šup.
Kazdy z nás čakal že to otec potiahne dlhšie, no z dňa na deň sa mu zhoršil stav a do 3 týždňov nám naveky odišiel. Presne pred 3 týždňami.
Mala som jeden test "kdyby neco" a dnes som si ho spravila, 3 dni pred termínom MS. Dpo neviem, pretože som sa na všetko už vykašľala.
A vybehli na mna tieto čiarky. Som v šoku pretože som si ani v sne nemyslela že tam vôbec niečo "ulovim" a uvidím.
Myslite že sa môžem aspoň trochu tešiť? 🙂
@luta13 ďakujem za tvoju krásnu spravu, veľmi ma potešila a prepáč, že som ti ešte neodpisala ale mala som teraz veľmi ťažké dni, týždne.❤️ Ešte raz ďakujem.
Pekný večer zienky a držím palce každej jednej, pretože byt mamou je naj..

barbs24
8. okt 2017

Prepáčte za preklepy to mobil za mna robí take hrúbky, az som sa zhrozila 🙂

mimuska18
8. okt 2017

@saskia00721
Viac viditeľné to bolo keď to bolo mokré

kudusko
8. okt 2017

@barbs24 velka gratulka a uprimnu sustrast ocinkovi viem.co prezivas moja mamina je uz tam 5 rokov a urcite tvoje babatko bude take krasne ako su jeho surodenci a ta mala to nadhera mohla by ist do reklamy :-*

saskia00721
8. okt 2017

@mimuska18 tak to už sme tri čo nám tento test teraz takto ukázal druhú čiarku ktorá bola viac viditeľná keď bola mokrá a po uschnuti to dosť zoslablo. Buď majú tie testy v tejto serii nejakú chybu že sa tam tá farba nedrží po uschnuti alebo zacali duchovat. Dúfam že to prve 🙂

barbs24
8. okt 2017

@kudusko ďakujem ti veľmi pekne! 💕 som v totálnom šoku, cela horím, tvar mám červenú, uši všetko 🙂 otec mi chyba neskutočne ale verím, že na nás dozrie a rozhodli sme sa, že ak ten test neklame a náhodou to bude chlapček dostane meno po svojom dedkovi...
ďakujem aj za naše deti🙂 a veru aj ja sa trochu začínam obávať, že budeme ešte veľa chlapcov od nej odháňať 😀 (a inak sa nezvyknem vychvaľovať )
Ďakujem za pekne slova a krásny večer prajem 🙂

mimuska18
9. okt 2017

@saskia00721 fotka je robená hneď po uplynutí asi 3minút jemnú čiarku tam vidieť aj po uschnutí ale lepšie ju bolo vidieť mokrú a to už 3 baby majú také testy ??? No verím v to že to naozaj nieje zlá séria 🙄

chmurkaxy
9. okt 2017

Caute baby, akej kvality je teraz Pepino? po namoceni hneď bolo čiarku vidieť a aj potom tam zostala. Teda duch. Len neviem,či ho brať vazne.
1. namoceni test po asi 2 min
2. Včera a dnes upravené
3. Po uschnuti

tonjadabik2
9. okt 2017

@chmurkaxy na tom spodnom druhom vidim dva ciarocky tfuj tfuj drzim palceee

saskia00721
9. okt 2017

@chmurkaxy viaceré máme takéto výsledky s pepinom teraz. Ja osobne tiež neviem či to brať vážne alebo nie.

