Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ivusik1111
Krása 👏❤
Ja ešte rano som si s nádejou o 6.00 skúsila test, priznám sa , že som tam niečo videla (asi už som mala vidinu 😁) a o 10.00 prišla mrska.
Užívaj užívaj užívaj veselo . Teším sa veľmi s tebou 😊
@ja17ay
A máš normálnu ms ? Či len spinenie ? Ach nechápem ;( som myslela , ze budes mat aj ty darček pod stromčekom ...
Ahojte kocky, po dlhej dobe sa ozyvam aj ja! 😊 tento.mesiac som vobec nemerala ani BT, ani som netestovala ovu testikmi...jednoducho som to nechala tak, lebo aj v praci toho bolo vyse hlavy, takze som ani nevedela kolky DC vlastne som! 😄 A dnes okolo piatej som si skusila spravit testik, lebo dnes som, ako som zistila, 28 DC ale cykly som mala posledne mesiace po Dufiku 21, 30 a 36 dnove...cize neviem, kedy mam dostat mrsku...
Vidite tam aj vy nieco alebo mi sibe? 😯
@ivusik1111
Ivka....zatiaľ slabé spinenie , až doteraz nič moc...., ale mne sa to vždy zosilnie na druhý deň, ale už počkám.
@wewe28 Dakujem za tvoje mile slova, zacnem verit, ked budu ciarocky silnejsie, ak to teda nieco znamena...lebo ten neskutocny pocit sklamania, ktory som si uz zazila, mi uplne stacil len raz! 😢 Som plakala este dalsie dva tyzdne kvoli tomu a stale mi to nie je jedno ked si na to spomeniem...Uvidime! 🙂
@ja17ay
Este nezufaj kým to je len spinenie 🙂 nejdú mi do hlavy tie tvoje testy a teraz ms ☹️
@bibuska2 dc je den cyklu. Dpo je den po ovulacii 🙂
@sandy152 dvojičky ✌😂
@ivusik1111 no riadne supeeer
@zvedava_cica hlavne nech je zdrave, ci uz jedno alebo dve na tom nezalezi 🙂
Pravdaže,už sa teším keď popridavate foto miminiek....

Už je pekná čiarka ☺️