Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Prosím vás máte niekto skúsenosti s kvapkami gynex alebo inými vytamínami napr inofolic
@ja17ay ms ma byt 5-6
@ja17ay ma prist 5-6
@sangre
Tomu ani ja nechapem
@sewie skus zajtra rano vtedy je to najlepsie
@ja17ay tumu fakt nerozumiem preco to takto dopadlo z 2 paliciek na 1
@zvedava_cica jedine pockat ci mrcha pride
@sewie ja som mala práve teraz to isté test dr Max a ms sa už hlási prichodom prajem ti nech to máš ozajstné
@slavkamatusko
Tak sme na tom rovnako.. ja čakám 7.1-8.1. ms a včera večer a dnes ráno boli testy už trošku "dvojciarkove " a ružové 😊... Zajtra ráno budem testovať pre istotu ešte 1x, a potom až keď bude meškať. Mne je asi 4 dní zle, ale asi po sviatkoch z tolkeho jedla, no pre istotu testujem radšej, lebo drobceka by sme ešte prijali 👍
@sewie
Ahoj... ja som bola už 2x trhu, po 2 drobcoch by som ja na tvojom mieste brala ten test ako pozitívny. Keď som čakala 2 dieťa, testovala som rano, no potom som zabudla, že mám v kúpeľni test a šla sa pozrieť za cca 1 hodinu a bol taký ako tvoj teraz... A tehotná som bola, ms mi vtedy meškala 3 dni 😊. Tak skús ešte rano a daj vediet. Držím palce 🤛
@ja17ay testuj a daj potom foto drzim palce a verim vto ze budes 😀
@slavkamatusko aj ty skús rano... budeme na to dve 😁.. porovnáme 🤣
@ja17ay dobre
@prskavka2223
Ahoj.... popravde nie, keď si fotku priblizim, tak je to zrnite, alebo skús odfotiť test pod silnejším svetlom, takto je to tmavé 🙁
@ja17ay toto je original 🙂
@slavkamatusko ja som.mala.silnejsi.praveze na vecer ale tak u.kazdej je to ine no.som.zvedava lebo toto je fakt zahada
@prskavka2223 ja nie skus rano
@prskavka2223 daco strasne slabunke tam.je ..aj negativ to troska vytiahol ak sa dobre zapozeras
@prskavka2223
Ja tam nič nevidím 🙁🙁🙁🙁🙁
Už ti mešká ms? Možno je ešte skoro 🙁
@sangre to mas pravdu ale ked som cakala prve som mala na prvy sup 2 silne a to som len tak skusila 2-3 dni ked mi meskala
@slavkamatusko kokso fakt nechapem divne no skus teda rano som.fakt zveda hned pis
@sangre dobre
@ja17ay nemeska este,ale mam zvlastne pocity v podbrusku...stale ma tam picha striela mi to az do krizov a ako keby az do nohy
@adulka1989 ja beriem Inofolic combi 🙂
@boglarkaszabova a pomáha v niečom
@adulka1989 teraz som začala brať druhu krabicku, ale pomohol aj kamaratke tak uvidim, verim tomu ze pomoze plus este pijem alchemilkovy caj
@adulka1989 a davam si este zabal s ricinoveho oleja

@zvedava_cica neviem moja ale už ms príde určite do frasa