icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

monika_akinom
8. nov 2017

Tak som tu zase tento mesiac, na dnesnych vidim dusika, vcerajsi bol uplne cisto biely. Testnem opat o dva dni. Dufam, ze tento mesiac to uz vyjde 🙏

reyka
8. nov 2017

@monika_akinom je to tam 🙂

luta13
8. nov 2017

@monika_akinom jemnucke ruzove // na oboch testikoch 😉...Velmi drzim palceky za 2 dni - nech su ciarky tmavsie...Verim, ze budu - hod potom fotecku zas 😘

luta13
8. nov 2017

@reyka Ty si to krasne napisala teraz mne (koment) 😉...Verim, ze drobcek sa riadne zabyvava v Tvojom lone a ze bude vsetko take magicke, aky mas pocit...Ono ked ma zena ten zvlastny pocit (neobvykly a divny zaroven), vtedy sa v jej brusku ubytovava malicky anjelik z Nebicka a stava sa buducou mamickou...Prajem Ti to teraz este viac, z Tvojich slov je citit, ze tuzis uz teraz po babätku - nie za pol roka...Za pol roka mozno len teoreticky, v skutocnosti by si bola velmi stastna, keby to teraz vyslo hned...Mam pravdu, ci mylim sa? 😅

reyka
8. nov 2017

@luta13 máš...máš... 😅 veľmi tomu verím a dúfam, žena by mala byt na tomto svete práve pre to, aby splodila dieťa podľa môjho názoru a neviem si predstaviť, že by som ako žena nikdy nemala vlastne dieťa. Neprichádza to do úvahy a preto čakám a čakám, kedy sa to podarí 🙂 bolo by to úžasne zistiť že sa čiarka ukáže viac a viac...naozaj v to strašne verím...do zajtra snáď vydržím, ak nie ešte dnes večer...uvidíme na ceste či sa vycikam, alebo vydržím pól dňa bez cikania, to by mohlo fungovať 😂😂😂

tamarka9
8. nov 2017

@luta13 áno mne sa na jednej tiež zdalo že tam je čiarka,no na druhej foto už nie, veď snáď dnes,zajtra budeme múdrejšie 😉

tamarka9
8. nov 2017

@monika_akinom krásne vidieť druhú čiarku, krásne tehu prajem 🙂

wewe28
8. nov 2017

@monika_akinom ja vidím druhú čiarku na oboch testoch. Držím palce!

ejuska2586
autor
8. nov 2017

@reyka Mne sa tam marí 2 čiarka, ale veľmi slabá zatiaľ.

ejuska2586
autor
8. nov 2017

@monika_akinom Ahoj. Na oboch mas krasnych dusikov. Drzim palce, nech sa to podari tento mesiac a do uspesneho konca...

reyka
8. nov 2017

@ejuska2586 ďakujem 🙂 uvidíme čoskoro

val9
8. nov 2017

@luta13 Ďakujem za tvoje pozitívne slová bodaj by si mala pravdu, len ako som včera bola pokojná dnes už akosi nie som ☹ Ale verím musím veriť, že to bude okej 🙏🙏

catallea
8. nov 2017

@wewe28 ahoj, no ja som už dnes ráno testovala, urobila som rovno dva testy z jednej značky, tak na jednom taká slabulinká čiarka ako na tom čo som dala tu, a na druhom nič. Mám 35DC a MS nikde, asi zajtra skočím ku Dr.Ty si skúšala testík?

wewe28
8. nov 2017

@catallea zatiaľ nie. chcem počkať do piatka, vtedy by mala prísť mrcha...a dúfam, že nepríde. Stále mám kŕče v bruchu, ale výtok sa nezmenil a nafučaná som tiež stál. Tak uvidím, či vydržím do piatka netestovať. Ja som teraz 28 DC.

ivusik1111
8. nov 2017

Tak som tu opäť ... neviem co si myslieť o tých testoch ... včera som si robila test lady MAX a dnes ze ho idem vyhodiť a aha ... neviem či to je len kanalik alebo čiarka :( poraďte

val9
8. nov 2017

@ivusik1111 No ja tam vidím čiarku 🙂 Presne toto isté mne urobil test v pondelok najprv nič tam nebolo potom sa rozpil a nakoniec keď som prišla z práce domov a šla ho vyhodiť kukám a zreteľná čiarka 🙏🙈 momentálne čakám do piatku či príde mrcha alebo nie 🙂 Koľko DPO si ?

