Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@catallea
Nie nie teploty nemám chvalabohu len ma hrdlo boli soplim a pokašliavam
@ivusik1111 cajik, medik, citron...Skore vyliecenie prajem...No ono tieto nachladenia byvaju u vela tehuliek na zaciatku tehu...Ja som isla v 1.trimestri skapat od kaslu a nos som mala zavaleny tak, ze ledva som dychala...Myslela som, ze maleho vykaslem zo seba, tak ma dusilo 🙂
@luta13
No pijem čajik ale citrón nemôžem lebo som alergická :( ale tak beriem C-cko a septilen na hrdlo
@ivusik1111 tak fajn, rychlo sa vyliec 🌹🌹🌹
@luta13 dakujem, ano, to je.. tak som sa tesila, ked ju nasla ☺️ Najblizsie az 8.1, ak by boli nejake komplikacie aj skor. Prave sa to snazim povedat mamine, len neviem ako 😃
Aj ja chcem uz ducha ☹
Len sa bojim este tedtovat.... na IVF vklade som bola v nedelu, tak dnes je 7my den od odberu alebo 4ty den od vkladu.
Myslite ze uz je minimalne aspon uhniezdene?
Len polihujem....a bojim sa
@star2017 ahoj, myslím si, že je ešte skoro na testovanie, no ako poznám seba, ( s mojou zasobou testov) už by som určite skúšala test 😊, aspoň ducha by som hľadala na ňom. Môže tam niečo byť... niečo slabé , no aj nemusí. A to by ta mohlo len znervoznovat. Takže za mňa...skús test 😊, potom daj vediet... ale aj keď tam ešte nič nebude, stále je ešte času dosť ❤
@chmurkaxy
Mne vkladali len 4dnove. Sice nikde NIKDE som necitala ze sa ma take vkladat (vsade sa vklda do 3.dna a potom od 5.dna) ale dufam ze tie ich “sluzby” v Centre nebudu mat vplyv na vyvoj.
Ja len lezim skoro stale.
Sice dnes sme ozdobovali stromcek....ale inak telka telka telka
...a stale na to myslim
Skoda ze to nevyslo skor, aby som si uz mohla urobit test
Ty ako? Uz si skusala testy?🙂
@0507 nevidim nic..dnes som tiez 12dpo a taky isty test som mala :/
Čo myslíte baby som cca asi 9dpo v utorok by mala dôjsť mrcha vidíte tam niečo ?😒

@ivusik1111 jasne, ze vsetko bude tak, ako ma...Len ho pekne hladkaj, nech sa cervik riadne do Tebe zahryzne 😉