Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wewe28 tak takto to vyzera..s telefonom v ruke pred sebou telka zapnuta..vedla seba polozeny tablet.....aaale ked ma zbada vie ze to neznasam ...ako vojak v pozore..alebo ked pocuje ze otvaram dvere....zacne rychlo utekat do izby ma ju na poschodii no par krat nestihne bo dvere su pri schodoch vzdy vklude jej poviem...rychlejsie sa nauc behat xi😉..
@mimiqa normalne ako som ti to pisala som sa rozplakala sibr mi uz asi vazne 🙈 no to poznam, ale my sa skor teraz prave kvoli tomu hadame, lebo to uz prehana a ked aj bvera bol doma nonstop mu zvoni firemny mobil ...a zajtra zas do roboty...vies ja chapem ze iste veci nepockaju, ale bojim sa ze to bude len horsie ..a vsetko ci sa tyka domácnosti je na mne ...obcas mam chut s tym tresnut😥😭
@val9 nerob to....poznam...moj podnika ani mi nehovor...len tiez tel a sup ide...no jaa nonono kamze kam co je toto..jednoducho vikend uz som povedala rodina oddych...cez tyzden po pol osmej nic..moja dlho dlho mi to trvalo...a veru poplakala....a s domacnostou...to idem nanho tak vies ako liska xixi..pekne poviem milacik capnem po prdelke pod mi pomoct prezliest periny..ci mojee umyjes riaddd aaaa ono to postupom casu ide.....chod tak pomalinky milo nanho...nie opak..chlapi to neznasaju....a rataj stym ze dlho to trvaa...a to moj je este ako bonus baaraann 😀
@dominikadisturco ano ano...😘je tam
@mimiqa lenže iná značka testu a druhá čiarka nikde, ostatné testy sú negatívne, a na tomto jednom sa hneď objavilo plusko, postupne bledlo až ostal duch, trošku som z toho jeleň, mám 5dni pred ms, ale pociťovala som nevoľnosť a bolesť v podbrušku tak som urobila test, lenže ozaj neviem 😂 už len počkať či mrcha príde.
@dominikadisturco to je skoro a testy su rozne..ja mam tiez na jednom ciarku na druhom nic...pockaj aspon tyzden nech meska dva tri dni a potom testuj....drzim palec
@mimiqa keď to je ťažké vydržať bez testovania 🙄 presne toto iste som prežívala pri prvom tehu
@dominikadisturco @mimiqa má
pravdu. Skús počkať. Viem, že je
to ťazké, ale mne ukázalo až mi meškali 6 dní. Do tej doby boli testy biele.
@dominikadisturco poznam tazko netestovat..rob ako sa citis....chces testovat budes...chces vypnut od toho vypnes 😉kazdopadne drzim palec
@mimiqa vypnúť vypnúť snažím sa, a dúfam že tam bude silnejšia čiarka o ten týždeň, dva. 🤰
@dominikadisturco urcite bude 🤗😘
@domidee tak to bude pripad ako moj, chcela som dat vypoved a predstav si den pred oficial vypovedou ma nejak osvietilo, ani mi nemeskalo ani nic a tam kolajnice 😂😂😂 hned odvolavacka vypovede 😂😂😂

@val9 jeejda to nemdobre...ja som tiez rada sama..no ked pride sa tesim dakedy ako male dieta co vidi oblubenu hracku 😉 to chce asi volno a dva dni niekde ist aaa vybsvit co to😉