Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@janedoe Dakujem za povzbudenie 🙂 Mne to nedalo a skocila som kupit inu znacku testu a tam je krasna druha ciarka 🙂 Tak snad bude vsetko v poriadku. Ak som spravne pochopila ty uz tie krasne dve kolajnice mas a kozem blahozelat 🙂 Drzim palce a snad sa vidime v tych oktobrovkach 🙂
Mate skusenost s mamatest
@michaelkamj neviem jak testujes ci rano ci vecer lebo moze byt ze rano mas slabe hcg skus teda vecer alebo poobede alebo teda opacne
@michaelkamj a ano.mam tu kamosku ktorej sa toto stalo.mozno ti napise 😍🤗wewe tiez dlho testy ciste kym.zacali silnet a kym vobec daco ukazali je to aj kvoli posunutej ovulke
@andulkaa2003 nieco tam vykuka... drzim palce ;)
@andulkaa2003
Je to tam blahozelam
@ikonica ďakujem ti 😘🤗
@sevcikovaanna ďakujem som zvedavá ako sa to bude vyvíjať ďalej 😊dúfam, že bude silnieť😉
baby - dakujem Vam za podporu,ktoru kazda z nas pocuje rada-ze ma nadej ;) ta moja sa veru stala skutocnostou,uz len verit ze vsetko bude ako ma🙏 ❤️ ste skvele ..
@bambulka987
ani jeden nie je pozitivny... testuj dalej
@sevcikovaanna
Mne vysiel takto mamatest
@natalianr drz sa,opatruj sa,nech všetko plynie ako ma👶👶👶
@ikonica vazne? Takze ak je slabsi teda nic a preco vobec vychadzaju slabsie druhe ciarky? Hoci kazdy den je o trosku silnejsia?
@bambulka987 po cely cylus mas v sebe ten lh hormon.. ten ktory sa tym testom meria... ale pocas ovuly sa prudko zvysi aby nastalo prasknutie folikulu.. a vtedy byva test pozitivny a testovacia ciarka je rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna....
@ikonica takto som to aj citala dnes, nevedela som to myslela som, ze moze byt aj slaba ako napr na tehu teste byva, teraz tomu rozumiem aj po precitani a aj po Tvojom komentari 😊 tak dakujem 😊 na zajtra este mam a pojdem dokupit a budem zistovat dalej, pekný večer 😊
@sevcikovaanna Niečo sa tam rysuje 🤗😉
@bambulka987 ja napriklad viem aj podla inch znakov, ze ovulu mam cca 12-14dc a ovulak mi to len potvrdi... skusim ti sem hodit moje testy z tohto mesiaca
@andulkaa2003
neverim tomu minuly mesiac to bolo len chemicke tak som zvedava len mam obcas pychlavu bolest a po kave zlu chut ..v nedelu ma prist ms
Ten posledny je este mokry ale ked uschol, bol taky ako predposledny..
@madamzel123 vdaka❤️

@michaelkamj aj podla mna silnie. Pomalicky, ale predsa. A rozmumiem ti 😊 Prezivam teraz to iste a sledujem ci silnie, alebo nie 😁 Ja som minule testovala 2x za den a vecer som mala ciarku slabsiu. Ci mozes par stran dozadu precitat, ako som salela 😂😎 Ono sa kludne mohlo stat, ze si mala ovulaciu neskor a este je velmi skoro na kolajnice 😁 Zo zaciatku to tmavne pomaly a mozno az daky 20 DPO budes mat krasne kolajnice. Drzim palce, nech tmavne a stretneme sa v oktobrovkach