icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

bluebell0412
17. okt 2017

@archanjel007 mne sa niečo marí na tvojom teste no neviem zhodnotiť či duch alebo kanáliky ako ho vidíš ty?

prskavka2223
17. okt 2017

Ahojte zienky 😉...mam otazocku...pridavam aj fotku mojich ovu testov. Ten s najsilnejsou druhou ciarkou je dnesny,ale bola som aj u gyndu dnes a povedal mi,ze vpravo mam uz prasknute vajicko cize ovu uz bola,tak nechapem ten dnesny ovu test,kedze ovulacia prebieha od pozitivneho ovu testu od 12-48 hodin. Ako je to mozne ked uz mam prasknute vajicko a ovu test skoro pozitivny?

alilka
17. okt 2017

@prskavka2223 tak ten "skoro" pozitívny nieje pozitívny. Je negatívny 😁 to preto 😉

luta13
17. okt 2017

@ivusik1111 myslim, ze by si mala zbehnut na krv k Dr., co Ti povedia, ci nenajdu v tele zbytkove Hcg, ak si nahodou tehulka bola...Ja by som to asi takto riesila, lebo by mi to vrtalo v hlave, no je to na Tebe 😉

archanjel007
17. okt 2017

@bluebell0412 ta ja neviem uvidim zajtra napisem ze co 🙂ci prisla ci nie zajtra je 31dc

luta13
17. okt 2017

@sandy152 je mi luto, ze MS prisla, no drzim palceky na tento cyklus...Boh Ta zehnaj, nech si najdes coskoro vytuzene // 😘

bluebell0412
17. okt 2017

@archanjel007 tak držím palce aby neprišla ☺

archanjel007
17. okt 2017

@bluebell0412 🙂dakujem🙂

sandy152
17. okt 2017

@luta13 dakujem krasne, nebude to asi take jednoduche ako som si myslela no ☹

luta13
17. okt 2017

@tonjadabik2 prepac moja, ze pisem az teraz, no nebola som tu dnes este vobec, teraz az pozeram Tvoje testy...No divne, ze takto zbledol, no ako pise ejuska, ak nekrvacas a nemas krce, myslim, ze babätko je tam, kde byt ma...Som zvedava, co Ti zajtra povie Dr., verim, ze vsetko bude v poriadku...Daj nam potom vediet...Velmi na Teba myslim a drzim palceky, nech je drobcek bojovnicek a pekne rastie tak, ako ma...Modli sa k Bohu a ver svojmu babätku...Objimam Ta a Boh s vami obomi 🙏😘

luta13
17. okt 2017

@evka64 drzim palceky na zajtrajsie testovanie, nech si najdes aspon dusika 😉

evka64
17. okt 2017

@luta13 dakujem pekne 🙂 aj ked je este asi velmi skoro 6dpo

luta13
17. okt 2017

@archanjel007 na Tvojom testiku vidim dusika druhej /...Velmi Ti drzim palceky, aby Ti zajtra MS uz neprisla a aby dusik tmavol 😉...Boh s Tebou 🙏😘

luta13
17. okt 2017

@evka64 Kazda sme ina, jednej ukaze skor, inej neskor...Ja som nikdy netestovala skor, ako mi nemeskala MS, aby som nebola zbytocne sklamana...Je to na Tebe, ako sa rozhodnes testovat 😉

luta13
17. okt 2017

@archanjel007 trosku upraveny kontrast 🙂

karmela
17. okt 2017

Halo ženy kľud kvôli jednej žene sa tu rozprúdi chaos..Všetky sme chceli len poradiť pomôcť a každý je omylny ešte som nestretla človeka bez omylu..
@matka295 nerozčuluj sa moja

@lulila098
@emili31 aj ja som to čítala na fóre a tuším aj v našej skupinke Decembrovky keď kocke vyšiel slabší testik a po zriedeni 1:1 bol už pekne pozitívny..

luta13
17. okt 2017

@simmmus skus, uvidis...Kazdej inak stupa Hcg, mozno Ti nieco ukaze, mozno nie...Ja osobne som testovala az 2 dni po meskani MS a na teste som mala len slabeho ducha - kuk moj album...Drzim palceky 😉

luta13
17. okt 2017

@karmela ahoj moja, pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

karmela
17. okt 2017

@archanjel007 ahoj moja niečo sa mi nanom marí len niesom si istá či je to kanalik alebo začínajúca druha čiarka..držím palčeky aby tmavla

matka295
17. okt 2017

@karmela som pokojná moja neboj sa o mňa. Len tak ma nikto nerozhádže.

prskavka2223
17. okt 2017

@prskavka2223 hej hej viem,ze je negativny,ale kedy teda bol pozitivny ked podla sona dnes uz mam vajko prasknute?to mi nejde do hlavy,tipovala som ze zajtra bude pozitivny uz ale po dnesnom sone teda neviem a nechapem

karmela
17. okt 2017

@luta13 ahoj zlatko ďakujem pohladkala som zajtra má čaká poradňa aj sa bojím aj sa neviem dočkať..v decembrovkach sa to rozbehlo babulky končia v nemocniciach a jedného bojovníka už mamina porodila s decembrovciatka sa stal oktobrovcek ale zdravý chlapček..ale myslím pozitívne musím 🤰❤️

prskavka2223
17. okt 2017

@alilka hej hej viem,ze je negativny,ale kedy teda bol pozitivny ked podla sona dnes uz mam vajko prasknute?to mi nejde do hlavy,tipovala som ze zajtra bude pozitivny uz ale po dnesnom sone teda neviem a nechapem

alilka
17. okt 2017

@prskavka2223 ak dnes bola už len Tekutina .alebo možno už nič .tak ovu test mohol byť pozitívny 3-4dni do zadu.

prskavka2223
17. okt 2017

@alilka hej povedal mi,ze vidi tekutinu takze uz mam prasknute vajko...no ja som si robila test v sobotu uplne biely,z nedele je ten uplne na pravo,stredny je zo vcera a ten najsilnejsi z dneska. Preto tomu nerozumiem,keby som dnes na sone nebola tak by som bola v tom,ze ppzitivny test budem mat zajtra alebo az vo stvrtok.

bluebell0412
17. okt 2017

@karmela Moja ty hlavné klud dotiahnes do úspešného konca a poradňa dopadne super uvidíš ☺
Maličký sa mamine riadne poponáhľal základ nech su v poriadku

karmela
17. okt 2017

@bluebell0412 tak verím,že áno že dopadne dobre mala si kopka a snažím sa myslieť pozitívne..ďakujem drahá a tebe držím palčeky na // a už úspešne 😘

bluebell0412
17. okt 2017

@karmela ta tak nech pekne kopka aby ší o nej vedela uz sa nenazdas a bude vám kopkat v postielke 😊
Držím naozaj palce na zajtra nech všetko dobré dopadne .
Ďakujem uz by mohlo...☺

luta13
17. okt 2017

@prskavka2223 no napriek ovulakom a prasknutemu vajku ste sa dufam snazili aj tak, ci?...Drzim palceky, aby si si za 2 tyzdne nasla vytuzene // 🙏❤

ejuska2586
autor
17. okt 2017

Tak som sa dozvedela novu vec o tom riedeni mocu. To som ani netusila. A hlavne, vvo vyssom stadiu som ani netestovala... @matka195 Ospravedlnujem sa. Evidentne si mala pravdu s tym riedenim...
Co sa Antonie tyka, silno dufam, ze je jej malinke v poriadku.
@archanjel007 Na tbojom testiku tiez cosi vidim, len neviem, ci je to kanalik, alebo duch druhej ciarky. Drzim palce...