icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sangre
12. dec 2017

@sophinka17 ale robila vnutorny ultrazvuk nie zvonka po bruchu

val9
12. dec 2017

@sangre blahoželám 🙏😍 opatrujte sa 😘😇

zvedava_cica
12. dec 2017

@sangre gratulujem...nádherné 😍

ja17ay
12. dec 2017

@sangre gratulujem , ❤ krásne sa na takú fotku pozerá 😍

ja17ay
12. dec 2017

@luta13 ďakujem krásne za povzbudivé slová 😊

ivusik1111
12. dec 2017

@sangre
Jej z celého ❤️gratulujem a teším sa s tebou 🙂 uvidis tentokrát bude všetko v poriadku a fazuľka bude rast :-*

mimiqa
12. dec 2017

@sangre gratulujem 😙

sangre
12. dec 2017

@val9
@zvedava_cica
@ja17ay
@ivusik1111
@mimiqa Dakujem kocky z celeho ❤ ste zlate a som rada ze ste tu ze vas tu mam take dobre zienky 😘😍❤ moc si vas vazim a dakujem za kazde krasne slova a povzbudive Ivusik tesim na tvoje❤

ivusik1111
12. dec 2017

@sangre
Ďakujem. Dám vediet , už sa neviem dočkať ❤️Užívaj tehu a hladkaj bruško a žiadne negatívne myšlienky 😘.

wilinkaa
12. dec 2017

@sangre paradna fotecka,tesim sa s tebou,nech fazulka rastie a nech sje vsetko v najlepsom poriadku. Ja idem na sono v piatok,tak uz zacibam byt napata ci je drobatko v poriadku.

sangre
12. dec 2017

@wilinkaa tak super urcite mi napis ako postupujete 😍❤

sangre
12. dec 2017

Neuverite kocky co sa nam stalo dala som.drahemu kinderko len tak myslela som nanho ked som bola v obchode otvoril zjedol a isiel poskladat hracku😂a neuverite co za hracku bola vnutri male levica😍a nas drobec bude v znameni lev no skoro sme odpadli ze toto je jaka haluz ❤😍

kaki221
12. dec 2017

@luta13 ahoj moja😉...dnešná poradňa dopadla vcelku dobre...maličká váži 2180g...krčkok drží len už mám druhý mesiac bielkovinu v moči na dva krížky😔...ale tlak je zatiaľ v poriadku...kontrolu mám opäť o tri týždne a od 14-teho nástup na materskú😃...maličká je veľmi aktívna,tak si to užívam😍

sangre
13. dec 2017

@kaki221 ahoj prosim.ta a co to znamena ze bielkovina v moci je to nebezpecne ??a to ma kazdatehotna ci?

8wikina8
13. dec 2017

Dobrý deň.
Som po umelom oplodnení teda presnejšie po ker embryo transfere co je vlastne vloženie rozmrazeneho embrya. Som 9 deň. Začínam byť aj nervózna lebo ma aj dosť začalo bolieť brucho ako pred menštruáciou. Toto je druhý pokus a presne takéto bolesti som mala aj pri prvom pokuse a prišla mi menštruácia a proste sa to nepodarilo. Ale snažím sa veriť a bojovať že sa to konečne podarí že konečne uspejeme. S manželom po bábätku veľmi túžime.
Dúfam ze je to spôsobené všetko len tými hormónmi a ze sa to konečne vydarí a bude tak ako ma byt.

monika_akinom
13. dec 2017

@sangre bielkovina v moci spolu s opuchom koncatin a vysokym krvnym tlakom u tehotnych znamenaju gestozu/preeklampsiu. je to dovod pre hospitalizaciu, niekolko dni pred TP aj dovod na vyvolanie porodu, alebo cisarsky rez. Podla toho ako je stav vazny. Ohrozuje matku aj dieta. Moze zmenit prietok krvi placentou k dietatku.
Som to tiez mala tak viem 🙂, aj som kvoli tomu lezala, s tlakom som mala problemy cele tehu, aj mi prsty na rukach trpli. Bola som sledovana u internistu, a neskor mi porod vyvolavali o 5 dni skor, lebo uz som mala dost vysoky tlak.

monika_akinom
13. dec 2017

@8wikina8 drzime palce. Treba verit, ze to vyslo a nestresovat sa zbytocne. Bolesti ako pred ms su aj pri uhniezdovani tak verim, ze to vyslo. 😉 urcite daj vediet ako postupujes

sangre
13. dec 2017

@monika_akinom dakujem ti za vysvetlenie lebo toto som este nepocula 🙄😯tak som prekvapena a maju to teda zeny s problemom s krvným tlakom??hej..a vlastne jak sa to zisti ked chodis do poradne a davas moc??

monika_akinom
13. dec 2017

@sangre ano, mne zakazdym sestricka merala tlak a nosila som aj moc a opuchy neprehliadnes. Hlavne ked nemas rozdiel v hrubke lytka a clenka, alebo cez leto neobujes uz ani crocsy, nie to lodicky 😀. Ale ja som sa vypapkala poriadne a to tiez zohralo svoju rolu. Som pribrala 30 kg, aj ked vela z toho bola len "voda" z opuchov, lebo uz mesiac po porode som mala dole 22kg.
Uz pri druhom si chcem dat vacsi pozor.
Tak dufam, ze tebe sa taketo problemy vyhnu 😉 a cele tehu si budes len uzivat a vsetko bude v poriadku 👍

sangre
13. dec 2017

@monika_akinom dakujem no ja sa snazim normalne vyvazene jest iked chutam sa dakedy naozaj neda odolat a doprajem si 😊ale tak z rozumom

marisse2428
13. dec 2017

Ahojteee, toto uz nie je dusik vsak? 😍😍

ikonica
13. dec 2017

@marisse2428 niet pochyb.. gratulujem ;)

marisse2428
13. dec 2017

@ikonica dakujeeem, teraz som to zistila.. ale MS mam mat az 18.12 😍😁😁😁

ikonica
13. dec 2017

@marisse2428 gratulka.... ja som si nasla dve ciarky pred rokom 17.12. a tiez som sa velmi tesila.. len u mna to nedopadlo dobre... drzim palce nech u teba ide vsetko ako po masle ;)

ikonica
13. dec 2017

@marisse2428 inac dost skoro to ukazalo.. aky dlhy mas cyklus?

marisse2428
13. dec 2017

@ikonica tak to je mi luto, a odvtedy sa este nepodarilo? Dufam, ze vsetko bude v poriadku, moc sa tesiiiim 😁 Tento mesiac som zacala uzivat femibion, som sa nanho moc spoliehala 😍

marisse2428
13. dec 2017

@ikonica no nepravidelny, 28-30, niekedy az 35.. nieco medzitym.. ovulaciu som mala asi 3.12, ale nie som si ista, kedze si ovu testy ani BT nemeriam.

ikonica
13. dec 2017

@marisse2428 nie nepodarilo.... asi mam nieco s imunitou... v januari snad zistia o co ide... a zistili mi aj loruchu zrazania krvi.. aj tam moze byt pricina, ze sa nedari aj ze sme o babo prisli....

drzim palce nech mas krasne tehotenstvo a potom pohodovy porod ;) krasny darcek pod stromcek 🙂

marisse2428
13. dec 2017

@ikonica hlavne, ze vedia preco.. dnes sa da uz vela veci riesit 🙂🙂 drzim moc palce!! A dakujem krasne ❤️🙂

ikonica
13. dec 2017

@marisse2428 dakujem... pridem zakuknut ako sa mate.... nezabudni potom aj fotecku postnut