Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wewe28 ahoj, skúšala, stala sa mi taká vec, že okamžite keď sa “rozbehla” farba tak sa mi tam ukázali dve čiarky, a akonáhle zaschol tak sa vytratila tá čiarka 😨 je to normálne??? Prosím aj ostatne baby aby sa vyjadrili, skúsim odfotiť ten test či tam ducha neuvidíte, škoda že som nefotila keď sa to tam ukázalo...zapanikarila som že “je to tam” :D
@reyka ahoj, nechcem ta sklamať ale mne to robili testy woman secret, objavila sa dosť výrazná druha čiarka - nebola ale ružová ale sivá a ako test schol čiarka sa postupne strácala az sa úplne stratila. Tiež som sa potešila že sa konečne podarilo a nakoniec to tehotenstvo nebolo. Prajem ti aby to nebol tvoj prípad samozrejme, len ti pisem skúsenosť. Držím palce 💕
@barbs24 ďakujem 🙂 však uvidíme, pokúšame sa 2 mesiace len ma “súri” čas že musím do pól roka otehotnieť...myslím tým radu gynekológa :D u mna sa objavila veľmi silná ružová čiarka no potom zmizla, nikdy sa mi to nestalo tak preto sa pýtam...a to testujem každý mesiac už pól roka (kvôli prerušovanej sulozi)
@val9
@wewe28 verim, ze obom vam to vyslo 😉...Mravcenie v brusku je fajn, hnedkasty vytok tiez moze byt riadne uhniezdovanie a roztahovanie maternice, tocenie hlavy tiez priznak tehu...No zatial vam to obom vyzera velmi nadejne, stale drzim silno palceky, nech vam to vyslo, som zvedava na piatok a na vase testiky, ak budete testovat 😉
@reyka jasne, chapem Ta, co sa tyka neskorsieho planovania mat babätko 😉...Jednoznacne by to bolo krasne prekvapko a verim, ze by ste boli stastni, aj ked by to bolo skor...Mojmu muzovi tak raz ubehlo pocas prerusovaneho styku (daval "pozor", pretoze ja som po rokoch cielene vysadila antiku, s tym, ze chcem dieta! ) no a mame z toho 9-rocneho syna...Mnou bol sice silno chcenym a dlhe roky vysnivanym babätkom, ale mm chcel mat prve dieta az o 4 roky neskor - necitil sa byt zodpovedny prijat dieta do domu...No nemenil,by ho za nic na svete, miluje ho od prveho kopenceka a od zistenia na 3D sone, ze je to chlapcek!...Tebe prajem nech sa stane podla Tvojho sna a nech si stastna tak, ako vam to Boh nadelil...Prajem krasny den 🌞😘
@luta13 jej krásne si to napísala 🙂 ďakujem ti za tieto slova 🙂 keď som sa vrátila od gynekológa s vetou “teraz alebo nikdy”, tak ma objal a povedal mi okamžite teraz. Vtedy som až pochopila, koľko pre neho znamenám a že to mysli vážne...raz sa veľmi opil (chlap, že jo...) a vylial si srdce matke najlepšieho kamaráta, že on si bude nesmierne vážiť ženu keď mu porodí dieťa, lebo vie akú strašnú povahu ma 😂 vtedy som mu neverila ani slovo ale vykľul sa z neho riadny chlap.
Na začiatku si dával pozor v opačnom slova zmysle, ja si osobne myslím, že chcel splodiť dieťa “náhodou”, čo sa mi aj po nejakom tom čase potvrdilo 😂 som strašne zvedavá ako to zajtra s tým testom dopadne, nerobím si falošné nádeje ale niečo sa so mnou deje - buď je to bábätko alebo znova hormonálna nerovnováha a preto sa tak cítim...

@wewe28 no uvidimr