nikky81
9. okt 2017

@barbs24 v prvom rade uprimnu sustrast ocinkovi, verim ze to boli, velmi boli ale ver ze jemu je lepsie a bude z nebicka davat pozor na teba a vase deticky ❤
a v druhom rade, gratulujem ku krásnemu testiku, a drzim palce do uspesneho konca .... ste krasna rodinka, a s dalsim bábätkom budete este krajsia ..... moc moc drzim palce❤

luta13
9. okt 2017

@barbs24 Uprimnu sustrast nad stratou ocinka, musi to byt velmi tazke, neviem, ako sa citis, pretoze som to zatial neprezila a dufam, ze tak skoro ani neprezijem...Na druhej strane gratulujem k //, su krasne a verim, ze budu silniet a ze si budes spokojne tehulkovat 😉...Ked som ja bola prvykrat tehulka, mala som na svete uz iba jednu babicku...Bola som prva tehulka medzi jej vnucatami, cize by som porodila jej prve pravnuca!...Pocas tehulkovania som za nou viackrat bola a velmi sa tesila mojmu rastucemu brusku...No ona to nevydrzala (bola chora a jej stav sa postupne zhorsil) a Pan si ju povolal do Neba presne 2.5.2008...Pochovala som ju, ked som mala uz velke brusko a cely pohreb som neskutocne preplakala...Moj syn sa narodil 25.7.2008...Odvtedy sa mi o nej snivali zive sny, kde sme sa spolu rozpravali, akoby tu skutocne bola, mala som pocit, ze je stale na Zemi jej dusa a ze sa nevie rozlucit so mnou...Viem, ze to nie su vymysly, no bola tu...Budievala som sa s placom a jej nikde...Ked som zostala druhykrat tehulka, este raz sa mi s nou snivalo, potom to prestalo...Odvtedy ani raz sa mi to nestalo...Viem, ze odisla spokojne do Neba a dava odtial na mna a moje 2 deti (jej pravnucikov) pozor kazdy den...Ked zomrela, jedna osoba mi povedala, ze je to "ZIVOT ZA ZIVOT"...Ze moja omama mi uvolnila miesto na zemi pre moje dieta...Ona odisla a miesto nechala volne pre svojho este nenarodeneho pravnucika...Je mi do placu ked to teraz pisem, no je to tak...Verim, ze Tvoj tatinko sa na vas pozera teraz z Neba a ze prave on Ti poslal do zivota odtial Tvoje dalsie dietatko - Tvojho vysnivaneho anjela 😇...Preto verim, ze vsetko bude tak, ako ma byt a ze prezijes krasne a zdrave tehulkovanie...Prepac za vylevy o mojom pribehu, no nemohla som inak...Ked budes zas testovat, hod potom fotecku, ako // silneju 😉

luta13
9. okt 2017

@silvinkastarunka vidim //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

luta13
9. okt 2017

@kristina6014 nejaky naznak, ze by tam mal byt dusik sa mi zda, no je to len pohlad mojho oka...Skus testovat este za 2 dni zas Lady maxom...Drzim palceky 😉

tonjadabik2
9. okt 2017

@monika_akinom a je to taaam vitaj medzi mamickamii drzim palceee 👍

luta13
9. okt 2017

@monika_akinom krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...MS uz necakaj! 😘

tonjadabik2
9. okt 2017

@luta13 nieco natom bude pravdy lebo ked sa nam narodil maly tak ho moj ocko videl aj sa s nim stihol rozlucit a o dva mesiace zomrel..uvolnil mu miesto na zemi.. plakala som dlhe dva roky a potom sa mi prisnil ako anjel v bielom ruchu s velkymi kridlami ze mu je dobre a ze sa s maminkou stretne.. odvtedy som neplakala. teda snazila som sa ale akosi teraz..placem casto..tento mesiac to bude 3 roky co je dedko v nebi..😢

