Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 tmavnu ti tie ciarky alebo su rovnake?? Vyskusaj radsej iny tesy
@madamzel123 ďakujem za rady.a ak mi tehotenstvo zmierni alergiu, bude to super 🙂 hlavne, nech je všetko v poriadku
@tonjadabik2 ahoj. No....dnesny test. Tiez velmi nie som spokojna, lebo som cakala uz riadne kolajnice. Ale verim, ze vsetko bude OK 😊
@janedoe kolko dni si ovulke? Sak koľajnice mas paradne😊
@madamzel123 24 DPO....ja uz som cakala, ze testovacia ciarka uz bude silnejsia ako kontrolna. Ale mozno je to testom (dufam), lebo od 19 DPO neni na nom ziadna zmena 🤔
@nivea777 tohto mesiaca znova 20den som dostala, takže asi si mala pravdu a nebude to tehu ale nejaka porucha.len si chcem dat predpisat antiku a neviem ci mi ju kvoli tomu daju😕 a včera som si robila este jeden test 25tkovy a negatívny 😁
@matik7 hej chystám sa testovať pre istotu znova. Iné testy
@biela_sova áno, krásne tam vidieť rozdiel 🙂 gratulujem 🙂
@kristina6014 Dakujem, samych nas to prekvapilo...manzel skace meter nad zemou, ale samozrejme je to este len 1. krok zo 100... 🙂 uz mu napadlo, ci to nie su dvojcata 🙂 🙂
@biela_sova waaaaw krásne, blahoželám 🤗
@biela_sova asi nie🙂. Ja mala na 12-13 DPO rovnake kolajnice pri dvojke
@betina1984
@majkaaaaaa dakujem baby, ste super podpora... co my tu dvaja s chlapom 🙂 Bety, no vidis, Ty si mala take na 13 dpo, ja az 16 dpo, takze asi nic z dvojky 🙂 14dpo som mala ten prvy test
@biela_sova taky ja mala na 10-11 Dpo ale co vies, mozno su dve 🙂
@betina1984 ;) hmmm, je pravda, ze moje dpo su mojim odhadom... . ale nemame v rodine dvojicky, ani ja, ani manzel...zatial sa aj bojim tesit, ale ked to dobre dopadne, isto Ti dam vediet! :D
@biela_sova ani my nemame dvojicky. Je to vec prirody 🙂 a nahody
@nivea777 ešte som netestovala až čas tyzden
@janedoe krásne čiarky 👍
@veronika2703 ja tam zatial nic nevidim ale skus testnut neskor, hadam bude meskat😊 drzim palce!
@ejuska2586 nádherneeee 😍
@ejuska2586 prekrasne
@ejuska2586 tyyy akeee brusisko ty zu maasss.🙂
@kakatulik ved o chvilku rodim...
@ejuska2586 fakt? Ako to uslo....😍
@kakatulik Hej hej. Som v po lke 8 mesiaca. A maly je vacsi ako by mal byt.

@elinka1051 baby,ja som silna alergicka,ale ked som bola tehu, nemusela som vziať ani jednu tabletku,sam gyndos ma na to upozornoval,ze v tehu sa zvyknu alergie zmierniť,kedze imunita je oslabena a neprecuje tak prehnane.u mna to fungovalo.