icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

biela_sova
9. feb 2018

32 rokov, aka mladica ;) neboj, mate este kopec casu... my e si povedali, ze zacneme od noveho roka... tiez sme uz zazili jedno sklamanie... ale, upokojili sme sa, lebo sme si dali termin ze od januara do augusta sa budeme snazit.... a prezivali sme vsetko pokojne...aj to vela zavazi...dokonca sme si povedali, ze ekd sa daco zle stane zas, nevadi, ide sa dalej...nefixujeme sa tak na to. ok so zodacom, nechcela som nanho zle hovorit, len otazka bola, ci je gynekologicka ppucena o vsetkych chorobach a liecbach. to je super, ze je to sesterka...tak skus sa s nou poradit, ci okrem ineho Ta neposle na tu hematologiu, casto je to taka minivec so zrazanlivostou krvi, co ani za norm okolnosti nemusis vediet, ze mas...nasadi sa bezny liek a hned sa netrovi krvna zrazenina v mieste, kde sa plod zasobude zivinami a uz neodumiera...skus toto este...ale ak mozem poradit, dajte si este jeden pokus prirodzene a s pokojom...lebo jasne, ze sustredenie sa na patologie ludskeho tela neprida k dobrej nalade 🙂

biela_sova
9. feb 2018

@elinka1051 nasad si duphaston hned, nie v nedelu...teda brnkni sesterke, nech ti to samozr potvrdi ona, ja nie som lekar, ale mozno je to len spinenie klasicke tehotenske...este nelam nad tym palicu...

elinka1051
9. feb 2018

@biela_sova moja, uz to beriem ako to ide. vsetko je ako ma byt. vsetko ma svoj dovod.prvy krat som sa z toho zrutila, teraz uz to nejako neprezivam, nikomu tym nepomozem, nikto za to nemoze. tu som pisala, na 16 DC som bola na ultrazvuku a hovorila, ze ziadna ovulacia a od tohto cyklu som mala zacat s clostilbegytom. len ma prekvapil pozitivny test. mladica :D :D :D ja sa citim mlado ale ten biologicky vek proste neoklames nijako. vsetko s nou konzultujem, uvidim, ci sa mi krvacanie do vecera rozbehne alebo co sa bude diat.tie zaciatky tehotnosti su ozaj velmi krehke...

biela_sova
9. feb 2018

@elinka1051 si mladica, viem, o com hovorim, mam 31 rokov a tristrvte...a veselo sa sankujem 🙂 🙂 zeny v Europe rodia prvykrat okolo 40tky...nechcem podcenovat vek, ale...nie sme hodne hodenia dos tareho zeleza... ano, uvidis co a ako a potom sesterka zvoli vhodnu liecbu, neboj...prirodzene pocatie je dnes uz zazrak, a vy ste do dvaja dokazali, takze obtovske gratulacie, fakt...nevesaj hlavu, bude to ok ;)

erickatt
9. feb 2018

@vyvka mna pri ovulke boli brucho ako koňa. Vždy ale len práva strana.

elinka1051
9. feb 2018

@biela_sova dakujem za mile slova :-* velmi potesili. ono sa vsetko v dnesnej dobe posuva. ked som bola mladsia, o dietati som ani neuvazovala, nebol vhodny partner, neboli peniaze a vsetko. jednoducho som nechcela. a samozrejme som hltala antikoncepciu, ktora mi paradne rozhodila cyklus samozrejme. a zrazu prisiel ON a ja som si povedala, ze vsetko ostatne je nepodstatne a chcem uz iny zmysel zivota ako pracu a stres v nej. a tak bojujeme . viem, ze su zeny, ktore rodia okolo 40-ky a vsetko je ok. len u mna bude asi iny problem..kto vie, vikend rozhodne

elinka1051
9. feb 2018

@biela_sova a to som si hovorila, ze nikdy nebudem ako ostatne moje kamosky a nebudem robit stale tehu testy a sledovat sa, ze vsetko necham tak :D no a vidis. som presne ako vsetky zeny tuziace po dietati. sice prvy polrok snazenia som az tolko neriesila. az potom to prislo. aj ked nechcem byt "hystericka", tak som

dasaa
9. feb 2018

@elinka1051 ako to ved máš krásne testy

liliputka23
9. feb 2018

Ahojte baby chcem sa vas spytat mozno mi budete vediet poradit podla ms by som mala byt 7+4tt a keby som mala mimomaternicove tehu tak by som uz krvacala alebo nieco nejake bolesti dakujem za rady

zuzsat
9. feb 2018

@liliputka23 to si estw nebola u lekara?

