icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

sovicka24
1. feb 2018

@katyk22 juj tak to ma mrzi, ja si tiez predstavujem nevolnosti asi trosku naivne , ze rano vstanes, hodis nanajvys jednu tycku a mozes pekne dalej fungovat, ale toto co popisujes je des, drzim hrozneeee palce aby to cim skor preslo, tak nas informuj ze ako pokracujes, teraz sa skus tesit ze vsetko je super. Dakujem ze si ma trochu ukludnila, lebo tie"menstruacne" mini bolesti v bodbrusku su neprijemne, a trochu sa bojim kedze som uz raz bola tehu a nedopadlo to najlepsie a v 6TT to odislo same:( tak preto mam len bobky to je vsetko. a termin mam az v polke februara🙂 ked budem v 7 tt ak to dovtedy potoahnem🙂🙏🙏

luta13
1. feb 2018

@janedoe nevesaj hlavu!...Na vsetkych 3 testoch vidim //, ale najvrchnejsi - ranny je najvyraznejsi...Testuj obden a len rano, vtedy mas asi najvyssie Hcg...Ver babätku, nesmies sa utapat v negativnych myslienkach, povedz si, ze teraz to bude vsetko tak, ako byt ma...Velmi Ti drzim palceky...Boh s vami obomi 🙏😘

luta13
1. feb 2018

@prskavka2223 vidim ducha na teste...Drzim palceky, aby silnel a Ty aby si si po dlhej dobe vynosila svoje vytuzene babätko az do konca 😉

zuzanka28
1. feb 2018

@prskavka2223 presne aj ja som na tom rovnako na príznaky mi to prišlo veľmi skoro ale budem neskutočne šťastná ak to tak bude a podarilo sa,meriam aj teplotu a po oči je stále 37.1,37,00 36,9 pichanie je časté a tie prsia nič
Test dnes divný a druhý slabunka som úplne neistá už chcem vedieť čo a ako 😞😞

luta13
1. feb 2018

@sewie nadherne drobciatko na fotecke a v Tvojom brusku 😉...Tesim sa s Tebou, ze vsetko bezi ako ma...Prajem skore zlepsenie nevolnosti, najlepsie bude, ked odidu uplne, no musis este vydrzat, ine Ti nezostava...Prajem pekny den 😘

luta13
1. feb 2018

@katyk22 Gratulujem k bijucemu srdiecku a prajem skory odchod nevolnosti 🙂

luta13
1. feb 2018

@dadulik6 a bola si odvtedy este u Dr., ci nechavas to na volno, ze co ma byt bude?...Je mi velmi luto, keby babätko odchadzalo, snad sa Ti este udrzi...Neviem, ja by som zbehla k Dr., nech by mi nieco dali na udrzanie, pripadne odobrali krv na Hcg, ci klesa, ci stupa...Ja by som asi nemohla byt v tolkej neistote...Drzim palce, nech to dobre dopadne 🙏

luta13
1. feb 2018

@sovicka24 gratulujem k tehulkovaniu, verim, ze mas strach, kedze si uz raz o babätko prisla, no pevne verim, ze tentokrat to dotiahnete do riadneho konca vsetko...Ver babätku, ze je tam, kde byt ma a ze sa pekne vyvija...Ked budes po prvej kontrole, daj vediet...Pocit, ako na MS je normalny na zaciatku, ja som ho mala 2 dni po meskani MS, takze stale som myslela, ze MS este pride, ale na teste som mala slabe // a tmavli, takze potom som si bola uz ista, ze som tehulka...U Dr. som bola 9 dni po meskani MS a videl bublinku v maternici, takze tehu bolo potvrdene, na dalsej kontrole o 2 tyzdne som mala drobceka uz aj na fotke 😉...Pocity v podbrusku trvali myslim okolo 1-2 tyzdne, ked sa najviac zacinali zmeny v maternici a babätko sa udomacnovalo, potom uz pichanie v podbrusku a vsetko akoby ustalo...A zacali pocity nechutenstva a obcas aj pocit na tycku, aj ked som nakoniec udrzala v sebe vsetko, co som zjedla...Ale bolo mi priserne zle obcas od hladu, hned rano som musela nieco zjest (kus suchej vafle, ci kusok peciva), inak by som sa asi povracala...Preslo to priblizne koncom prveho trimestra...No u kazdej z nas je to individualne...Tebe mozno ani zle nebude, tazko povedat...Dolezite je, ze babätko sa u Teba pekne udomacni...Prajem Ti krasny den a usmev na tvari...Neboj, vsetko bude tak, ako byt ma 😉...Boh s vami obomi 🙏😘

