Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@wewe. Dakujem ani som v to nedúfala už. Ani mi nič nie je. Len vcera ked som krajala maso mi doslo zle. Ale duch sa objavil az po 20 min ked uz pomaly schol. Len snad mrcha nepride. Mam do nej cca 1-2 dni. Niekedy dojde na 28dc, 31 dc a minule uz na 26 dc. Ale skusala som len Femibion tak asi dopomohol 🙂
@elen8527 gratulujem 😇
@boglarkaszabova Dakujem len sa bojim este mrchy jak cert kriza. Mala som uz biochemicke, a uz som skusila gynex, femigard, caje, ovulaky a teraz. Este manzel bol vcera smutny ze kolega po 3 rokoch zamiesil a on nic.😀
Ahoj je tu este niekto na tejto téme? Potrebovala by som poradiť 🙂
@monyka25 tak to je istota, lepsie ist, ako doma stresovat. Daj vediet ako si dopadla. Drzim palce 🙏 nech je vsetko v poriadku
@val9 tazko povedat co sa deje.. ono da sa istaj na pohotovost aj ked tam to ma byt skor pre akutne pripady, ale ked nevydrzis..... mozes skusit ist, ze mas bolesti a ze si mala mrchu a mas napriek tomu pozitivny test, nech kuknuco sa deje.. aj ked som za to, aby sa pohotovost nezneuzivala..
@val9 ja som mala takuto ciarocku na 16 den noveho cyklu po biochemickom (este pred dalsou ovulkou,, takze som isto nebola zase v tom). A uplne duchovat mi testy prestali az po dalsej mrche :-/
@monika_akinom tak to asi bude toto iste 😥
@monika_akinom ahoj určite si tehu
@bibuska2 dakujem, ale urcite nie 😀, bola som aj u dr a vylucil mi aj mimomaternicove. uz mam odvtedy za sebou dalsie dva cykly. A testy boli uz len bledsie. Ale pokracujeme v snazeni a verim, ze to coskoro vyjde do konca 😉.
@monika_akinom
@erickatt
@mi77
Akurat som sa vratila,na sone nic nebolo vidno🙁,ale zevraj je to este zavcasu..podla hcg tehotna som ale musim sa sledovat ci nejde o mimomaternicove🙁
@monyka25 netreba zufat, nic nie je stratene. A krvacanie ako? Nesilnie? Drzim palce

@monika_akinom no neviem mozno sa na mba budu divat jak na blbca ale idem skusit nemocku