ivusik1111
8. nov 2017

@val9
Ja som dnes 11 DPO a ty ? Další test si si nerobila ? No len neviem co si o tom myslieť kedže je to po limite :(

val9
8. nov 2017

@ivusik1111 Robila a mala som dušika opäť, preto momentálne čakám no ja som cca tiež takto 10-11 dní. Zatiaľ sa nechcem testovať, aby som sa nesklamala tak čakám 🙏

ivusik1111
8. nov 2017

@val9
Najradšej by som si sla kúpiť další test ale nechce sa mi do lekárne ... veľmi by som si priala aby tam boli // lebo by to bola velka náplasť na bolest kedže som v júli prišla o babo v 22 tt :(

val9
8. nov 2017

@ivusik1111 tak skús počkať aspoň 2 dni, dávaj na seba pozor a testuj opäť. Verím, že si tam nájdeš vytúžené 2 čiarky 🙏 Hlavne mysli pozitívne ❤🙏

sangre
8. nov 2017

@ivusik1111 ahoj aj.ja vidim druhu ciarku mne tiez takto ze ocikala som a nic a ked som dosla za hodku bola tam slaba ciarocka. moc ma mrzi co si si prezila ja som.takto dopadla ale v 16tt takze viem si predctavit ako ti bolo a co vsetko si prezila drzim.palce nech tam je vytuzena a silna // 😍 ak sa mozem opytat co sa stalo ?? Samozrejme respektujem ak neodpovies tak sa drz a drzim palce

sangre
8. nov 2017

@ivusik1111 ja som toto prezila o mesiac skor v juny

ivusik1111
8. nov 2017

@sangre
A bola si tehotná keď sa ti po limite objavila druha čiarka či nie ?
No moja bývala gyn to zanedbala ....krvacala som od 2 mesiaca a podľa nej bolo všetko ok ... nakoniec som doma potratila nášho chlapčeka :(

val9
8. nov 2017

Žienky aka by mala byt bazalna teplota na začiatku tehu?

luta13
8. nov 2017

@ivusik1111 tu Tvoju byvalu gynku by som nakopala do prdele...Ako sa toto moze stat, nikdy nepochopim!!!...Je mi to velmi luto, ze si to musela prezit ☹...Aj ste ju udali za zanedbanie starostlivosti pacienta, ci neda sa s tym nic robit?...Ja by som ju zbavila minimalne diplomu a moznosti pracovat ako gynekologicka uz do smrti!...Mohla by ist kravy past na luku! 😠

matik7
8. nov 2017

@zuzu1109 @veja232 Zuzka, ja mam nevolnosti od 6tt..plus skoro kazdodenne bolesti hlavy. Drzim palce aby tie tvoje netrvali dlho a neboli intenzivne🙂 Veja, si stastna zena🙏🏼 Dufam, ze cele tvoje tehotenstvo bude bezproblemove☺️
Baby, ja idem zajtra na prvotrimestrialny screening, drzte mi palce nech je vsetko v poriadku. Uz teraz mam stiahnuty zaludok..
@luta13 zajtra ta budem informovat😘

luta13
8. nov 2017

@catallea ak by si zbehla k Dr., daj nam potom vediet vysledok...Drzim palceky, nech je to tehu 😉

luta13
8. nov 2017

@matik7 ziadny stiahnuty zaludok moja mila! 😀 ...Pekne zhlboka predychavaj a zajtrajsi den patri Tebe a drobcekovi Tvojmu...Uvidis, ze vsetko bude v uplnom poriadku a budes stastim bez seba...Nezabudni pytat fotecku z utz...Myslim na Teba a tesim sa na dobre spravicky...Pohladkaj brusko za mna - uz Ti aj vykuka, co? 😉

adulka1989
8. nov 2017

@val9 viac nez 37 ale musi bit hore viac nez 6 dni po sebe mozes si to presne vyhladat ja nesom odbornik v tomto

val9
8. nov 2017

@adulka1989 dakujem tak začnem merat teda