icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

val9
7. nov 2017

@wewe28 no uvidimr

wewe28
7. nov 2017

@val9 bude to dlhé čakanie 😀

val9
7. nov 2017

@wewe28 hádam do piatku nezblbneme😅

wewe28
7. nov 2017

@val9 dúfam, že nie. Inak som aj mega nafúknutá....ale že brutálne.

val9
7. nov 2017

@wewe28 ja iba ku večeru 🤔 ale zato som hrozne unavena...snažím sa iba 2 male pressa vypit za den tak to mozno je aj z toho kedze som zvyknuta na minimalne 4 😅

wewe28
7. nov 2017

@val9 ja som celý deň. Ráno mám problém opasok zapnúť 😀😂 Unavená sa zatiaľ necítim.

val9
7. nov 2017

@wewe28 takyto problém som mala s podprsenkou, vybehovalo mi to z kazdej strany 🙈😂😂

wewe28
7. nov 2017

@val9 tak to zatiaľ nemám 😀

val9
7. nov 2017

@wewe28 tak dufajme, ze piatok bude maaaaaaaximalne pozitivny 😉😘🙄

wewe28
7. nov 2017

@val9 držme si palce ✊🏻

reyka
7. nov 2017

@wewe28 ahoj, skúšala, stala sa mi taká vec, že okamžite keď sa “rozbehla” farba tak sa mi tam ukázali dve čiarky, a akonáhle zaschol tak sa vytratila tá čiarka 😨 je to normálne??? Prosím aj ostatne baby aby sa vyjadrili, skúsim odfotiť ten test či tam ducha neuvidíte, škoda že som nefotila keď sa to tam ukázalo...zapanikarila som že “je to tam” :D

reyka
7. nov 2017

Prikladám dve nové fotky o dnešnom večernom teste, už som situáciu popísala vyššie pri odpovedi wewe28...stretli ste sa s niečim takým? Vidíte tu niečo? Povedala som si, že testnem ešte štvrtok ráno, zajtra by som aj tak nemala čas. 🙄

wewe28
7. nov 2017

@reyka to tmavé ťahá oči...ale aj tak sa mi tam čosi marí.

reyka
7. nov 2017

@wewe28 keď mi nedôjde MS spravím vo štvrtok, podľa aplikácie je to najskorší deň na test tak som zvedavá 😨

tamarka9
7. nov 2017

@reyka nemáš foto na svetlej ploche? Toto sa strašne zle pozerá. Na prvej sa mi zdá duch,no na druhej sa mi zdá kanalik.

tamarka9
7. nov 2017

@wewe28 neboj ubehne to ako voda,dúfam že sa ti splní,čo si praješ 😉

wewe28
7. nov 2017

@tamarka9 ďakujem...dúfam v to 😉

reyka
7. nov 2017

@tamarka9 maximálne takto bleskom ...

tamarka9
7. nov 2017

@reyka hm tu mi to.pripada ako biela tá čiarka,čiže kanalik. No som zvedavá,ale držím päste!

reyka
7. nov 2017

@tamarka9 diky diky, no aj ja... 😔

barbs24
7. nov 2017

@reyka ahoj, nechcem ta sklamať ale mne to robili testy woman secret, objavila sa dosť výrazná druha čiarka - nebola ale ružová ale sivá a ako test schol čiarka sa postupne strácala az sa úplne stratila. Tiež som sa potešila že sa konečne podarilo a nakoniec to tehotenstvo nebolo. Prajem ti aby to nebol tvoj prípad samozrejme, len ti pisem skúsenosť. Držím palce 💕

reyka
7. nov 2017

@barbs24 ďakujem 🙂 však uvidíme, pokúšame sa 2 mesiace len ma “súri” čas že musím do pól roka otehotnieť...myslím tým radu gynekológa :D u mna sa objavila veľmi silná ružová čiarka no potom zmizla, nikdy sa mi to nestalo tak preto sa pýtam...a to testujem každý mesiac už pól roka (kvôli prerušovanej sulozi)

bibuska2
7. nov 2017

@luta13 ahoj a co ten progesteron mi nezaskodi??

luta13
8. nov 2017

@val9
@wewe28 verim, ze obom vam to vyslo 😉...Mravcenie v brusku je fajn, hnedkasty vytok tiez moze byt riadne uhniezdovanie a roztahovanie maternice, tocenie hlavy tiez priznak tehu...No zatial vam to obom vyzera velmi nadejne, stale drzim silno palceky, nech vam to vyslo, som zvedava na piatok a na vase testiky, ak budete testovat 😉

luta13
8. nov 2017

@bibuska2 neviem, nemam s progesteronom ziadnu skusenost - hod otazku sem do fora este raz, snad Ti niektora zienka poradi 😉

luta13
8. nov 2017

@reyka trosku bud pozitivna, ja na teste vidim pekneho ducha druhej / - pozri foto - upravila som Ti kontrast trosku...Drzim palceky na stvrtok, verim, ze budu krasne // 🙂
Zienky pozrite na tuto fotku, co vy na to?
@tamarka9
@barbs24
@wewe28

luta13
8. nov 2017

@reyka preco "prerusovana suloz"? ...Partner dieta nechcel este, ci mate iny dovod - prepac, ze sa pytam 🙂

reyka
8. nov 2017

@luta13 jej aha aha vidím 🙂 tak uvidím neskôr ci máš pravdu alebo nie 😉

Neboli sme pripravení mat ešte dieťa (ja by som tiež ešte pól roka čakala ak by som mohla), ja antikoncepciu brat nemôžem a práve toto bol dôvod 🙂

luta13
8. nov 2017

@reyka jasne, chapem Ta, co sa tyka neskorsieho planovania mat babätko 😉...Jednoznacne by to bolo krasne prekvapko a verim, ze by ste boli stastni, aj ked by to bolo skor...Mojmu muzovi tak raz ubehlo pocas prerusovaneho styku (daval "pozor", pretoze ja som po rokoch cielene vysadila antiku, s tym, ze chcem dieta! ) no a mame z toho 9-rocneho syna...Mnou bol sice silno chcenym a dlhe roky vysnivanym babätkom, ale mm chcel mat prve dieta az o 4 roky neskor - necitil sa byt zodpovedny prijat dieta do domu...No nemenil,by ho za nic na svete, miluje ho od prveho kopenceka a od zistenia na 3D sone, ze je to chlapcek!...Tebe prajem nech sa stane podla Tvojho sna a nech si stastna tak, ako vam to Boh nadelil...Prajem krasny den 🌞😘

reyka
8. nov 2017

@luta13 jej krásne si to napísala 🙂 ďakujem ti za tieto slova 🙂 keď som sa vrátila od gynekológa s vetou “teraz alebo nikdy”, tak ma objal a povedal mi okamžite teraz. Vtedy som až pochopila, koľko pre neho znamenám a že to mysli vážne...raz sa veľmi opil (chlap, že jo...) a vylial si srdce matke najlepšieho kamaráta, že on si bude nesmierne vážiť ženu keď mu porodí dieťa, lebo vie akú strašnú povahu ma 😂 vtedy som mu neverila ani slovo ale vykľul sa z neho riadny chlap.
Na začiatku si dával pozor v opačnom slova zmysle, ja si osobne myslím, že chcel splodiť dieťa “náhodou”, čo sa mi aj po nejakom tom čase potvrdilo 😂 som strašne zvedavá ako to zajtra s tým testom dopadne, nerobím si falošné nádeje ale niečo sa so mnou deje - buď je to bábätko alebo znova hormonálna nerovnováha a preto sa tak cítim...