liliputka23
9. feb 2018

@zuzsat nie nebola ma dovolenku lebo je chory a nikto ho nezastupuje

zuzsat
9. feb 2018

@liliputka23 fiha...mas nervy zo zeleza zena... uz urcite bije srdiecko a babo je tam kde ma byt...kedy bude ordinocat nevies?
@liliputka23

elinka1051
9. feb 2018

@dasaa netusim, test som teraz opakovala a stale je ok.....a spinenie tusim preslo...mam hrozny strach

elinka1051
9. feb 2018

Teraz som si robila znovu....... Už som vystrašená, keď sa mi to raz stalo

liliputka23
9. feb 2018

@zuzsat no co uz mam robit musim vydrzat lebo naposledy ked som bola som bola zasa moc skoro a nedopadlo to dobre lebo kazdy den sono robil

ceklis
9. feb 2018

@elinka1051 moooc najviac držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku. Ktorý dc si? Resp koľko dni po ovu? Môže to byt to implantacne spinenie. Skús zavolať doktorke či si nemôžeš nasadiť ten duphaston skôr? Mne doki povedal že sa môže hneď po ovulácii začať užívať. A to mám ovu na 11dc. ✊🏻✊🏻✊🏻❤️❤️❤️ Krásne čiarky máš

betina1984
9. feb 2018

@zuzsat a čo je na tom čudné že nešla už k lekárovi? Ja som tiež hneď neutekala. U oboch som bola až v 8-9 tt. Čo má byť bude, ak sa to má udržať, netreba hneď letieť doktorovi, keď je na tehu teste sotva viditeľná čiarka...

dasaa
9. feb 2018

@liliputka23 ja tiež som ešte nebola pri Dr len som volala a povedal ze mam prísť bud polovičku alebo koncom februára ak sa dobre cítim a posledný menzes som mala 18.12..

dasaa
Autor odpoveď zmazal
liliputka23
9. feb 2018

@dasaa tak to sme natom rovnako tiez som mala naposledy 18.12 ale citim sa dobre len clovek nijdy nevie

dasaa
9. feb 2018

@liliputka23 🙂 verím ti tiež nám také dni ale hneď si takú myšlienku vypustim z hlavy a poviem si všetko dobre bude.

dasaa
9. feb 2018

@elinka1051 ved to je dobre keď test máš ok. Ak si trosku spinila je to normálne. Neboj všetko bude dobre. Len nestresuj bo to nie je dobre

tonjadabik2
9. feb 2018

Baby mne mešká 13dni..už raz sme o babetko prišli v 13tt.. čiarky sú slábe. Na týždeň skúsim znova otestovať.

liliputka23
9. feb 2018

@tonjadabik2 nato ze ti meska 13 dni suale sice slabe ale urcite je to tam ..

elinka1051
9. feb 2018

@ceklis dakujem krasne za podporu 😘 len vies, clovek ma strach prirodzene. ja uzivam progesteron tiez, v luteralnej faze. a nasadim si ho zase , ak sa nerozkrvacam, hned zajtra si ho dam. a tehotenstvo v tomto rannom stadiu je velmi velmi krehke

elinka1051
9. feb 2018

@dasaa bodaj by si mala pravdu. posielam objatie za podporu ❤

elinka1051
9. feb 2018

Zbanktrotujem 🙂))

zuzsat
9. feb 2018

@betina1984 ved je tiez v 8tt. tak preco sa cudujes mojej otazke...

zuzsat
9. feb 2018

@betina1984 radsej ma nekomentuj lebo ja eate nikdy nikomu nenapisala aby siel k lekarovi hned skor 3tyzdne os pozitivneho testu ak ma dost uraza ked ma oznacis a pises to co pises tak ako to pises

zuzsat
9. feb 2018

@betina1984 a teda ked uz citaj... boji a ci nie je mimomaternicove a prepac to by v 8tt uz pomocou trazvuku