katyk22
1. feb 2018

@sovicka24 neboj vsetko je v poriadku 🙂 hlavne sa nestresuj a pouzivaj kyselinu listovu 🙂

katyk22
1. feb 2018

@luta13 dakujem 🙂 no to budem potrebovat lebo ma porazi 😂 ja som zvyknuta cele dni nieco manualne robit a teraz? To su muky pre mna 😁

sewie
1. feb 2018

@luta13 dakujem ❤️❤️ostava len cakat hlavne ze mimco je v poriadku ❤️

dadulik6
1. feb 2018

@luta13 kedze je to krvacanie aj so sliznicou tak nieje uz co zachranovat snad nabuduce sa podari

sovicka24
1. feb 2018

@luta13
@katy22 dakujem babule za vasu podporu🙂

reyka
1. feb 2018

@biba12 vidíš, keby si to nevypisala a neupozornila cely koník na to, tak si to ani nevsimnem 🤔😉

biba12
1. feb 2018

@reyka vidíš, možno si to všimli aj iné, len nenapísali 🙂 ;), ktovie

tonjadabik2
1. feb 2018

@biba12 o com je rec???

biba12
1. feb 2018

@tonjadabik2 o fotke z UZV na predchádzajúcej strane, ktorú sewie zverejnila. Len som ju chcela upozorniť, že tam má rodné číslo a to sa nezverejňuje. To je celé. Nič iné tým myslené nebolo.

tonjadabik2
1. feb 2018

@biba12 aha hej to som citala ved o nic nejde netrap sa 😝

simbatko
1. feb 2018

Dievčatá robený poobede..Mala som na toaletnom trošku hnedého vytoku..iba trošičku..Tak som zmätená...😌

boglarkaszabova
1. feb 2018

5tt 😇😇😇🙏🙏👶🍀

mirkovci
1. feb 2018

@luta13 ďakujem. Neviem v čom je chyba že mi duchuju,bola som vždy s nimi spokojná...

lenka277
1. feb 2018

@simbatko ja tam nic nevidim.. ani negativ, ale drzim palce 😉

katyk22
1. feb 2018

Ahojte baby dufam ze nevadi ze to pridavam sem. Aku kyselinu listovu pouzivate? V lekarni mi predala toto ale akosi tomu moc neverim... mate skusenosti? Dakujem 🙂

boglarkaszabova
1. feb 2018

@katyk22 ahoj ja mam od Jamieson kyselinu listovu 🙂

ivusik1111
1. feb 2018

@katyk22
Ja beriem femibion

dasaa
1. feb 2018

@katyk22 ja beriem femibion. A kyselinu listovú som mala značku Dr. MAX

arcanne2
1. feb 2018

Baby spýtam sa aj tu, berie alebo brala niektora z vás tribulus? Čítala som ze je vhodný aj pre ženy ale neviem. Viete mi poradiť? 🙂

ikonica
1. feb 2018

brala som vselijake... acidum folicum 30mg co mi predpisal gyndos, active folic z lekarne -lepsie vstrebatelna, femibion, inofolic

bibuska2
1. feb 2018

@ivusik1111 ahoj co si myslite pridávam dnešný testik

sonazitnanova
1. feb 2018

@bibuska2 vidim tam 2 // 😉