barbs24
9. okt 2017

@tonjadabik2
@luta13 je mi luto babicky❤️áno Asi je to skutočne tak, pretože par mesiacov predtým než som sa narodila mi zomrela prababka a dostala som jej meno.. pri našej Elle zomrela babkina sestra..keď sa narodil náš Áron, mal cca 6 týždňov otec prvý krát odpadol na chalupe. Už vtedy som si hovorila, že Ach Jaj dúfam, že on nebude ten kto teraz bude musieť odísť, vtedy sme ešte netušili že ma v mozgu 6nadorov, mali podozrenie iba na obyčajný úpal, dovtedy B živote nebral Atb, nebol prechladeny ani sa na nič neliečil. Boli to ťažké 2 roky, hlavne posledné tyzdne, keď sa to všetko zvrtlo a z človeka ktorý bol vecne na nohách v záhrade sa zrazu stal človek pripútaný k vozíku a neskôr k lôžku.. nikdy nezabudnem ako deň pred svojim vecným odchodom keď už vobec nevládal pohladil nášho malého po hlavke... a teraz je tu ešte moja babka, otcova mama, verím že s nami ešte ostane aj napriek tomu že prežila vlastného syna, ďalšie úmrtie v rodine by ma už asi totálne odrovnalo, pretože už aj teraz sa cítim veľmi zle aj keď tento test mi včera prvý krát od pohrebu vycarí úsmev na tvari.
Nechcem tuto peknú tému zahlcovať smutným vecami, tak už to ďalej ani nechcem rozoberať. Je to všetko čerstvé a ťažko sa s tým vyrovnáva, asi preto o tom pisem aj keď sa tu s Vami osobne nepoznám.
Luta13 ďakujem, určite pridám. 🙂 ma dnes zmysel znova testovať alebo ani nie?

nina4
9. okt 2017

@luta13 moja to si tak krásne napísala pre barbs24 ty si tu taký nás strážny anjel 😘😘.
Nám sa pri prvom nedarilo otehu. A manželov ujo v tedy bol na operácii no bohužiaľ srdiečko nevydržalo.pochovali sme ho na pohrebe mi bolo veľmi zle ešte mi mama v tedy vravela či som není tehotná. A o dva dni sa nám to potvrdilo.My sme to tak brali ,že jeden život odyde a druhý príde.

luta13
9. okt 2017

@barbs24 kludne testuj, nech vidis tie silne, do oka bijuce //...A testy si nechaj na spomienku 😉

luta13
9. okt 2017

@nina4 Je to velmi smutne, ze "zivot za zivot", ale je to tak...Boh povolava ludi, ktori sa na Zemi trapia a su chori (teda väcsinou ide o vazne choroby) a dava do rodin novych anjelov, ktori trosku nahradzaju nase prazdne miesta v srdiecku...Je to kolobeh zivota a ziadny clovek to nedokaze zmenit...A dakujem za koment, no zatial anjel nie som, ale verim, ze ked pride spravna doba, tak sa nim raz stanem 😉...Pohladkaj za mna brusenko a povedz drobcekovi, nech uz vyjde na svetlo Bozie - som na neho velmi zvedava uz - je to ale lenivcek maly 😘

barbs24
9. okt 2017

Včerajší vs dnešný 🙂

tonjadabik2
9. okt 2017

@barbs24 noo a je to taaaam Gratulkaaaa mamickaaa 👍

barbs24
9. okt 2017

@tonjadabik2 dakujeeem 🙂 velmi sa tesim a dufam ze MS nepride. Chcela som kupit este digi ale neviem ci sa na to nevykaslem, este uvidim 🙂 kraasny pocit byt znova v tom 🙂 ty si tiez tehulka vsak? 🙂

chmurkaxy
9. okt 2017

teraz poobede Midstream. Nejaké skúsenosti?

saskia00721
9. okt 2017

@barbs24 gratulujem🙂 ale pre istotu si sprav ešte iný test ako pepino.

kudusko
9. okt 2017

@chmurkaxy zlatko to vážne to je zázrak moja držím palce nech silnie 😘😘😘
@barbs24 krásne zosilnel koľko si moja dpo alebo dc?

barbs24
9. okt 2017

@saskia00721 spravím ešte možno digi test ale nechcem príliš veľa testovať lebo sa mi to stále vypomstilo a ja keď začnem tak to nemá konca 🙂 a ďakujem 🙂

monika_akinom
9. okt 2017

@luta13 dakujem 🙂 dufam ze to bude v pohode, od vecera slabo krvacam, ale nerozbieha sa to ako ms. Kojim rocneho syna, tak neviem, ci to nemoze sposobovat aj to. Zajtra chcem znova testnut, tak dufam, ze ciarka bude silniet.