icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

monyka25
29. dec 2017

@monika_akinom no neviem mozno sa na mba budu divat jak na blbca ale idem skusit nemocku

wewe28
29. dec 2017

@elen8527 ja tam vidím pekného dušíka. Tak držím palce, aby silnel a konečne sa to podarilo ✊🏻😉

elen8527
29. dec 2017

@wewe. Dakujem ani som v to nedúfala už. Ani mi nič nie je. Len vcera ked som krajala maso mi doslo zle. Ale duch sa objavil az po 20 min ked uz pomaly schol. Len snad mrcha nepride. Mam do nej cca 1-2 dni. Niekedy dojde na 28dc, 31 dc a minule uz na 26 dc. Ale skusala som len Femibion tak asi dopomohol 🙂

boglarkaszabova
29. dec 2017

@elen8527 gratulujem 😇

val9
29. dec 2017

Ahojte baby, mam otazocku som 5DC zo srandy som si spravila test...a bum duch je mozne, ze slo o biochemicke? Lekarka mi medzi sviatkami nerobi. Ma nejaka skusenost s biochemickym tehu? Ďakujem.... p.s test je z lekarne

elen8527
29. dec 2017

@boglarkaszabova Dakujem len sa bojim este mrchy jak cert kriza. Mala som uz biochemicke, a uz som skusila gynex, femigard, caje, ovulaky a teraz. Este manzel bol vcera smutny ze kolega po 3 rokoch zamiesil a on nic.😀

ivka973
29. dec 2017

Ahoj je tu este niekto na tejto téme? Potrebovala by som poradiť 🙂

ikonica
29. dec 2017

@val9 hmmm no su pripady ked ma zena mrchu a je tehu.... tak neviem, toto nie je pripad na pohotovoast,tak skus pockat, kym bude lekarka ordinovat.... alebo skoc za inym gyndosom, ale tam si budes musit hradit sono aj vysetrenie... teda ak tvoju lekarku nikto nezastupuje....

monika_akinom
29. dec 2017

@monyka25 tak to je istota, lepsie ist, ako doma stresovat. Daj vediet ako si dopadla. Drzim palce 🙏 nech je vsetko v poriadku

mi77
29. dec 2017

@monyka25 znama tak bola a dali jej injekciu tiez nebolo nic vidiet ale je to na vas

val9
29. dec 2017

@ikonica nezastupuje ju nikto...tak uvidim asi pockam do nového roka....akosi mi to nejde do hlavy.
@wewe28 kukaj test

ikonica
29. dec 2017

@val9 tak to som zvedava co z toho bude...drzim palce, nech je to zdrave tehu ;)

ikonica
29. dec 2017

@val9 ale od 2.1.uz pracuje? tolko uz vydrzis... a aj keby az po troch kraloch..mozno uz bude aj srdiecko vidiet aj ide o tehu..

val9
29. dec 2017

@ikonica az po troch kraloch pracuje ...no ja som velmi zvedava ...leno ked prisla mrcha 25.12 rano tak som sa 2 dni zvíjala v bolestiach 🤔

ikonica
29. dec 2017

@val9 tazko povedat co sa deje.. ono da sa istaj na pohotovost aj ked tam to ma byt skor pre akutne pripady, ale ked nevydrzis..... mozes skusit ist, ze mas bolesti a ze si mala mrchu a mas napriek tomu pozitivny test, nech kuknuco sa deje.. aj ked som za to, aby sa pohotovost nezneuzivala..

ikonica
29. dec 2017

@val9 aj ked tvoj test este nie je jednoznacny...mozno pockaj do pondelka, urob znovu test a ked bude silnejsi, chod za inym gyndosom, za priamu uhradu sa na teba pozrie....

val9
29. dec 2017

@ikonica nie cosi na pohotovost nejdem...mam jednu zlu skusenost a to mi bohate staci. Radsej si pockam co sa bude diat. Ak slo o biochemicke tak uz nenarobim nic ..cize pockam

ikonica
29. dec 2017

@val9 hej tiez mam skusenost a uz by som sa tam nerada niekedy vratila :/

val9
29. dec 2017

@ikonica tak pockam po novom roku 😏

wewe28
29. dec 2017

@val9 divné veci sa tu dnes dejú. Nemáš doma ešte jeden?

monika_akinom
29. dec 2017

@val9 ja som mala takuto ciarocku na 16 den noveho cyklu po biochemickom (este pred dalsou ovulkou,, takze som isto nebola zase v tom). A uplne duchovat mi testy prestali az po dalsej mrche :-/

erickatt
29. dec 2017

@monyka25 bola si?

val9
29. dec 2017

@monika_akinom tak to asi bude toto iste 😥

val9
29. dec 2017

@wewe28 mam este.. rano skúsim

bibuska2
29. dec 2017

@monika_akinom ahoj určite si tehu

monika_akinom
29. dec 2017

@bibuska2 dakujem, ale urcite nie 😀, bola som aj u dr a vylucil mi aj mimomaternicove. uz mam odvtedy za sebou dalsie dva cykly. A testy boli uz len bledsie. Ale pokracujeme v snazeni a verim, ze to coskoro vyjde do konca 😉.

monyka25
29. dec 2017

@monika_akinom
@erickatt
@mi77
Akurat som sa vratila,na sone nic nebolo vidno🙁,ale zevraj je to este zavcasu..podla hcg tehotna som ale musim sa sledovat ci nejde o mimomaternicove🙁

ikonica
29. dec 2017

@monyka25 drzim palce, nech sa na dalsom sone fazulka ukaze na spravnom mieste ;)

monika_akinom
29. dec 2017

@monyka25 netreba zufat, nic nie je stratene. A krvacanie ako? Nesilnie? Drzim palce

wewe28
29. dec 2017

@val9 no som zvedavá