Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13
@ejuska2586
@matka295
Babulky moje koniec stresov. sme v 2 mesiaci babetko je krasne srdiecko mu bije. ❤ Dakujem Vam ze vy tri jedine babulky moje ste mi verili a zastali ste si ma velmi Vas zato obdivujem a lubim a zase Dakujem ❤
ostatnym premudrelym stresmenkam..ste mudre az az necitajte tolko..lezie vam to na mozog!!! ziadny potrat sa nekona.. a prestante vsetky urazat a vadit sa tu. je to zbytocne.. a vsetky do jednej sa obut..inteligencia ach.. co si tu mame pomahat a nie sa robit mudre a trepat somariny a zbytocne mamicku vystresujete k smrti.. takze sme ok a babetko je tam kde ma byt..ako pri kazdom mojom tehotenstve.. caaau
@tonjadabik2 Joj moja. Som veľmi rada, že ste OK. Ono podľa mňa ani jedna zo žienok ti nechcela zle, len sa obávali o bábätko. Teším sa s tebou :-*
@tonjadabik2 akože sa uvedom trošku ty....prvý kto tu stresoal si bola Ty....baby ta tu vôbec nechceli stresovat chcela si rady baby ti len písali svoje skúsenosti a veci co mohlo byť príčinou....je vidiet ze si mala vzdy bezproblemove tehu pretoze nechapes to co sa ti tu snazili pisat miesto toho to beries ze sa do teba obuvali!!!!Každá ti zároveň písala ze ti praje aby tehu bolo v poriadku tak kto sa do koho obuva...ani jedna z bab ti nepriala nič zle.
Ale zas úprimne co cakas ze chceš radu chceš pomôcť a potom čakáš ze ti všetky budú písať len to co chceš pocut???
Každá ma svoju vlastnú skúsenosť svoj vlastný názor....tak ti prajem naďalej bezproblémové tehu aby si tu nemusela písať prosby o rady a tým sa nebudú musieť baby do teba "obuvat" !!!!!
Dlhšie som sem neprispievala a asi znova nebudem pretože vyjadriť svoj názor alebo skúsenosť je prie niehoko kto je taký dokonaly obuvanim sa.... sila...
@ejuska2586 Dakujem. nechceli mi zle? ved ma tu urazali ze nechcem babetko a ze sedim doma stale..tak ako mi bolo povedane kym nekrvacas tak je zbytocne ist do nemocky..kym sa vobec nic nedeje..len kvoli debilnemu testu.to bola chyba nemala som ho tu davat. mohli byt mile a napisat to inak a nie ma tu strapnovat..ake su mudre..som behala po zachodoch ako ma rozculili az mi zle bolo.z nich.. takto by sa nemali spravat naozaj toto je chore.poznam svoje telo a nepojdem s kazdou somarinou do nemocky.a keby som povedala ze mi to poradili mamicky z modreho konika tak by ma asi doktori vysmiali..takze asi tolko k tomu..nechcem nikoho urazit ale chlapi maju na toto forum velmi negativny nazor..poznam svoje telo len tolko akeby zby tocne nestresovali takk by bolo lepsie..ja to babetko chcem ale nepojdem kvoli neakemu testu do nemocky sak to je chore toto..keby som krvacala to by bolo ine. a Dr bol rad sme sa nasmial spolu vcera 😝
@bluebell0412 ja sa nejdem hadat ale toto nebola pomoc.si precitaj tie veci ako ma stresovali a uplne zbytocne..aj ja potrebujem kludne tehotenstvo taze tiez opustim asi tuto skupinu ale mam tu niektore ozajstne kamosky takze by mi asi chybali..Cmuk
Baby poradte 32 den cyklu menses neprisla u lekara na kontrole 12 dc vravel ze mrcha pride do tyzdna a ze uz môžme pracovat tak sme zacali na plno kazdy jeden den 🙂dnes som robila rano test ale bol 25 a nic ist si kupit 10ml ?ci pockam este ?
@tonjadabik2 super uz to teraz pojde z kopca a drobca budes mat pri sebe🙂a ak ti niekto aj ja som ti napisala co sa mi stalo ale nie preto ze som ta chcela stresovat ani ze uz mas potrat ale v zivote sa deje hocico lebo vsetko patri k zivotu.som rada a prajem pekne tehál kovanie a uzivaj si a na tvojom mieste radsej si dam pokoj od kona
@archanjel007 vsetko dopadlo dobre Dakujem ti mojka.
