Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@nivea777 no vidis..ja som mala pri dcerke krvacanie..ale to som mala zrazeninu v maternici
@archanjel007 ta tak ze riedeny vodou mi poradili baby.. hej 7e..noo to je dost..
@tonjadabik2 v ktorom si týždni? Prečo si robíš testy vlastne?
@matka295 lasko len tak zo srandy..mala som este posledny tak preto.. ak ratam dobre tak asi v 12stom neviem
@tonjadabik2 este ti poslem nieco
Ahojte baby, už 2 týždeň mi mešká menštruácia, mám občasné pichnutie na ľavej strane 😖 Teh., test je negatívny.
Toto isté som zažila začiatkom roka, kedy mi cca. 3 týždne meškala menštruácia. Šla som na dovolenku, deň pred odletom test negatívny a keď som sa vrátila z dovolenky už bolo na teste 1-2 týždne (Clearblue digi test). Žiaľ o dva dni neskôr som začala krvácať a lekár aj podľa vyšetrenia a krvi potvrdil mikropotrat.
Chcem sa len spýtať či naozaj niekomu aj takto neskoro ukázal až test //?
Pretože mne pri prvom mikropotrade ukázal az po mesiaci...
A teraz sa opakuje to isté, brucho mám neskutočne nafúknutú.
Len dnes už sa do toho pridala aj bolesť pŕs ktorú mávam pred menštruáciou.
@tonjadabik2 počet týždňov od posledného cyklu min max
3 týždne 5 50
4 týždne 5 426
5 týždňov 18 7 340
6 týždňov 1 080 56 500
7 – 8 týždňov 7 650 229 000
9 – 12 týždňov 25 700 288 000
13 – 16 týždňov 13 300 254 000
17 – 24 týždňov 4 060 165 400
25 – 40 týždňov 3 640
@tonjadabik2 jaj no mňa by to ani nenapadlo 😂. Vieš ono je hcg na vrchole a vtedy to už testy nezachytia.
@archanjel007 oki Dakujem lebo ja som nic nenasla na nete
@matka295 ahaa Dakujem zbytocne sa stresujem asi ze? nikdy som nerobila dalsie testy pri detoch ked som mala pozitivne to len teraz..zo srandy..ach.. taze sa stresujem zbytocne???
@tonjadabik2 teraz by si mala mat poriadne kolajnice
@archanjel007 nesúhlasím s tým celkom podľa mňa je to už hodnota ktorá je príliš veľká na tehotenský test .... Neviem ja len súdom podľa seba že po týždni meškania som mala testovaciu čiarku silnejšiu ako kontrolnú. Možno len už nebol ten test schopný to množstvo zachytiť tak zblbol.
@tonjadabik2 neviem moja podľa mňa bude najlepšie ak sa ti podarí skočiť k lekárovi. A možno bol len test vadny. Neviem posúdiť.
@matka295 ja sa tiež v tom nevyznám uplne len to co som nasla na internete a mozno fakt najlepšie k lekarovi
@matka295 asi bidem vyzerat ako hlupa ale test ked uz zena ma vela hcg tak to uz nezachyti ja som si myslela ze stmavie kolko sa len da vies jak to myslim
@tonjadabik2 ja ta na jednej strane chapem
Ja som väčšinou sama s detmi bez rodiny bez nikoho kto by mi ich vedel postrazit ak je to nutné
Neviem ci máš pri sebe rodinu alebo nejaké kamarátky ktoré by ti vedeli postrazit deti no úprimne na druhej strane nechápem...nechap ma zle je to môj názor...no od rána sa tu rieši test potom zbytočne robíš jeden a ten istý
Tu nejde o to ze by ta baby strážili svojimi skúsenosťami ja som ti tiež mohla uz ráno napisat ako
@archanjel007 svoju skúsenosť kedy som prišla o drobca bez akýchkoľvek bolesti a krvácania strašiak som nie?verím xe tebe to dopadne dobre no ja byt v tejto situácii teraz aj keď sama s detmi aj keby som mala ísť 35km (toľko mám do nemocnice) išla by som pre ten pokoj a radšej sto krát zbytočne ako čakať a niečo zanedbať...ejuska to vystihla presne občas su dôležité sekundy....
@archanjel007 chápem moja nie vôbec nevyzeráš za hlúpu to viem aj ja to tak viem že test už nie je schopný zachytiť hcg tak zblbne... No najistejšie ísť k lekárovi keď ešte nebola u lekára vôbec tak už by sa aj patrilo.
@bluebell0412 no ja by som isla k lekarovi istota a cas je drahocenný
@bluebell0412 no ja som jej len chcela dobre aby si potom nevycitala ze nieco zanedbala
@tonjadabik2, to ti ako vobec napadne ten isty test dvakrst namocit????/ako to nepochopim a ptm tu stresujes ze je slabsi
@archanjel007 áno viem ako si to myslela vieš ja tiež nechcem súdiť som myslela ze od rána sa nájde spôsob len uz mi to ozaj nedalo a preto som napísala co som napísala každý mame svoje no ja by som od rána nečakala
@bluebell0412 ja by som sla k lekarovi urobí usg a hned vie a keby nieco vedia aj hned pomôcť
@archanjel007 taktiež.....
Ja som naozaj ďalej 35km s detmi väčšinou sama s ozaj nemam nikoho kto by mi pomohol no napriek tomu riešenia su vždy ale to treba chciet
Nechcem byť za zlú no ozaj tu v diskusii sa nevyrieši v tejto situácii nic
@bluebell0412 ja som test spravila test zo srandy len.u dr som nebola preto lebo sme chceli pockat aby bolo nieco vidno. A ku dr idem zajtra. Ten test som nemala robit..bola to blbost.. Ako citam hcgnje velmi vysoke a testynuz nezachytia..kvoli placente. Pojdem ku dr a dam vediet oki?
@tonjadabik2 Moja, tu ti nikto nepomoze. Moze to byt fakt chybny test, ale moze to byt aj mikropotrat. Bodaj by to bol len chybny test. ALE ja by som uz davno bola po vysetreni. My nehovor, ze nevies niekoho poprosit, aby ti deti postrazil, alebo jednoducho ich zobrat so sebou. Tu ide o sekundy. Mozes svojim modlenim a cakanim to dieta nechat umriet. Neber to v zlom, tiez som veriaca... Ale viera nie vzdy pomoze. Obcas to chce aj lekara. A nie len obcas...
ja tu casto neprispievam dievcata, len vas sledujem kedze uz tehu som ale suhlasim s vami a tym lekarom.... navyse ak je to uz 12tt tak tam uz sa robia merania nt, screeningy, odbery ..... netvrdim ze vysledky z týchto vsetkych screeningov su spolahlive , ale uz je najvyssi cas aby to videl lekar
kazdopadne drzim mamicke palce aby bolo vsetko ok
@nikky81 pojdem nebojte bud dnes alebo rano
@tonjadabik2 ja viem čítala som od rána všetko
Len ono je možnosti viac prečo takýto test vyšiel
Ono ti to prečo je taký ani jedna z nás tu 100% nepotvrdí ani nevyvráti to najlepšie posúdi dr
Preto som ti písala nie v zlom no ja by som tam bola uz davno
Zaujímavé čítanie...

@tonjadabik2 a to je ako riedeny vodou a ten isty test nerozumiem a test tak okolo 7 eur