icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

wewe28
18. nov 2017

@reyka aj si už robila večerný test, či ešte sa len chystáš?

mimiqa
18. nov 2017

@val9 jojo ja teraz placem aj nad tym ze mandarinku neocistim poriadne 😄😃🤣

reyka
18. nov 2017

@wewe28 teraz som došla z poľovačky domov a drahý sa chystá k starým takze asi až neskoršie, ešte sa trapim s cikanim, chcem vydržať čo najviac aby to nebolo čerstvé 😂

val9
18. nov 2017

@wewe28
@reyka no okej dom pokojnejsia ...kupila som si test na naliehanie muza "to nie je normalne aby si revala nad večerou " no neviem..vecer si ideme kuknut narniu2 obavam sa ze ju prerevem kvalitne😭😂😂😂😂🙈

reyka
18. nov 2017

@val9 potom daj vedieť ako to dopadlo! Aj film aj test 😂😂😂😂😂

val9
18. nov 2017

@reyka oki test budem robit asi az rano a film vam napisem len co odideme z nákupného centra 😂😂🤔

domidee
18. nov 2017

@zuzicka256 tak potom super 😊 dúfam že sa to podarilo konečne

zuzicka256
18. nov 2017

@domidee jasne ze ano, inu alternativu ani neberiem ❤

val9
18. nov 2017

@wewe28 otazka za milion je to kanalik alebo nie? Vyskusala som teraz ake tak podla mna tam nic nie je

prskavka2223
18. nov 2017

@val9 podla mna krasna ruzova ciarka 😊😊

val9
18. nov 2017

@prskavka2223 ja neviem na živo to tak nevyzeralo 😥🙈

reyka
19. nov 2017

Ahojte, dávam hlásenie číslo 1 - test včera večer, samozrejme MS nikde, a som až až až precitlivená a hysterka te mi je už zle zo seba. Duchovia sú...

dlucy
19. nov 2017

@dominikadisturco ahoj nerobia mne urobil taku ciarku 10dpo a tehotna som 😉

reyka
19. nov 2017

Hlásenie číslo dva, woman secret dnes ráno 😂 štvrtok pôjdem k dokimu, dovtedy neviem či spravím testy

wewe28
19. nov 2017

@val9 ahoj. skús aj lepšie
vyfotiť. Či nedá sa ti? mne sa tam čosi marí, ale ťažko to vidieť. Ráno si neskúšala?

wewe28
19. nov 2017

@reyka áno, na tomto to vidím aj ja

wewe28
19. nov 2017

@reyka a aj tu sa mi marí slabá čiarka. Buď mi šiši a vidím čiarky všade alebo to vyšlo.

reyka
19. nov 2017

@wewe28 aj mne sa tam na oboch niečo marí, ak je to tak ako si to myslím (že som mala ovulaciu minuly týždeň okolo 8-9.) tak môže byt ešte aj skoro ten test nie? Že by to vyšlo? Bodaj by 🙂 neviem neviem, telo si so mnou robí čo chce a mne už z toho šibe 😵

wewe28
19. nov 2017

@reyka ak si mala len pred týždňom ovu, tak to je ozaj skoro. Už si nepamätám koľko si písala...ale koľko mešká mrcha, ak vôbec mešká?

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28
@val9
Bambulkyyyy mojeeeee ako????

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa ahoj. Ja dobre...mám pocit, že mám iné prsia. Nebolia ma, ale mám ich také napnuté či ako by som to nazvala. Test dnes isto opäť robiť nebudem, skúsim zajtra ráno, či je čiarka silnejšia. a ty ako?

reyka
19. nov 2017

@wewe28 ja som teraz 37 DC, no minuly týždeň som mala slabo pozitívne testy a čítala som, že v čase ovulácie v moci aj krvi stupne trocha hcg, takze by to sedelo prečo som mala minuly týždeň duchov, na začiatku tohto týždňa nič a teraz znova. Minuly týždeň som mala bolesti apod. ako pri ovulácii takze by toto celé aj sedelo... duphaston mám vysadený presne 2 týždne a to by mala MS dôjsť do max 5-10 dni a u mna nič.

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28 jaaa xajtra krv..pichanie mam..prsia bolia..blbje mi byva...uz len vydrzat

wewe28
19. nov 2017

@reyka ja som to tiež tak mala a asi som mala tiež posunutú ovu. Tiež mi duchovali nejaké testy a potom čisto biele. ja som dnes 38 DC. Držím palce, aby čiarky boli silnejšie a aby to čo na tých testoch vidíme bolo vytúžené 🤰🏻.

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa neboj, bude to šup šup. Len dnes vonku je "krásne" počasie, takže treba sa asi doma nejako zabaviť. Ja zajtra zavolám k dokimu a uvidíme na kedy ma objedná.

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28 no ja lezim..soinim tak von ee..vydrzim...si to raz vynahradim

rebeka211
19. nov 2017

@reyka Ty si zacala testovat uz 5-6dni po ovulke? 🙈 To ti ziaden test neukaze // tak skoro a priznaky,ktore si opisovala,tak su len psychickeho razu.Na tvojich testoch zatial nic nie je a mala by si testovat az po meskani ms.

reyka
19. nov 2017

@wewe28 ďakujem ti ❤ štvrtok už nie je tak ďaleko, čoskoro sa dozvieme čo toto ma znamenať 😂

val9
19. nov 2017

@wewe28
@mimiqa ahoj mrcha stale nikde...10 deň. Vcera som si dala zasa vinko 🤔
Neskusala som rano pockam este asi do zajtra a ked nic tak nejako intergalakticky sa musim vybrat k lekarke. 🙈😕

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa tak ja zatiaľ tiež. Aj obed máme, takže dnes ani variť nemusím 😀.