Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@simona_simi aha,tak super potom 😉
@ivusik1111 vidim krasne // a potichucky gratulujem...Myslim, ze digi Ti este nemusel ukazat, skus ho za tyzden, budes to mat istejsie...No tento testik skus zopakovat za 2 dni zas a uvidis, ze // budu vyraznejsie...Drzim palceky, nech pekne tmavnu 😉
@ivusik1111 trosku som zmenila kontrast 😉
Ďakujem 🙂 len sa aj teším aj sa bojím, lebo pred týždňom som začala brat dost silne antibiotiká a teraz neviem co robiť ... nemyslela som , ze sa to tak rýchlo podarí a teraz neviem co ...
@ivusik1111 skus este iny test a zavolaj dr co mas robiť..
@ivusik1111 digi je 25citlivost tak môže byt že ti aj preto neukázal v piatok teraz keby si ho robila už ti vijde plusko..a čo sa týka atb volaj dr čo ti ich predpísal a povec že si pravdepodobne tehotná či ich môžeš dobrat alebo ti vymení za iné..
@veja232
@matik7
@tonjadabik2
@luta13
Tak ahojte, aj ja som dnes prišla od dr. A tiež tam ešte nebolo nič vidieť :( tak som sa trochu zľakla. Hovoril, že sliznica je vysoko. Takže to vyzerá dobre.
Potom to pozeral sonom a povedal, že tam vidí gestačný vak asi 4mm. Tak že je to na dobrej ceste 🙂 Je to v poriadku. Ja som bola tiež taká vystresovaná, že ani neviem čo. Presne ako ty Veja :( som asi v 5 tt.
Teraz mám prísť o 2 týždne....dúfam, že to bude ok .
Ďakujem krásne a krásny dník cmuk ♥ a veľa pozitívnej energie.
Tie ATB mám práve od gynekológa na mykoplazmy a ureaplazmy a bojím sa hlavne preto lebo som o tých atb čítala ze v tehu môžu spôsobiť spomalenie rastu kosti a zafarbenie zubov len neviem ako to je v takom skorom štádiu ... každopádne mu zavolám a uvidím co povie ... dúfam ze to nejak neuskof
Neuškodí bábätku ak som naozaj tehu 🙁
@ivusik1111 zavolaj doktorovi,on ti povie najlepsie.. niektore atb su vhodne aj v tehu.. niektore mozu plod poskodit ale ked to podchytis skoro tak by to malo byt ok,hlavne to treba riesit ..zatial este s babom nie ste "prepojeni"
@ivusik1111 tak to určite zavolaj koľko máš vybratých už atb? A teraz ešte neublížiš Miminku len to rieš čím skôr určite držím palčeky
Mám ich na 20 dni a vybrala som ich 6 zatiaľ ...
@zuzu1109 čo som prišla z práce tak zas googlim. A 4mm v 5tt písalo dosť dievčat že malo. 😉 tak to bude ok 🙂 , skôr teraz rozmýšľam nad mojimi 12mm..že či to bolo vôbec k tomu vaku, lebo som dosť diskusií našla kde sa spomínala 12mm sliznica, ale on o sliznici vôbec nehovoril a na druhú stranu zasa 12mm mi teraz príde veľa. Asi by som už nemala všetko vyhľadávať a počkať, čo bude o ten mesiac. 🤐
@veja232 asi naozaj by sme to mali nechať tak, toto je ešte pre nás horšie.
Ja som zase čítala, že 4mm je málo. tak neviem :( ale už nebudem nič čítať.
Toto je zlé na psychiku, takže nám to škodí. Nechajme to na drobcov, oni si to už zariadia po svojom 🙂 uvidíš všetko bude v poriadku, musíme veriť 🙂🙏🙏🙏
Ahojte, uz 3.den mi meska MS. Testy som si robila este pred nou, najprv vychadzala slaba ciarka, potom este zoslabla slabla az vymizla. Dnes som bola na navsteve u gynekologa a povedal mi, ze mam vysoku sliznicu maternice a vidi tam gestacny vacok, ze to bude tehotenstvo... potom mi vzal krv, no a ta je negativna. Takze sa babo neuhniezdilo?
@marisse2428 pravdepodobne ide o anembrymolu..to znamena ze oplodnene vajicko sa citi uhniezdilo(z toho je ten vak) ale plod sa nevyvinie,odumrie..
@nivea777 asi ano 😞

@luta13 ďakujem pekne veľmi sa tešíme 🤗