Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@morandia Podla mna si tehulka. Na tehu teste uz je vidiet duch. Ovulacny by ti mal postupne tmavnut az ostat uplne pozitivny. Vtedy ti potvrdi tehotenstvo...
Baby uz je to tyzden co ms nikde a tedt ngt...cim dalej rym vic nafuknute tvrde brucho..kolko cca mam cakat kym pojdem dokimu nech mi da vyvolavacku?
@7adka77 Ja by som už šla. Ak si tehotná, vyvolávačka ti neuškodí - práve naopak. A určite ti urobí krvný test, pre istotu.
@luta13 ďakujem
Nezabudla som na tvoje " opelovanie" dodnes sa nad tým zasmejem 😊 bodaj by si mala pravdu teraz každý deň mi príde taký dlhý najhoršie je to cakanie
😉 teším
@alexandra523 ja tam vidim dve caarecky... 😍
@7adka77 takže sa mi nesníva? 😲
Do MS mám 2-3 dni, test som si robila dnes o tretej poobede.
@alexandra523 Gratulujem Maminka 🤰
@ejuska2586 ďakujem 😘
@alexandra523 to je uz krasna / ked bude MS chybat budú kolajnice 😉
@nina4 dufam, že áno. A ďakujem 😘
@alexandra523 tehotenstvo určite 🙂 Gratulujem
@ladyiwush ďakujem 😘
@alilka kolegynka sa nam dnes zdoveria ze uz je 2v 1.. a ze sa snazili od januara... a zadarilo sa, ked si povedala presne to iste ako si pisala, ze kasle na to, ze nebude programovat tutumutu, testovat, pocitat... ja som sa od poslednej mrchy snazila ist touto cestou tiez.. ale ked prisiel cas ovu, tak som sa nevedela vyhnut testovaniu... asi preto to asi zas nevyjde... ale neviem este... dozviem sa okolo. 28.6.
@mirkovci Ahoj.ano je tam slaby dusik😉
@kotatko12345 ja tam na tej upravenej vidím dvoch duchov 😂
Dievcata drzte palce. S partnerom sme spolu vacsiniu iba cez vikendy. Snazime sa uz dlhsie. Vcera sme vynimocne boli spolu a trochu sme sa snazilkovali. A dnes plosny hlien. Dufam, ze sa to teraz podarilo 🙏🙏🙏
@bluebell0412 to Ti verim, ze to cakanie Ta ubija, no neboj moja, coskoro sa dockas, pevne tomu verim a prajem Ti to z celeho ❤

@bluebell0412 drzim palceky, nech hned na prvy cyklus, ktory Ti nabehne vam vyslo babatinko vytuzene a zasluzene...Boh Ta zehnaj! 🙏😘