Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 no ja som tiež trošku prekvapená.. ale štvrtok som mala pozit ovu test.. prva ms prišla 31dni od šestonedelia.. druhá bola taká čudná.. na 30.den som trosilinku zaspinila a potom o dva dni spinenie a nasledujúci sa spustila ms.. teraz v sobotu bude 31.den, cize som rátala že ms by mala prísť vtedy cca. To bude 10dpo
Ale preto si myslím že zajtra lebo ma už pobolieva brucho
@liliana2222 moze byt. Ved uvidis.
@ejuska2586 tak predsa som urobila nech mam zaznamenany kazdy den 🙂 dnes teda 5dpo a je silnejsi.od poobedia pichanie okolo pupka a v podrusku, chrbat ako keby ma seklo🙈 od zajtra 6DPO robim z ranneho 🙂
Ahojte Babi,
tak dnes som bola u dokiho, mám 2 folikuly - jeden má 14mm a druhý 16mm.
Doki povedal,že máme počkať do soboty, a že ráno - doobedu sa má pichnúť injekcia pregnyl, a v nedeľu sa snažiť.
Tak som zvedavá Babi, dúfam, že sa teraz podarí, a nevadilo keby boli aj dve fazuľky 🙂
Držte mi palce
@petuska18 Ten je krasny. Vyzeravto tak, ze u teba to uz bude iste...
@ejuska2586 no ja si este nerobim nadeje, stale je to len 5DPO a este tyzden do MS urcite si myslim...mne sa tvoje grafy viac pozdavaju..ved ovu mozu skakat jedna radost 🙂 mozno ze ranny zajtra bude beloba..ale bodaj by si mala pravdu 🙏🏼❤️
@petuska18 Uvidime. Sama som zvedala. Ale krize ma bolia riadne. Akoby som bola prechladnuta.
@ejuska2586 presne aj mna,ale asi aj som 😐 sak zajtra si zas podame info ako pokracujeme dobru nocku 😙
@ejuska2586 ja so myslíme.,že budes. Mas všetky moje príznaky. Ináč potom mi ta ustupilo, az deň pred ms znovu začala. 🙂
@ejuska2586 Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@chuchu86 držím palce. Aj so brala clostil? Ja som teraz brala od 3 DC jednu tabletku denne. V pondelok idem na folikulometriu a uvidím ako dopadnem ja dúfam že reagujem dobré a že tam budú foliky nejaké. A ty si pichneš pregnyl sama? Ja mám to šťastie že mamina je zdravotná sestra keby ho trebalo pichnúť cez víkend 👏 👌
@lela123 Bodaj by. Ale zatial sa nechcem dopredu moc vytesovat. Ale verim, ze som v tom 😉
@petuska18 Ahoj. Ako dnes? Mne stupla bazalka z 36.82 na 36.92, tak som tesiva. A aj ovulak stmavol oproti vcerajsiemu...😉
@ejuska2586 moja držím palce 😘 netrpezlivo čakám kedy budeš testovať 😘
@petuska18 Este druha foto-neviem, kde je lepsie vidiet...
@ejuska2586 no na tej svetlejsej isto lepšie vidno to je ovu?
@ejuska2586 na bazalku sa vykasli😉
@ejuska2586 držím palce nech si tehuľka úspešná
@ejuska2586 Moja ak je to tehu tak waaaw..drzim veeeelmi palceky😍😍😍😍😍
@ejuska2586 pekne stmavol.. držím palce nech sú zajtra // ,😉 môj dnes už biely 😔

@7adka77 tehu deň pred očakávanou ms.. mala som bolesti ale tak nejake iné, alebo som proste vedela že sú iné.. a testovala som poobede pred ms..