Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@val9 ale ked si pred ms tak teplota bude hore klesne az tesne pred ms a ak neklesne tak si tehu
Ja som mala tú česť tohto lekára zažiť ešte v TT. Došla som v tehu na pohotovosť s krvácaním, a bol dosť odmeraný, žiadna liečba, nič. Povedal, že príroda sa rozhodne, či dieťa prežije. Áno je to pravda, že príroda je mocnejšia, ale možno keby poskytol liečbu na zastavenie krvácania, nemusela som mať MA.. Čo už.. Ale teraz mám tiež obavy, nakoľko chcem rodiť taktiež v Ružinove a pravdepodobne budem musieť mať SC...
Sorry za príspevok.. píšem do inej diskusie a teraz pozerám, že sa mi môj príspevok zobrazil v tejto téme.. nechápem..
@ivusik1111 ty kokos to.nemyslis vazne fuha to by ma asi fat nechcem.nadavat 😡😭boze hroza chuda moje az mi je zle
@ivusik1111 ja som.robila.test asi 3 dni pred menzesom lebo ja vzdy spinim aspon tyzden pred. hlavne tovidim po sexe ak chapes ...takze ja uz som videla ze sa daco deje takze ja som.robila test 3 dni pred mz a najprv ze nic cisty nehala som.ho tak potom.za hodinu kukam a uplne jemny pruzik uplne som.musela skulit ci je ci.ne to bola streda pamatam.dotwraz piatok nic nedoslo ani po vikende v stredu ma zobrala doktorka urobila ultrazvuk a ze urcite som.tehu ale nic este.nevidi ze sa mi roztahuje maternica ale este neni nic vidno a ja na to som.urobila dalsi test a silne dve ciarky takze vlastne 5 dni som.meskala a ukazali sa mi riadne kolajnice lebo furt som.neverila
Ahojte baby prosim vas poradte mi ms som mala naposledy 25septembra teraz mi meska 18dni bola som u gun...a on mi spravil ultrasvuk povedal ze tehu niesom ale mne sa to neak nezda tak mi dal tabletky ladepharma chcem vas nazor ze ked nahodou som tehu neposkodi mi to ?
@val9 ahoj. Aby ti bazalka potvrdila tehotenstvo, musi byt hore aspon 18 dni po sebe. Teraz zacat merat je uz zbytocne. Skus radsej testik.
@luta13
Neudali chceli sme ale chcela som na to čím skôr zabudnúť aj keď sa to nedá a stále to boli :( a dnes ráno mi dorazila ms :(
@ivusik1111 jasne chapem, no zabudnut sa neda nikdy, tomu verim...Vazne dorazila MS?...Ja to nechapem, ved test si mala vcelku fajn ☹...No co uz, ides dalej...Prajem vela uspechov v tomto cykle a nech Ti Pan Bozko uz dopraje Tvoje vytuzene a hlavne zdrave babätko...Prajem Ti to z celeho ❤
@luta13
Ani ja tomu nechápem :( zasa som sa sklamala .. je divne ze mi došla o 5 dni skôr lebo mávam 33DC a dorazila na 28
@ivusik1111 a je normalna, ci slabsia ako obvykle?
@bibuska2 skus tento link...
www.liekinfo.sk/liek-progesterone-ladeepharma-2......
@luta13
Nie je taká sílna ale nie je to len spinenie
@bibuska2 ten prvy link mi vyhodilo, ze neexistuje - to su debili...skopirovala som Ti cast z pribaloveho letaku...Mas pocit, ze si predsalen tehulka, ked neveris Dr., ci?
Tehotenstvo a dojčenie a plodnosť
Ak ste tehotná alebo dojčíte, ak si myslíte, že ste tehotná alebo ak plánujete otehotnieť, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom predtým, ako začnete užívať tento liek.
Tehotenstvo
Veľké množstvo údajov od tehotných pacientok nepreukázalo žiadnu malformáciu ani fetálnu/neonatálnu (plodu/novorodenca) toxicitu progesterónu.
Poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom skôr, ako začnete užívať akýkoľvek liek.
Dojčenie
Preukázateľné množstvo progesterónu sa vylučuje do materského mlieka. Neexistuje žiadna indikácia na predpisovanie progesterónu počas dojčenia. Užívanie progesterónu počas dojčenia však nemusí mať škodlivý vplyv na rast dieťaťa.
Plodnosť
Liek nemá škodlivý vplyv na plodnosť.
@ivusik1111 dufala som, ze je to len spinenie...No uvidis, kolko Ti potrva 🙂
Nevydržala som a urobila som dnes rano test prosim vsak to vidieť a nesibe mi 🤔🙊🙈❤

@luta13 dakujem poklad❤️ Aj ked si uplne neviem pomoct..mam pred tym vsetkym obrovsky respekt. Ale ano, uz sa tesim na to zajtrajsie stastie, ako si budem zas lietat a tesit sa😍 Fotecku urcite vypytam, bez nej by som neodisla..brusko pohladkane, drobcek pozdravuje☺️ aa ano, trosinku uz vykuka..vecer je to ale uz ina kava😂😂😂