Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Tento je iba 25tkovy, lebo som bola roztržitá v lekárni 😀 naživo to je lepšie vidieť, kanálik to asi nie je lebo je tam trocha farby 🙏
@val9 Je to tam. A na to, ze je 25tkovy je ciarocka pekna. Keby si spravila 10, isto je uz dostatocne viditelna ciarka.
@ejuska2586 hrozne sa teším ❤ som deň pred MS tak dúfam, že nič nepríde 🙏😍😇
@val9 Nepríde. Nemôže! 🤰
@ejuska2586 dúfam, že budeš mať 100000% pravdu 😍❤🙏
@luta13 @veja 232
Baby, tu je nas drobcek krasny, vsetko je v poriadku😍 Na meranie NT mam prist 20.11. aby to malo vypovednu hodnotu, dnes bolo este skoro..tak sa tesim, ze znova a za kratky cas uvidim moje babatko❤️ Potom mam poradnu 7.12. a tiez bude robit sono.. inak sa male krasne vrtelo, kyvalo, smiala som sa cez slzy stastia🙏🏼❤️
@zuzu1109 trosku otazka mimo 😀 mas pisane na preukaze cakajovce..chodis do nr k dr?ku ktoremu?
@lili235111
Haha vidis to 😂
Ja chodím Mudr. Turba a som spokojná velmi 😘
@zuzu1109 ja chodi oproti k Juhasovi...pojdem na poradnu a budem 9+3 dufam mi uz da knizku 😀
@matik7 Super. Gratulujem, že je zatiaľ všetko ok a verím, že bude i naďalej. Inak, tiež plačem od šťastia každú kontrolu 🙂
@zuzu1109 Teším sa s tebou a gratulujem k tehu knižke aj drobčiatku 🙂
@tamarka9 Ďakujem, zlatá. Ale planý poplach. V pondelok mi dva rozdielne testy ukázali ducha (čo
sa mi ešte nikdy nestalo). Dnes mala prísť mrcha, no tej nikde...ale test totálne biely. Som z toho smutná, pretože namiesto tehotenstva môžem zasa riešiť to, že sa mi rozhádzal cyklus.
@wewe28 Ahoj. Na tomto nevidim nic, zial. Ale nic nie je stratene, kym nie je mrska...
@ejuska2586 ďakujem, ale nechce si robiť viac plané nádeje. Počkám kým príde a pôjdem potom na vyšetrenie. A to už som si myslela, že aspoň cyklus mám v poriadku 😒

@val9 nesisi ti 😘