Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@mirkovci ahoj, ja vidim tiez dusika, nejde mi to dobre upravit, je zatial dost slabucky, ale verim, ze ak testnes za 2 dni zas, bude vyraznejsi...Neviem, ci aj na mojej uprave vidis 2 duchov, ale na "kotatkovej" ich veru vidim aj ja dvoch - napadlo ma zo srandy, ci to nie su dvojicky 😂...Jednoznacne Ti velmi drzim palceky na dalsie testovanie a nech Ti testiky pekne silneju 🙏😘
@luta13 veru..takého som mala aj ja pred dvoma dňami 😀
Dobre ranko kocky. Posielam svoje dnesne testy. Som 8dpo. Tehotensky snehobiely, ovulacni rovnaky ako vcera rano. Bazalka klesla z 36.94 na 36.89. A scul babo rad. Dnes sa ide na tu stavbu a ja neviem, ci mozem, alebo nemozem makat, kedze v pripade tehu to bude rizikove tehu, vzhladom na moje diagnozy...🙄
@ejuska2586 zlatlo to je ešte skoro na test..😁 nemusí ti ešte vôbec nič ukázať 😉
@alilka Ja viem. Testovala som len tvoli tej praci na stavbe...😉
@morandia Mne sa tiez zda silnejsi...
@ejuska2586 nech pekne silnie...uz ho nepustim nikam 🙂
@alexandra523 jeeeeej gratulujem 😘 krásny pozitívny testík 😉
@matka295 ďakujem 😘
@ejuska2586 ja tam nic nevidim zatial
@kata011 Ved ani nie je co... 😜
@ejuska2586 to máš ako ja včera.. presne také isté som mala, tiež asi 9dpo... Dnes som nerobila, ani nemám doma.. ale už som aj čakala ms, brucho včera pobolievalo, ale ms nikde
@liliana2222 Podla mna mas na ms este skoro. Tak na 13 az 14 dpo by si mala cakat. Mna bolia krize aj podbrisko a tahaju ma prsia. Ako pred mrskou. Ale tu NEcakam az v piatok.
@ejuska2586 je ešte skoro. Ja som tiež na 8 DPO mala úplne biely test. Držím palce 😉
A ja som dnes doobeda testovala tiez a čiarka je slabšia 😒 tak neviem...
@petuska18 Ten je krasny. Krv sa uz neobjavi podla mna...
@petuska18 Moj je po zaschnuti takyto. Uz druhy den. Som zvedava, co ma caka zajtra...
@ejuska2586 už si to myslím aj ja.. zrejme to mám ešte také všelijaké po pôrode.. toto by mala byť ešte len tretia ms..dúfam ale že nedôjde... Ja som inak tiež pozrela po zaschnutí a čiarka tam bola..ale musela sa objaviť už po tých troch "predpisanych" minútach, tak neviem či to má nejakú výpovednú hodnotu
dievcata, a moze test uz ukazat ducha na 8DPO? ci vobec mam skusat rano 🙈

@19nikuska86 Silno drzim palceky, "nech sa ujme to, co ste zasadili"...Boh Ta zehnaj! 🙏😘