@bluebell0412 Zlatko nerozčuľuj sa 😛 pod k nad do snažilky do úspešného konca 2017 tam je pohodová atmosféra 😉
@archanjel007 tak tomu ver ze hej.. ale to by ste mi tu niektore chybali vies..niektore baby su tu ozajstne kamosky aj ty medzi nich urcite patris neboj ❤ hej asi si dam pokoj ale obcas tu nakuknem ci je neaka nova tehulka vies..a chcem vediet kedy mam termin ale to sa dozviem az v utorok aj ktory som tyzden haha. na teba sa nehnevam neboj.Cmuk
@alilka ty si proti mne? mna nemas rada? hm? 😉
Boze baby, nehádajte sa! @tonjadabik2 fakt ti nikto nič zlé nechcel. Každá jedna sme sa o teba obávali a aj o tvoje bábätko. A ako som písala, tiež som nechápala, že si hneď nešla k lekárovi. Cítila si sa zle a test bol divný. Ono každá jedna sme ti písali len možné príčiny na základe toho, čo sme si prežili. Zober si to z druhej strany, keby sa niečo zlé stalo, tak by si si vyčítala, že si nešla k lekárovi skôr a že si nás mala poslúchnuť.
V každom prípade sme isto všetky rady, že ste v poriadku, tak sa už prosím nehádajte! Spomeňte si na to, že presne pre takéto hádky sme opustili skupinu "Duch na teste". 😘
@ejuska2586 mojko ved ja sa nehadam..ale poznam svoje telo a ked som mala raz pozitivny tak som bola proste tehotna a bodka. nemyslim negativne snazila som sa byt v klude a vsetko je ok..ja sa len smejem mna uz nevytoci nikto.nemam zaujem sa hadat vobec len pomoc vyzera inak a nie ze nechcem babetko a sedim doma a ze som nezodpovedna a bla bla.. ja robim to co ja chcem a nepohne somnou nikto. som taka povaha bohuzial.takze vsetko je ok zatial..a nevycitala by som si ze som vas..neposluchla..ale ze som seba neposluchla lebo kazdy si robi co chce a ja si nenecham rozkazovat. som vypla pc a bol klud haha.. takze ideme dalej sa tesim na fotecku inak som to male uz videla je nadherneeee.
@alilka asi idem ☺☺☺nerozculujem sa len vieš nebudem niekomu milo písať co chce pocut ....
😝 😅
@tonjadabik2 tu nejde o to kto koho má či nemá rád,ale tu zhadzujes ženy a píšeš o tom ako si sa nebála a poznáš svoje telo tak vieš a v inej diskusií píšeš že aká si bola vystasena..tak si protirečia vieš .a toto sa mne nepáči..ale nechcem tu zbytočne burit diskusiu..
@tonjadabik2 Ked si potrebovala poradit s cimkolvek ta napadlo (a teda ze toho bolo), boli ti tu vsetky dobre. Teraz, ked uz si takpovediac za vodou, sa im vysmievas "do ksichtu"?
@alilka co? ja ze si protirecim? haha zly pokus. citaj znova..priznala som si ze ma ten test vystrasil..to je vsetko. ok?
@tonjadabik2 áno tam ale v tejto diskusii si písala ako poznáš svoje telo a bla blaaaa. Ty čítaj za sebou čo píšeš..
@myskahryzka nikomu sa nevysmievam zle si myslis.. len vravim svoj nazor. ja si totiz za nim stojim a nenecham sa ovplyvnovat len pre to aby sa do mna nikto nepustil. uz dost ok? nic sa nestalo a robite z komara somara. a ty si tu nic nepisala? podla mna asi na toto su tie fora vies? ze si mozu mamicky poradit chapes?do toho ta nic co som ja kde pisala co ma sledujes? nemam pravo na otazku?
@alilka tak mi nesleduj moju diskusiu ja ta tiez nesledujem..kokooos toto je uz chore..hahaha
@tonjadabik2 zenaaaa toto ozaj nemôžeš myslieť vážne!! Kurník veď sme na VEREJNOM,VEREJNOM!!!!!fóre..
@tonjadabik2 Ty mas velmi kratku pamat.. Zbytocne s tebou stracat cas. Prajem ti vela zdravia a pekne tehotenstvo.
@alilka ale ja tu tvoje veci co si povedala nedavam..tak o com sa bavime????? haloooo
@myskahryzka ja mam kratku pamet??? haha nie.. ja mam svoj nazor a toto vas stve. neustupim bohuzial. zbytocne? ahaa ok
@alilka Chapes? 😀 😀 😀 🤒
baby ja vas chapem.. 😝 😀 drzim vam palce aby sa vam splnili sny a aby ste mali v brusku male babetka a aby vam robili radost a narodili sa zdrave. Kazdej jednej z Vas to prajem.
@tonjadabik2 ty fakt niesi kompletna 😁 ale dobre máj si pravdu. Tvoju diskusiu som tu dala len preto aký koment si tu drbla..
@myskahryzka nechápem .toto sa pri normálnom IQ chápať nedá 😂😂
@alilka ahaa ok si ma sklamala od teba som to necakala.. ja mam IQ normalne praveze.. nechcem vam ublizit slovami tak prosim nerypte do mna! nech sa vam dari.. ach je mi vas luto..

@tonjadabik2 Ahoj moja. Tak ako si dopadla? Dufam, ze je vsetko ok. Cakam spravy a stresujem tu...