Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111 dakujem dam vediet Co a ako😀 skusim o 2 dni. Hej viem priznaky nemusia byt len clovek tak automaticky porovnava s tym Co bolo predtym ☺️a ked nahodou nic nevadi mozno buduci mesiac😄
@katyk22 bolo by fajn testovat rovnakou znackou, a niektorym zenam ukaze krajsie hcg poobede/vecer ako rano, tak este nezufaj 😉 kym neprisla ms nic nie je stratene
@ivusik1111 fuuu to mi je ľúto....☹ A tento krát bude všetko v poriadku uvidíš....a ak sa môžem opýtať,co sa stalo?
Baby ano mam do ms este daleko a hodne 😂 ale ked ja sa citim tak cudne 😓take slabucke krce v podbrusku ako pred ms a nechcem si namyslat a potom zase to sklamanie ked pride mrcha
@katyk22 ešte je skorooooooo,výdrž ešte aspoň týždeň....teraz tam nič nevidieť
@zvedava_cica no hej ale na teste z pred 2 dni bola vidno ciarka 🙈🙈test z utorka a z dneska
Dobre dakujem skusim 🙂
@katyk22 záleží na značke testu...môžeš byť tehulo ale niektoré ukazu skoro iné vôbec i keď su citlivosti rovnaké
@zvedava_cica tak ale za tyzden skusim znovu ten prvy test 🙂
tak kto je este 1.dc ako ja? 😄🙈mozme sa znova posnazit cez vianoce mozno sa nam znova zadari ako pred 2 rokmi na vianoce 😃
@sewie ahoj,ja som 5deň cyklu môžme ísť do toho hi .😉 .
@zvedava_cica ja som dnes 8dc..😁 pripájam sa 😁 ovu mávam až okolo 18-21 DC..hoc neviem či pôjde správny vaječník,kde je ešte vajcovod..no meram bt aj testy robím 😋
@alilka tešíme sa spolubojovnicky
@ivusik1111
Gratulujeeeeem ❤, usmievam sa pri pohľade na mobil. Držím všetky päste a palce a všetko čo sa dá 🤞.
Dnes to tu celkovo vyzerá na plodný deň. Budúcim meninkam čitateľkám zo ❤ gratulujem 🤰🙌👣
@ivusik1111 vesele tehu prajem 🤗😚😀
@ivusik1111
@sandy152
baby gratulujem, to je uzasne, krasne tehu prajem ❤ 👏 🤰
Bodaj by tu taketo testy kazdy den len pribudali 😉
@mimiqa
@monika_akinom dakujem baby, akurat mam taku dilemu ze si potrebujem pichat fraxik a teraz neviem ci si uz pichnyt hned alebo pockam do zajtra a zavolam lekarovi...

@hennyinnsbruck
Mna tiež prsia nebolia .. každé tehu je iné takze nezufaj ... to ze nemáš príznaky neznamená ze tehu niesi 😘Vyčkaj este pár dni držím prsty 🙂