Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte zienky 😉...mam otazocku...pridavam aj fotku mojich ovu testov. Ten s najsilnejsou druhou ciarkou je dnesny,ale bola som aj u gyndu dnes a povedal mi,ze vpravo mam uz prasknute vajicko cize ovu uz bola,tak nechapem ten dnesny ovu test,kedze ovulacia prebieha od pozitivneho ovu testu od 12-48 hodin. Ako je to mozne ked uz mam prasknute vajicko a ovu test skoro pozitivny?
@prskavka2223 tak ten "skoro" pozitívny nieje pozitívny. Je negatívny 😁 to preto 😉
@ivusik1111 myslim, ze by si mala zbehnut na krv k Dr., co Ti povedia, ci nenajdu v tele zbytkove Hcg, ak si nahodou tehulka bola...Ja by som to asi takto riesila, lebo by mi to vrtalo v hlave, no je to na Tebe 😉
@bluebell0412 ta ja neviem uvidim zajtra napisem ze co 🙂ci prisla ci nie zajtra je 31dc
@archanjel007 tak držím palce aby neprišla ☺
@bluebell0412 🙂dakujem🙂
@tonjadabik2 prepac moja, ze pisem az teraz, no nebola som tu dnes este vobec, teraz az pozeram Tvoje testy...No divne, ze takto zbledol, no ako pise ejuska, ak nekrvacas a nemas krce, myslim, ze babätko je tam, kde byt ma...Som zvedava, co Ti zajtra povie Dr., verim, ze vsetko bude v poriadku...Daj nam potom vediet...Velmi na Teba myslim a drzim palceky, nech je drobcek bojovnicek a pekne rastie tak, ako ma...Modli sa k Bohu a ver svojmu babätku...Objimam Ta a Boh s vami obomi 🙏😘
@archanjel007 na Tvojom testiku vidim dusika druhej /...Velmi Ti drzim palceky, aby Ti zajtra MS uz neprisla a aby dusik tmavol 😉...Boh s Tebou 🙏😘
@archanjel007 trosku upraveny kontrast 🙂
Halo ženy kľud kvôli jednej žene sa tu rozprúdi chaos..Všetky sme chceli len poradiť pomôcť a každý je omylny ešte som nestretla človeka bez omylu..
@matka295 nerozčuluj sa moja
@lulila098
@emili31 aj ja som to čítala na fóre a tuším aj v našej skupinke Decembrovky keď kocke vyšiel slabší testik a po zriedeni 1:1 bol už pekne pozitívny..
@archanjel007 ahoj moja niečo sa mi nanom marí len niesom si istá či je to kanalik alebo začínajúca druha čiarka..držím palčeky aby tmavla
@prskavka2223 hej hej viem,ze je negativny,ale kedy teda bol pozitivny ked podla sona dnes uz mam vajko prasknute?to mi nejde do hlavy,tipovala som ze zajtra bude pozitivny uz ale po dnesnom sone teda neviem a nechapem
@luta13 ahoj zlatko ďakujem pohladkala som zajtra má čaká poradňa aj sa bojím aj sa neviem dočkať..v decembrovkach sa to rozbehlo babulky končia v nemocniciach a jedného bojovníka už mamina porodila s decembrovciatka sa stal oktobrovcek ale zdravý chlapček..ale myslím pozitívne musím 🤰❤️
@alilka hej hej viem,ze je negativny,ale kedy teda bol pozitivny ked podla sona dnes uz mam vajko prasknute?to mi nejde do hlavy,tipovala som ze zajtra bude pozitivny uz ale po dnesnom sone teda neviem a nechapem
@prskavka2223 ak dnes bola už len Tekutina .alebo možno už nič .tak ovu test mohol byť pozitívny 3-4dni do zadu.
@alilka hej povedal mi,ze vidi tekutinu takze uz mam prasknute vajko...no ja som si robila test v sobotu uplne biely,z nedele je ten uplne na pravo,stredny je zo vcera a ten najsilnejsi z dneska. Preto tomu nerozumiem,keby som dnes na sone nebola tak by som bola v tom,ze ppzitivny test budem mat zajtra alebo az vo stvrtok.
@karmela Moja ty hlavné klud dotiahnes do úspešného konca a poradňa dopadne super uvidíš ☺
Maličký sa mamine riadne poponáhľal základ nech su v poriadku
@bluebell0412 tak verím,že áno že dopadne dobre mala si kopka a snažím sa myslieť pozitívne..ďakujem drahá a tebe držím palčeky na // a už úspešne 😘
@karmela ta tak nech pekne kopka aby ší o nej vedela uz sa nenazdas a bude vám kopkat v postielke 😊
Držím naozaj palce na zajtra nech všetko dobré dopadne .
Ďakujem uz by mohlo...☺
@prskavka2223 no napriek ovulakom a prasknutemu vajku ste sa dufam snazili aj tak, ci?...Drzim palceky, aby si si za 2 tyzdne nasla vytuzene // 🙏❤
Tak som sa dozvedela novu vec o tom riedeni mocu. To som ani netusila. A hlavne, vvo vyssom stadiu som ani netestovala... @matka195 Ospravedlnujem sa. Evidentne si mala pravdu s tym riedenim...
Co sa Antonie tyka, silno dufam, ze je jej malinke v poriadku.
@archanjel007 Na tbojom testiku tiez cosi vidim, len neviem, ci je to kanalik, alebo duch druhej ciarky. Drzim palce...

@archanjel007 mne sa niečo marí na tvojom teste no neviem zhodnotiť či duch alebo kanáliky ako ho vidíš ty?