Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@marisse2428 no pri takom teste podla mna uz ukaze aj ked ma inu citlivost ako pepino ci co to mas za test... ta ciarka je uz dobre viditelna....
@ikonica anoo, to je pepino, tak skusim zajtra 🙂 A dakujem 🙂
@marisse2428 krásny test 👌..... žiadny duch... najkrajší vianočný darček ( pozitívny tt ❤)
Gratulujem 🤰👫💑
@ja17ay dakujem krasne, veru ano!! Najkrajsi darcek, skoda, ze som nevydrzala, mohla som priatelovi spravit prekvapenie 🙂 Ale nevadi, hlavne, aby bolo vsetko v poriadku! 👶❤️
@catallea nepríde podľa mňa 😊 iba mimi o 9 mesiacov 😊 aj ja dnes čakám a asi sa dockam test negativny a menštruačné bolesti 😞
@sofinka156 no bodaj by si mala pravdu, že príde mimi 🙏, naposledy to nedopadlo dobre. Tie negatívne testíky ma mrzia, viem aky je to pocit 😒
@ja17ay
Ahoj 🙂 no a ty ako ? Ms sa rozbehla normálne ?
Ahojte .baby dnes som 15dc..bežné mávam ovu okolo 20dc..včera som bola u dr a povedala mi že nemám žiaden dominantný folikul..ale že si nieje istá že na pravom vaječníku čosi je..že mooozno žlté teliesko ale skôr by povedala že nie..nooo a moja bt vyzerá takto..bežné mávam predovulacne cca 36.4..poovulacne cca 36.9..tych 36.6 mávam len keď teplota prechádza z predovulacnej do poovulacnej..tak ja jej vôbec tento mesiac nerozumiem..vyzerá ako po ovu že?test nebol áni jeden pozitívny..jedine na 12dc bol taký tmavší..čo si o Tom celom myslíte?to musím ja vždy byť ina!?😌🙊🙊a dnes má hrozne bolia kríže .
@ikonica tak dnes som robila aj digi, nemalo by ukazovat este 1-2tt, ked mam mat ms az 18.12? 🙂
@val9 ja tam niečo vidím
@ivusik1111 Dakujem ja Tebe a aj ostatnym zienkam za krasne slova, ktore som tu uz velakrat citala na moju osobu...Vazim si to velmi 😘 😘😘

@kaki221 tak super, ze vsetko pokracuje ako ma...Drzim palceky, aby bielkovina v moci nestupala a aby si nemusela ist na akutnu SC kvoli tomu...Jedna zienka isla kvoli tomu o mesiac skor na akutnu SC, mala velmi velku bielkovinu v moci...No dopadlo vsetko na jednotku...Snad to nebude Tvoj pripad a ze si este uzijes tehulkovanie az do TP 😉...Pohladkaj brusenko za mna 😘
@marisse2428 konecne mas krasne //...Gratulujem a prajem po dlhom cakani zdrave tehulkovanie 😉
@marisse2428 digi super...Bud len rada ze ukazuje viac, mozno si mala ovulku skor, ako si si myslela 😉

@ikonica poslem poslem, zajtra si chcem uz aj digi spravit 🙂 To by mal uz ukazat, ci? 🙂