Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@slavkamatusko supeeer gratulujem 😍❤
Aj ja mam doma .. Inofolic no som 5 tyzdne
Po potrate Ms este nedorazila a neviem ci by som
Ich mala zacat ..brat alebo pockat az na Ms .. 🤷♀️
@slavkamatusko
@boglarkaszabova idem este v utorok ku doktorke a potom uvydim ci tam nieco je.Az potom budem riesit.
@vyvka
Pockaj ked dorazi a potom zacni
@slavkamatusko urcite tam nieco bude, vacsinou tieto digi neukazuju sprostosti 😉
@boglarkaszabova si ma potesila ale radsej presnejsia budem v utorok.
@slavkamatusko velmi sa teším....
Len buď silná Ty moja čiarka!! Tak Vám držím palce baby, toto vie byť tak stresujúce.. Ja ani na nič iné nemyslím, keby nemám doma zdravé svoje dieťa tak toto by som ťažko znášala.. Pri prvej som toto veru nezažila, tam stačili dva testy. A toto, joj nech už je piatok a dozviem sa či hCG stúpa! Držte sa baby!!
@zvedava_cica ďakujem ale v utorok idem ku doktorke tak uvidim az potom.
@menojenepodstatne drzim palce nech stupa!
Caute koceny sme po plodovke a vsetko je negativne a jevto dievcatko😍💖😘
@sangre
Gratulujem z celého ❤️. Už si môžeš konečne naplno vychutnávať tehotenstvo bez obáv 🤰
@ivusik1111 ano.uz som.konecne v klude uz len vylozit nohy a uzivat si to 😂
Baby by ma zaujimalo ci mavate aj nejake ine ovulacne priznaky okrem hlienu
Napriklad unava a podobne ?
@vyvka bolest prs pri pazuchach😊aj v podbrušku trochu
@biela_sova je to tam 🙂 gratulujem
@biela_sova super, vyzerá to tak, že ste dobre začali.🤗 Držím palce nech je všetko ok a nech už len silnie čiaročka 😉
@andulkaa2003 Dakujeme velmi pekne, no, bude ako bude... Radsej nebudem testovat dalej, aby neprisli stresy z porovnavania sytosti ciarok 🙂
a už je to tu asi zase, začala som špiniť, čiže to vyzerá, že MS sa rozbehne....ja už to nechápem, kde je chyba :(
@elinka1051 Elinka, a skusala si o tom hovorit s gynekologom? necitala som teraz starsie prispevky, mozno si uz o tom pisala... nenasadil Ti duphaston(progesteron) na udrzanie tehotnosti? Nie si nahodou v yomto obdobi alergicka? Ked zena prekonava alerg. reakciu, casto vypudzuje vsetko "cudzie" z tela...kvitnu liestky napr. ... alebo cistiace prostriedky, prach, husie perie...
@biela_sova progesteron uzivam vzdy od 16 DC 10 dni...teraz mi kazala nasadit si ho v nedelu, len tak to vyzera, ze uz to nebude treba :( uzivam zodac na alergie uz roky, v tom to nebude . ozaj nechapem. zial, priroda je asi mocnejsia ako my...a deje sa mi to druhy krat
Na druhej strane, moj gyn mi povedal, ze ked zena v skorom stadiu potrati, na 80% sa jedna o genet. chybu plodu, co znamena, ze priroda si urobi svoju preselekciu, aby usetrila od trapenia rodicov aj samotne chore deticky... aj sa zasmial, ze vdaka Bohi za to, inak by mali zeny v minulosti, bez moznosti regulacie otehotn., aj po dvadsat deti ;) ...Len samozrejme, treba patrat po pricine. Ak sa rozhodnes aptrat, skus sa spytat unho na genetic vysetrenie, HEMATOLOGICKE, imunologiu, a dalsie...pisala som pred casom clanok na fb, kde som urobila komplet zoznam, co treba preverit, kd sa dlhsie emdari...male...je super, ked mate dve ciarky, znamena to, ze ste kompatibilni...to je uz prvy krok

@elinka1051 a k zodacu nepovedala nic? ci prestat brat...alebo pokracovat... si alergicka aj v tomto obdobi, v zime (napr senna nadcha snad teraz nehrozi...na to som zas alerg ja, na pel)
@biela_sova zodac je vraj uplne neskodny. som alergicka na srst psa, macky, prach, perie, pele, travy, je toho vela. ak jeden den liek vynecham, tak mam hrozne stavy. toto presne mi povedala aj moja lekarka, je to moja sesternica, tak hadam by mi nechcela zle....ze ak je "to" geneticky zle, tak to ide von. moj chlap ma vyborny spermiogram, ale uz som uzaj trochu zufala, buduci mesiac to bude rok, co sa "snazime" a dva krat sa to prihodilo uz :( a uz som trochu v strese, pretoze mam 32 rokov, dieta nemam , velmi by som chcela a ked pridu dve ciarky, potesim sa a o par dni je po radosti...
este vcera som sa potesila, ze ako ta ciarka krasne silnie a dnes je po radosti...

@boba82 ďakujem Ti 🙂