Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Čo mislite mozem si už urobiť druhý test??
@tonjadabik2 vau gratulujem nech je všetko ok 😃 ja som minulý týždeň brala clostybegyt dr.mi povedal že čakal nieco lepšie a od dnes beriem duphaston a že keď nepríde ms 4dni tak mám testnut uvidime
@bibuska2 mozem sa opyatat kolko sa ma brat ten dufaston dnes ho mam predpisany viem od kedy brat ale neviem dokedy
@patka905 To prave ze neviem kedze som 6 tyzden po potrate :(
Ms este nedorazila od MA no mam pocit ze ovulka bola mala som podobny hlien ako pri ovulke tak uvidim viem ze je to malo pravdepodobne ze tak skoro by sa podarilo ale kedze som nebola na kyrete a cistila som sa prakticky sama tak
Teoreticky sanca tam je
A ty ?? Kolko dni mas do ms ? Moje tehu testy v predoslom tehu ukazovali slabe ciarky uz 5-6 dni pred ms 4 dni pred ms som nala uz kolajnicky a digi mi ukazal 2-3
Ale je to asi individualne kazda sme ina
@patka905 ak mas zvysne testy testni sa ak nie pockaj a
4 -3 dni pred ms skus
Zelam vela stastia verim ze sa coskoro pochavile aj my 🙂 Ked som na to nemyslela som si nasla // na tehu teste a ak na to myslim a posledny cas neustale dokonca mi to spavat neda tak sa to asi nestane psychika robi vela bohuzial :(
Ale daj mi vediet ako si dopadla moj dnesny test bol skor malo uschnuty tak tam bol naznak na ducha a hned na to dalsi snehovo biely koncim z testovaním !!!! 😁😁
@bibuska2 noo tak nám daj vedieť cicus 🙏🙏🙏❤️❤️❤️😀😀😀 budem ti držať palce velmi
@sonazitnanova ahoj ani ja neviem zajtra sa ti.ozvem zavolam dr a sa spytam 🙂
@tonjadabik2 diky 🙂 🙂 🙂 🙂
@sonazitnanova ten duphaston ordinuje lekár. Ja ho mám užívať od 16dc do 25dc, ráno a večer s minie sa vlastne cela krabička. Len viem, že to treba začať brat až po ovulácii
@ceklis ja som tak isto užívala progesteron, ale myslím, že duphaston a progesteron je to iste. Teraz si progesteron vkladám na noc, aby sa udržalo tehu
@ceklis ano ved mne to gyn.predpisala nie ja sama len mi povedala tiez ze od 16 dna od ms mam brat len mi nepovedala ze do kedy ....recept si zajtra vyberem mozno tam je napisane dakujem

@jamika84 clear blue ani neskusaj. je 25kovy ak ti nevysiel ni duch tak logicky bude clear blue negativny. ved ak normalny test nezachyti ani 10 hcg tak 25kovy test nema sancu