Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sangre gratulujem...nádherné 😍
@sangre
Jej z celého ❤️gratulujem a teším sa s tebou 🙂 uvidis tentokrát bude všetko v poriadku a fazuľka bude rast :-*
@val9
@zvedava_cica
@ja17ay
@ivusik1111
@mimiqa Dakujem kocky z celeho ❤ ste zlate a som rada ze ste tu ze vas tu mam take dobre zienky 😘😍❤ moc si vas vazim a dakujem za kazde krasne slova a povzbudive Ivusik tesim na tvoje❤
@sangre
Ďakujem. Dám vediet , už sa neviem dočkať ❤️Užívaj tehu a hladkaj bruško a žiadne negatívne myšlienky 😘.
@luta13 ahoj moja😉...dnešná poradňa dopadla vcelku dobre...maličká váži 2180g...krčkok drží len už mám druhý mesiac bielkovinu v moči na dva krížky😔...ale tlak je zatiaľ v poriadku...kontrolu mám opäť o tri týždne a od 14-teho nástup na materskú😃...maličká je veľmi aktívna,tak si to užívam😍
Dobrý deň.
Som po umelom oplodnení teda presnejšie po ker embryo transfere co je vlastne vloženie rozmrazeneho embrya. Som 9 deň. Začínam byť aj nervózna lebo ma aj dosť začalo bolieť brucho ako pred menštruáciou. Toto je druhý pokus a presne takéto bolesti som mala aj pri prvom pokuse a prišla mi menštruácia a proste sa to nepodarilo. Ale snažím sa veriť a bojovať že sa to konečne podarí že konečne uspejeme. S manželom po bábätku veľmi túžime.
Dúfam ze je to spôsobené všetko len tými hormónmi a ze sa to konečne vydarí a bude tak ako ma byt.
@sangre bielkovina v moci spolu s opuchom koncatin a vysokym krvnym tlakom u tehotnych znamenaju gestozu/preeklampsiu. je to dovod pre hospitalizaciu, niekolko dni pred TP aj dovod na vyvolanie porodu, alebo cisarsky rez. Podla toho ako je stav vazny. Ohrozuje matku aj dieta. Moze zmenit prietok krvi placentou k dietatku.
Som to tiez mala tak viem 🙂, aj som kvoli tomu lezala, s tlakom som mala problemy cele tehu, aj mi prsty na rukach trpli. Bola som sledovana u internistu, a neskor mi porod vyvolavali o 5 dni skor, lebo uz som mala dost vysoky tlak.
@8wikina8 drzime palce. Treba verit, ze to vyslo a nestresovat sa zbytocne. Bolesti ako pred ms su aj pri uhniezdovani tak verim, ze to vyslo. 😉 urcite daj vediet ako postupujes
@monika_akinom dakujem ti za vysvetlenie lebo toto som este nepocula 🙄😯tak som prekvapena a maju to teda zeny s problemom s krvným tlakom??hej..a vlastne jak sa to zisti ked chodis do poradne a davas moc??
@sangre ano, mne zakazdym sestricka merala tlak a nosila som aj moc a opuchy neprehliadnes. Hlavne ked nemas rozdiel v hrubke lytka a clenka, alebo cez leto neobujes uz ani crocsy, nie to lodicky 😀. Ale ja som sa vypapkala poriadne a to tiez zohralo svoju rolu. Som pribrala 30 kg, aj ked vela z toho bola len "voda" z opuchov, lebo uz mesiac po porode som mala dole 22kg.
Uz pri druhom si chcem dat vacsi pozor.
Tak dufam, ze tebe sa taketo problemy vyhnu 😉 a cele tehu si budes len uzivat a vsetko bude v poriadku 👍
@monika_akinom dakujem no ja sa snazim normalne vyvazene jest iked chutam sa dakedy naozaj neda odolat a doprajem si 😊ale tak z rozumom
@marisse2428 niet pochyb.. gratulujem ;)
@ikonica dakujeeem, teraz som to zistila.. ale MS mam mat az 18.12 😍😁😁😁
@marisse2428 gratulka.... ja som si nasla dve ciarky pred rokom 17.12. a tiez som sa velmi tesila.. len u mna to nedopadlo dobre... drzim palce nech u teba ide vsetko ako po masle ;)
@marisse2428 inac dost skoro to ukazalo.. aky dlhy mas cyklus?
@ikonica tak to je mi luto, a odvtedy sa este nepodarilo? Dufam, ze vsetko bude v poriadku, moc sa tesiiiim 😁 Tento mesiac som zacala uzivat femibion, som sa nanho moc spoliehala 😍
@ikonica no nepravidelny, 28-30, niekedy az 35.. nieco medzitym.. ovulaciu som mala asi 3.12, ale nie som si ista, kedze si ovu testy ani BT nemeriam.
@marisse2428 nie nepodarilo.... asi mam nieco s imunitou... v januari snad zistia o co ide... a zistili mi aj loruchu zrazania krvi.. aj tam moze byt pricina, ze sa nedari aj ze sme o babo prisli....
drzim palce nech mas krasne tehotenstvo a potom pohodovy porod ;) krasny darcek pod stromcek 🙂
@ikonica hlavne, ze vedia preco.. dnes sa da uz vela veci riesit 🙂🙂 drzim moc palce!! A dakujem krasne ❤️🙂
@marisse2428 dakujem... pridem zakuknut ako sa mate.... nezabudni potom aj fotecku postnut

@sophinka17 ale robila vnutorny ultrazvuk nie zvonka po bruchu