icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

reyka
19. nov 2017

@rebeka211 ja presne neviem kedy som mala ovu, testovať som začala 27-28 DC. Poznám svoje telo a nie sú psychického razu 😉 MS mi mimochodom mešká cca 10 dni. Je ťažko polemizovať keď nevieme kedy prebehla ovu 🙄

wewe28
19. nov 2017

@val9 a ten test zo včera? máš ho ešte? si ho mohla lepšie vyfotiť...

val9
19. nov 2017

@wewe28 nemam vyhodila som ho 🙈

dominikadisturco
19. nov 2017

@dlucy ahoj, a máš aj na inom teste viditeľnú čiarku? Lebo ja len na tom clear blu, ostatne sú negatívne zatial

wewe28
19. nov 2017

@val9 tedaaaaaa....akčná žena 😀

val9
19. nov 2017

@wewe28 nemala som uz nervy ho skumat 🤔😂 tak letel do kosa 😂

rebeka211
19. nov 2017

@reyka Aha,takze ty ani nevies,ci a kedy prebehla ovu. 🤔
Si pisala,ze bola 8.-9.ho,tak preto som ti napisala na tie testy,ze ich robis tak skoro.
Takze ti nic ine neostava ako len pockat co bude dalej

reyka
19. nov 2017

@rebeka211 to sú len dohady, lebo nechápem toto celé, jedine že sa posunula ovu...uvidíme, počkáme 🙂

reyka
19. nov 2017

No baby....obrovská bolesť, kŕč a MS 😢

val9
19. nov 2017

@reyka joooj to ma mrzi 🙁

dlucy
19. nov 2017

@dominikadisturco ja som si robila az o dva dni clearblue digital a tam sa to potvrdilo.

reyka
19. nov 2017

@val9 uvidíme tento mesiac....ale tento mesiac si už asi kúpim ovu testy...len nechápem tu obrovsku bolesť a ten kŕč, dávno som takúto silnú MS nemala...takze niečo sa deje len neviem čo 😔

wewe28
19. nov 2017

@reyka to mi je ľúto....hlavu ale hore, nabudúce sa to podarí. Ale ak cítiš, že nie je všetko ok, choď aj tak k dokimu.

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28 ja som zaspala 😁 z tych liekov tetaz robim rychlo masko na zelenine.....xixi......

mimiqa
19. nov 2017

@val9 mozno ze ten stres ti to hapruje...daju ti injekciu na vyvolanie....no skusat stale mozete😘

dominikadisturco
19. nov 2017

@dlucy robila som dalsi test, zdá sa mi že je tam duch, ale tak počkám už veď o dva dni by mala prísť mrcha🙂

val9
19. nov 2017

@mimiqa netuším 🙂 ale agolutín už nechem naposledy som bola totalne vykoľajená z neho počkám ešte týždeň ako sa to vyvinie a sobotu máme ist na svadbu este aj k tomu, čiže teraz nemôžem agolutín v žiadnom prípade si nechať pichnúť 😅

mimiqa
19. nov 2017

@val9 noooo takze kolaciky vinko tanec jeeejjj....to by som sla 😁🤗

dlucy
19. nov 2017

@dominikadisturco tak potom super drzim palce 🙂 inak den predtym som si robila mamatest na tom skoro nic a este rapi clear a tam bola slabunka ciarka.

val9
19. nov 2017

@mimiqa no celkom sa tesim aspon pochytam muchy na tu nasu svadbu 😀 ale rozmyslam, ze vyskusam gynex kvapky..pochvaluju si ich velmi zienky 😍

mimiqa
19. nov 2017

@val9 mne ked haprovala..tyzden meskala..6tyzdnov..raz az 16....to bolo testov..nakoniec laparka...vybratie cysty...maly myomcek aj nasli vrzom vsetko a od vtedy ako hodinky 28 dnove...

mimiqa
19. nov 2017

@dlucy inak bambulky tie testy podaktore stoja za dve veci..na jednom som mala ciarku na druhom zee uplne nic....jaaa som za ten digitalny asi....

val9
19. nov 2017

@mimiqa tak ja som čistá ako ľalia podľa posledného ultrazvuku čiže týmto to nebude

mimiqa
19. nov 2017

@val9 noo mne viddeli len cystu....a az pri laparke zistia velmi vela veciii....inak sa neda...len nech to mas v poriadku..

tamarka9
19. nov 2017

@val9 toto kanálik nie je, lebo je to zafarbené. O dva dni testuj opäť, lebo to vyzerá že sa začalo produkovať hcg. Veľmi drzim palce,aby vám to vyslo aj s @wewe28

val9
19. nov 2017

@tamarka9 myslíš? neviem divne to vyzeralo ozaj ... uvidíme čo bude cez týždeň 😘

mimiqa
19. nov 2017

@val9 jeeminenko tetaz som kukla na ten tvoj test....mne sa yam daco mariiii....noooooo mojaaa....zajtra skus.....

wewe28
19. nov 2017

@mimiqa heh, tiež som si okolo obeda zdriemla 😀 a potom vyžehlila haldu prádla....

wewe28
19. nov 2017

@tamarka9 ja tiež dúfam stále, že sa @val9 pridá ku mne 😉

mimiqa
19. nov 2017

@wewe28 ja soomm proste zaspala ani neviem ako.....no val9 tusim daco na tom teste maaaa🤗