icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

menojenepodstatne
4. feb 2018

Teraz som si robila 10kovy test a strašne slabá druhá bola tá čiarka :( Krámy mali prísť včera, celý deň mi je na vracanie, brucho akoby som mala krámy, len tá čiarka ma desí :( pri malej som už v deň očakávaných kramov mala kolajnice ako hrom

boglarkaszabova
4. feb 2018

@menojenepodstatne nebud smutna je tam aj ta druha / 🙂 bude silnoet urcite, drzim palce🤗🤗

ikonica
4. feb 2018

@menojenepodstatne pocuj nikde nie je napisane, ze kazde tehu bude rovnake...to co platilo pri malej nemusi aj teraz... podstatne je, ze ciarka tam je.... teraz uz sa len modli, aby silnela ;) drzim palce 🙂

menojenepodstatne
4. feb 2018

@ikonica
@boglarkaszabova ďakujem vám :(

ceklis
4. feb 2018

@menojenepodstatne
Držím moc palce nech silnie. Viem ako sa cítiš, neboj, ono to predsa potrvá viac dni, možno si mala ovu posunutú a tiež hcg je na začiatku nízke, keď veľa pijes je tam ťažšie identifikovateľné.
Skús pozajtra hneď ráno spravit z tej istej značky.

menojenepodstatne
4. feb 2018

@ceklis ďakujem, skúsim pozajtra 🙂

luta13
5. feb 2018

@mini007 no pises, ze na chripku to nevyzera a ze si zvracala celu noc...To kludne moze byt hormonalnymi zmenami si myslim, kedze si tehulka a telo sa prisposobuje, alebo si nieco schuti zjedla a zaludok to neprijal 😉 ...Prajem Ti, nech Ti je uz len a len dobre...Pekny den ❤

luta13
5. feb 2018

@janedoe testiky krasne tmavnu, musis verit, ze vsetko bezi ako ma, lebo ja verim, ze vsetko je o.k...Ja mam doma tiez jedno oktobrovca, je to moj maly anjelik...Drzim palceky, nech tmavnu este viac 😉

mini007
5. feb 2018

@luta13 ajooj ďakujem pekne... je troška lepšie .. len mi začal kašel nejako, ale to zvládneme... žalúdok už týždeň ako na vode ..už nech to skončí. Fazulka dáva maminke poriadne zabrať 😂😘😘

luta13
5. feb 2018

@chmurkaxy Tvoje testy z 3.2. - na oboch vidim ducha druhej /...Drzim palceky, aby tmavli konecne a nielen falosne duchovali! 🙏😘

luta13
5. feb 2018

@mini007 neboj, vsetko neprijemne coskoro prehrmi a nastanu nadherne dni bez nevolnosti a aj Jar zacne, to bude krasne tehulkovanie...Ja som pred 3 rokmi tiez otehotnela v Januari a uzivala som si to az zaciatkom druheho trimestra...Nevracala som, no moj zaludok bol na tom hrozne...Raz velke nechutenstvo, potom zas ked som sa najedla mi bolo zle z jedla...Ale tes sa, ked to prejde a brusko zacne byt viac a viac vidiet 😉...Zatial musis "prezivat" tak, ako to je...Najdi si jedlo a pitie, ktore Ti nebude robit sarapatu so zaludkom...Pi caj s citronom a medom, ak mas kasel...Alebo skus homeopaticky sirup Stodal - ja som ho pila tiez pocas tehu, co som sa nevedela dokaslat, tak som bol chora prvy trimester aj vyse 2 tyzdne...Skore uzdravenie 🙂

mini007
5. feb 2018

@luta13 jeej si ma potešila
Dnes idem doktorovi tak sa informujem na lieky ktore mozem. Chcem aby mi vypisal dnes Pnku nalolko robim casnicku v nafajcenom prostredi a je mi z toho hrozne zle... pekne budem doma lezkat a zdravo tehulkovat

