Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@matik7
@tonjadabik2
@zuzu1109
Ahojte baby, tak ja už mám po prvej prehliadke u dr. 🙂, veľa som sa asi ani nedozvedela 😀 som bola v takom strese, že som sa ani nič nespýtala 🤐 každopádne mám potvrdené vnútromaternicové tehotenstvo, 12mm vak..(som googlila lebo som nechápala, čiže to je v norme 😀) a ešte niečo tam klikal, no moc som z toho nepochopila, na srdiečko že si samozrejme ešte musím počkať 🙂 ďalšia prehliadka o mesiac..to je strašná doba 😲 a ešte vitamíny femibion mi doporučil...
Ja som vyšla a normálne som začala rozmýšľať, čo všetko mi hovoril, mohla som byť taká vypnutá ? 😅 tak a teraz mesiac čakať, nabudúce už snáď budem chytrejšia keď pôjdem odtiaľ 😎
@simona_simi ahoj moja, pohladkaj brusenko za mna...Ako sa mava Tvoj zaludok "na vlnach"?...Stale rovnako?...Ak chces, napis do IP 😘
@veja232 Gratulujem k tehu a zaroven sa smejem, ako si to krasne vsetko rozpisala...No moja, to su hormony, zena casto zabudne pritom ako sa vola, takze Tvoju zmätenost uplne chapem 😉...Dolezite je, ze je vsetko tak, ako byt ma...Mesiac sa Ti bude vliect trosku, ale potom to bude o to krajsie, ze uz uvidis aj ❤ a verim, ze uz aj svoju malicku fazulku uvidis...To je jednoznacne!...Zatial si uzivaj sladke zaciatky a prajem Ti, nech Tvoj zaludok zostane v pohode pocas tychto prvych tyzdnov 😘
@luta13 píšem IP 😊
Nazivo sa mi zda ze najsilnejsia ciarka bolo toho 2.10, ja uz fakt neviem
@luta13 zajtra idem akurat na vysetrenie syndromu lepivych dosticiek tak mozno by mi mohli vziat krv na hcg aj tam. Vies co? Ja mam tiez taky vnutorny pocit, ze sa to podarilo len sa tomu bojim verit. Dnes sa mi dokonca rozbehol aj taky biely vytok hustejsi. Nerozumiem tomu uz naozaj, no priznaky necitim vobec ziadne
@sandy152 biely hustejsi vytok bez zapachu je tehu vytok...Priznaky nemusis mat ziadne, mne nic nebolo, len vytok som mala aky opisujes a bolest podbruska ako pri MS, tak som stale chodila na wc pozerat, ci neprisla MS...No ziadna neprisla, vzdy to bol len tento vytok 😉...No kludne sa s muzom pomilujte, ale radsej opatrne...Ja som v tychto veciach vzdy bola opatrna, keby nahodou 😉...Jednoznacne si daj zajtra tu krv na Hcg odobrat...Drzim silno palceky, nech mas dobre vysledky a Tvoje pocity nech Ta nesklamu 😘🙏
@sandy152 podľa mňa to vyzerá nádejne 😊 tiež mi vychádzali ovu testy skoro pozitívne a na tehotenskom bol najskôr len dúšik a potom druhá čiarka silnela a silneli aj ovu 🙂 tiež mám tento biely výtok a občas bolesti v podbrušku..a dnes mi dr. tehotenstvo potvrdil 😊 ❤ držím silno palce 🙏
@simona_simi To by si mala brat do konca 1.trimestra.
To sa berie hlavne kvoli razštepom
@rebeka211 beriem od zistenia Femibion a ten obsahuje viac kyseliny listovej a iné vitamíny 😉
@karmela ďakujem 😘

@kudusko 26 dc a cca 11-12 dpo ale to je iba môj odhad, nemám to potvrdené🙂 snáď MS nepríde už .