Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@menojenepodstatne nebud smutna je tam aj ta druha / 🙂 bude silnoet urcite, drzim palce🤗🤗
@menojenepodstatne pocuj nikde nie je napisane, ze kazde tehu bude rovnake...to co platilo pri malej nemusi aj teraz... podstatne je, ze ciarka tam je.... teraz uz sa len modli, aby silnela ;) drzim palce 🙂
@ikonica
@boglarkaszabova ďakujem vám :(
@menojenepodstatne
Držím moc palce nech silnie. Viem ako sa cítiš, neboj, ono to predsa potrvá viac dni, možno si mala ovu posunutú a tiež hcg je na začiatku nízke, keď veľa pijes je tam ťažšie identifikovateľné.
Skús pozajtra hneď ráno spravit z tej istej značky.
@ceklis ďakujem, skúsim pozajtra 🙂
@mini007 neboj, vsetko neprijemne coskoro prehrmi a nastanu nadherne dni bez nevolnosti a aj Jar zacne, to bude krasne tehulkovanie...Ja som pred 3 rokmi tiez otehotnela v Januari a uzivala som si to az zaciatkom druheho trimestra...Nevracala som, no moj zaludok bol na tom hrozne...Raz velke nechutenstvo, potom zas ked som sa najedla mi bolo zle z jedla...Ale tes sa, ked to prejde a brusko zacne byt viac a viac vidiet 😉...Zatial musis "prezivat" tak, ako to je...Najdi si jedlo a pitie, ktore Ti nebude robit sarapatu so zaludkom...Pi caj s citronom a medom, ak mas kasel...Alebo skus homeopaticky sirup Stodal - ja som ho pila tiez pocas tehu, co som sa nevedela dokaslat, tak som bol chora prvy trimester aj vyse 2 tyzdne...Skore uzdravenie 🙂
@mamamajka85 je mi to velmi luto 😢 ...Prajem skore zotavenie a najblizsie na testiku znova // a potom zdrave tehulkovanie az do konca 🙏😘
@mini007 daj potom vediet, ako si dopadla u Dr...PN-ku si urcite vybav, aj keby co bolo, lebo v nafajcenom to nie je dobre vobec pre tehulkovanie a doma si pekne budes relaxovat....Co sa tyka prace, ja by som dala vypoved, urcite by som uz do dymu nevstupila, uz len z dovodu, ze by som bola tehulka 😉
@menojenepodstatne znama mala takto a má dvojičky 😀
@katrinka12 Skus test odfotit na bielom podklade este raz 🙂...Fotku som skusila upravit, no dusik sa mi tam mari nalavo pozri od kontrolnej /, neviem, ci ho tam vidis aj Ty...Alebo testuj zajtra rano a uvidis, ci tam dusik bol predtym naozaj 🙂
@ivusik1111 na Tvojom teste vidim toho minidusika, ale nejde mi to upravit 😉...ozaj bol mikro, ale bol 😉...a stale rastie krasne...Pohladkaj brusenko za mna 😘
@menojenepodstatne skus Lady max test 😉
@menojenepodstatne ja vidim //...testuj zajtra rano, hod potom fotecku...Verim, ze si na dobrej ceste k silnym // 😉
@luta13
Pohladkam ❤️ Akurát sedím v čakárni na poradňu tak ak bude fotecka potom ju sem hodím 😘
@ivusik1111 Tesime sa na fotecku, pytaj urcite, stoji to za to mat kopec spomienok na babätko zvnutra fotene 😉
Zienky, ktore poznate zienku "lela123", tak jej drzte palceky, za 7 dni ma TP a teda coskoro bude mat maleho princa v naruci 😇👶😍...Ak neviete, o ktoru babulku sa jedna, kliknite si do jej profilu...Ona sem dlho chodievala a podporovala tu snazilky a aj ona sama zaroven bola este raz snazilka, no o babätko prisla, ale v kratkom case znovu zostala uspesne tehulka 😀

Teraz som si robila 10kovy test a strašne slabá druhá bola tá čiarka :( Krámy mali prísť včera, celý deň mi je na vracanie, brucho akoby som mala krámy, len tá čiarka ma desí :( pri malej som už v deň očakávaných kramov mala kolajnice ako hrom