luta13
5. feb 2018

@mamamajka85 je mi to velmi luto 😢 ...Prajem skore zotavenie a najblizsie na testiku znova // a potom zdrave tehulkovanie az do konca 🙏😘

luta13
5. feb 2018

@mini007 daj potom vediet, ako si dopadla u Dr...PN-ku si urcite vybav, aj keby co bolo, lebo v nafajcenom to nie je dobre vobec pre tehulkovanie a doma si pekne budes relaxovat....Co sa tyka prace, ja by som dala vypoved, urcite by som uz do dymu nevstupila, uz len z dovodu, ze by som bola tehulka 😉

mini007
5. feb 2018

@luta13 nie vypoved nie.. pojdem na Pn a potom na matersku... celeee dni budem spaaat. Uz sa na to tesim, lebo unava je silnejsia ako ja 😂zaspala by som hocikedy a hocikde aj postojačky... urcite dam vediet, som objednana na 16:20 tak napíšem 😘😘😘

erickatt
5. feb 2018

@menojenepodstatne znama mala takto a má dvojičky 😀

luta13
5. feb 2018

@erickatt ahoj moja, prajem pekny dnik ❤❤❤

luta13
5. feb 2018

@mini007 tak fajn, dobre to mas premyslene...To budes teraz na PN-ke tolko mesiacov?...Aj ja som bola pri druhom tehu ako uderena, stale by som spala 😴...No vsetko sa zmenilo s prichodom Jari a druheho trimestra 😉

mini007
5. feb 2018

@luta13 áno v podstate na rizikovom.. ci ako to je?

luta13
5. feb 2018

@katrinka12 Skus test odfotit na bielom podklade este raz 🙂...Fotku som skusila upravit, no dusik sa mi tam mari nalavo pozri od kontrolnej /, neviem, ci ho tam vidis aj Ty...Alebo testuj zajtra rano a uvidis, ci tam dusik bol predtym naozaj 🙂

luta13
5. feb 2018

@mini007 ano, rizikove to je 😉...drzim palceky, nech Ti Dr. vypise PN-ku bez problemov 😉

mini007
5. feb 2018

@luta13 ano povedala som mu ze pracujem ako casnicka.. povedal ze ahaa no to vas vypiseme pekne na rizikove a budete doma oddychovat s vylozenymi nohami :D takze myslim ze nebude problem

luta13
5. feb 2018

@simbatko nevidim nic na Tvojom teste, zbehni k Dr., nech Ta pozrie, kedze meska MS dlhsie...Drzim palceky, nech je vsetko o.k...;-)

luta13
5. feb 2018

@mini007 tak super 👍😉😴

luta13
5. feb 2018

@ivusik1111 na Tvojom teste vidim toho minidusika, ale nejde mi to upravit 😉...ozaj bol mikro, ale bol 😉...a stale rastie krasne...Pohladkaj brusenko za mna 😘

luta13
5. feb 2018

@menojenepodstatne skus Lady max test 😉

luta13
5. feb 2018

@menojenepodstatne ja vidim //...testuj zajtra rano, hod potom fotecku...Verim, ze si na dobrej ceste k silnym // 😉

ivusik1111
5. feb 2018

@luta13
Pohladkam ❤️ Akurát sedím v čakárni na poradňu tak ak bude fotecka potom ju sem hodím 😘

luta13
5. feb 2018

@ivusik1111 Tesime sa na fotecku, pytaj urcite, stoji to za to mat kopec spomienok na babätko zvnutra fotene 😉

luta13
5. feb 2018

Zienky, ktore poznate zienku "lela123", tak jej drzte palceky, za 7 dni ma TP a teda coskoro bude mat maleho princa v naruci 😇👶😍...Ak neviete, o ktoru babulku sa jedna, kliknite si do jej profilu...Ona sem dlho chodievala a podporovala tu snazilky a aj ona sama zaroven bola este raz snazilka, no o babätko prisla, ale v kratkom case znovu zostala uspesne tehulka 😀