Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@matik7
@luta13
Ďakujem, bruško pohladkam ❤
Veru, strašne to letí, ešte sme tu len stresovali pred prvou návštevou Dr. Ani sa nenazdame a budeme rodiť 😂 ja inak úplne v pohode, hlava neboli, vlastne nič ma neboli, ani zlé mi nebývalo ani neni, čiže keby bruško trochu nevykukuje a nemám tu fotky vystavené tak ani neviem, že som tehotná 😀 ty čo? Aj trpíš nevolnosťami? Alebo tiež úplne bez problémov? Určite informuj ďalší týždeň ako si dopadla, či už viete pohlavie, som zvedavá 🙂 ja sa dočkám asi až v 20tt, i keď skúsim sa opýtať na ďalšej poradni, idem po Vianociach 🙂
@melaniamel123 po MS urcite este testni, pripadne hod foto testu, ak by si nasla na nom dusika...Drzim palceky 😉
@veja232 parada, v dobrom zavidim bezproblemove tehotenstvo☺️ Mna trapia kazdodenne migreny, zle mi nebyva..aj ked niekedy rano ked vojdem do kuchyne, ze si idem nachystat ranajky, tak ma zacne napinat a uz utekam na wc😕 Ale to nie je nic strasne, skor ma trapi ta hlava, budem musiet ist na pn..urcite sa buduci tyzdem ozvem😘 Uzivaj si vsetko, pozdravujeme drobceka🙂
@biba12 potrat zase
@sevcikovaanna tak to ma mrzí, prajem rýchle zotavenie. Drž sa.
@luta13 ďakujem 😁 niesom z toho skormutena 😁 som rada že začíname ďalší cyklus a uvidí sa..ako Boh dá 😊 a verím že raz obdari aj nás 😊 tento cyklus bol prvý čo sme sa snažili a keďže som od operácie ani nie 4mesiace možno je to tak aj lepšie že to ešte nevyšlo 😉 v pondelok idem konečne za tým farárom exorcistom ,už som 2mesiace objednana tak som plná očakávaní ako to tam bude celé prebiehať 😁 verím že on nám už pomôže a ja už nikdy neprídem o svoj vysnívaný uzlíček 😉 a časom budem šťastná mamina. 😊
Ahojte kočky už som sa tu raz zapojila do diskusie koncom júla keď ste mi.poradili a bola som tehu.Bohu žiaľ o babo sme prišli....ale teraz od potratu mi.mala prísť druhá menstruacia ale mešká mi 2dni.Urobila som si test a ak sa mi podari pridám foto a budem rada ak mi poradite,či niečo vidite.
@zvedava_cica je tamm slabulinka ciara 😙...beres aj dajake vitaminy???
@zvedava_cica Vidím jemnú 2 čiaročku. Držím palce, aby silnela a aby to bolo tentokrát do úspešného konca 🙏
Ďakujem kočky...zatiaľ neberiem nič ,necakala som to....
@zvedava_cica Šup šup nasadiť aspoň kyselinu listovú. Tú bábätko potrebuje.
@zvedava_cica Ahojky. Áno, je tam vidieť slabú druhú čiarku 😀 Držím palce, aby silnela a teraz bolo všetko ok ✊🏻😉
Tak ešte vyskúšam v sobotu ráno,nepoviem ani mužovi...nech nieje sklamaný ak začnem menstruovat....máme jedneho zdraveho 5ročného a dva spontánne potraty za nami....som zvedavá ako sa tento krát so mnou zas Boh pohrá...alebo ma už po 5rokoch vypočuje...
@zvedava_cica
A vieš kedy si mala ovu ? Vieš ?

@luta13 - ďakujem veľmi pekne