icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
31. okt 2017

@joanka7 Verim, ze to bude vsetko tak, ako byt ma, hlavne bud v klude a mysli len pozitivne , aby mal aj drobcek klud na udomacnenie sa u Teba v brusku 😘

suldenka
31. okt 2017

@luta13 ďakujem vám moc veru odložím si😘

hanka_se
31. okt 2017

@luta13 dakujem, skusala viacero a nikde nic. K lekarke je uz objednana ale az druhy tyzden. Tak sa uvidi

luta13
31. okt 2017

@hanka_se Daj mi potom vediet, som zvedava 😉...Ak ma este chut testovat, nech skusi digi test, ktory ukazuje tt...Mozno sa jej zobrazi pozitivne 🙂

hanka_se
31. okt 2017

@luta13 toto som veru aj ja zvedava. Asi uz pocka ci dostane ms a potom u dr. sa uvidi.

wilinkaa
31. okt 2017

Ahojte, takže u nás október úspešný (dúfajme) na 2.pokus 😍 viď testíky. Teraz by som mala byť 5+2tt. 14.11. som objednaná na krv. Keďže moja dr. nemá sono, budem veriť, že všetko je OK, lebo maličké uvidím asi až v 12tt na prvom povinnom sone. Držím všetkým palce nech si nájdete vytúžené // na testíkoch čo najskôr. A ešte info, že ešte 27DC bol test negatvíny, a 30DC už čiaročka. 😉
@luta13 Tebe ďakujem za podporu a milé slová, ktoré si pre mňa mala za tých pár príspevkom čo som sem dala. 🙂

suldenka
31. okt 2017

@wilinkaa krásne ciarocky tiež gratulujem😉

bibuska2
31. okt 2017

@kristina6014 dakujem dufam ze sa uz podari ☹

luta13
31. okt 2017

@wilinkaa ahoj...Nedakuj za podporu, ja sa tesim s Tebou 😉...Teraz som vobec nebola v obraze, ze co si pisala v minulosti a tak som si poctivo zalistovala v upozorneniach a nasla Tvoje prispevky z konca Septembra...Ty si nakoniec bola na tom "burciaku", lebo testy boli ciste ako lalia 😉 a potom si dostala MS a ja som Ti napisala, nech Ti to v Oktobri vyjde na 100%...No wau, tak predsalen to krasne vyslo, kiezby som takto mohla kazdej priat s tym, ze by sa to vazne splnilo...To by tema "Duch na teste" asi zanikla, pretoze vsetky snazilky by boli naraz tehulkami 😉...Gratulujem ku krasnym //, urcite sa mi ozvi po prvej kontrole, verim, ze to uz aj srdiecko budes mozno pocut bit...A ako viem, Ty si velka optimistka, tak verim aj tomu, ze tie 2 tt. do prvej navstevy Dr.prezijes s usmevom na tvari...Ver babätku a vsetko bude fajn 😇😘

hanka_se
2. nov 2017

Info od kamosky - takze vyzera ze ms sa rozbieha ☹ sice neskoro, ale nakoniec prisla
@luta13

tonjadabik2
2. nov 2017

@wilinkaa Gratulujeeem

sangre
2. nov 2017

@wilinkaa velmi sa tesim stebou 😝oktober sa ti podaril mozno bude chlapec 😍dufam ze ta coskoro dobehnem

natushik153
2. nov 2017

@luta13 aj ja som mala dostat 25.10. test tiez negativny, a mavam pravidelnu max3 dni hore dole .. neviem ci mam zajst uz k dr.

val9
3. nov 2017

Ahojte baby. Idem si teda po radu. Vidíte tam niečo, pretože ja nie. :/
Posledná MS 11.10 dva alebo tri dni ... od 24.10 mávam tmavý výtok až čierny s bolesťami v podbrušku. Čo sa mi ešte nestalo, aby to trvalo tak dlho. Bola som mierne prechladená pár dní dozadu. 😕

kristina6014
3. nov 2017

@val9 ja tam niečo vidím 🙂

kaki221
3. nov 2017

@val9 je tam slabá čiarka😉...skús zas testovať o dva dni😉

val9
3. nov 2017

@kristina6014
@kaki221 ďakujem Vám baby no ja akosi nič... nechcem si nahovárať :/ Skúsim pondelok čo to spraví 🙂 Tento som si robila poobede tak neviem 🙂

mimiqa
3. nov 2017

@val9 je tam.xi

sonazitnanova
3. nov 2017

@val9 podľa mňa to není čiarka je to dosť hrubé môže to byť od moču

val9
3. nov 2017

Rozobrala som ho a ja tiež nič nevidím...uvidíme pondelok teda

luta13
4. nov 2017

@hanka_se je mi luto, ze MS sa rozbieha...A rozbehla sa jej uz uplne, ako bezne?...Ak ano, drzim jej velmi silno palceky na tento cyklus, nech si najde vysnivane //...Daj mi potom zas vediet, ak nezabudnes, keby mala dusika na teste...Boh nech ju zehna jej odkazujem! 🙏😘

luta13
4. nov 2017

@natushik153 prepac, ze pisem az teraz, no nebola som tu vyse 2 dni...Skus si zavolat k svojmu Dr., povedz kolko meska MS a nech Ti on da termin, kedy mas prist na prvu kontrolu...Drzim palceky, nech je Ti zistene tehotenstvo 🤰 ...Daj mi potom sem vediet, nech viem, ako si dopadla 🙂

luta13
4. nov 2017

@val9 na Tvojom teste vidim ducha, skus testovat znovu dnes rano...Drzim palceky a hod nam sem potom fotecku 😉

hanka_se
5. nov 2017

@luta13 ano, rozbehla sa uplne. Oni sa zatial o babatko este nejako neusiluju. Chystaju si byvanie a ze potom, ale je pravda, antikoncepciu neuziva takze to je na nahode 🙂. Takze aj toto by bola nahodicka - ale stastna 🙂

val9
5. nov 2017

@luta13 ďakujem pekne, dnes som ešte nechcela skúsim zajtra a dám vedieť 🙂 celkom sa aj obávam, kedže máme v máji termín svadby 😅

slavkamalicka
5. nov 2017

Ahojteee mozem.sa pridať ?

sangre
5. nov 2017

@luta13 aj mne sa zda ze je tam daco

sangre
5. nov 2017

@sangre sorry tento obrazok som chcela🙄🙈

nitusiak
5. nov 2017

@val9 aj ja som tam hneď videla slabu čiarku 🙂