icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

happy9911
19. feb 2018

@sangre neviem ci ho kupim v anglicku..

sangre
19. feb 2018

@vyvka aha sorry teraz kukam ze zijete mimo

vyvka
19. feb 2018

@happy9911 tak teda skus .. ten a asdy rozmazana fotka inu som nenasla urcite ho tam najdes

sangre
19. feb 2018

@happy9911 a digitalne maju??

vyvka
19. feb 2018

@happy9911 alebo digitalny clear blue ten ti ukaze 100% vysledok bez
Hladania duchov
Mne ukazal 4 dni pred ms tebe uz ukaze urcite

happy9911
19. feb 2018

@sangre
@vyvka dakujem pozriem azdu.. Hej maju clear blue, tento co som kupila ma vysiel z tesca na 10.96£..uz ani nepocitam kolko som na tie testy minula😌

sangre
19. feb 2018

@happy9911 noo ja tiez myslim.ze radsej zainvestuj a skus ten digitalny ten ti ukaze milionovo uz a ked ti meska tak duplom a budes mat istotu na com.si

vyvka
19. feb 2018

@happy9911 v tescu su predrazene tehu testy a ziaden vyber
V asde ovela lepsi vyber a ovela lacnejsie ten co som ti poslala fotku stoji 3.50 ale je spolahlivy
A first response to je take ruzove balenie
Okolo 6-7
Urcite lepsie ceny a citlivejsi testy
Ten co si mala ty je 25/mlu tusim a nespolahlivy bola som na tom tak isto ako ty ... doslova som vychadzovala peniaze do vzduchu teraz obiednavam testy cez ebay za super cenu
A su velmi citlive 10/mlu one step

Lacne a spolahlive uz 6 dni pred ms som mala slabu ciarku
Bohuzial to nedopadlo dobre v 7tt som potratila ale
Uz viem ze su spolahlive
A za super cenu

ceklis
19. feb 2018

viem že fotka zlá, ale neviem to odfotit normálne :( šibe mi, že? Je tam taká akoby machula. Vidíte niečo?

elinka1051
19. feb 2018

@ceklis mne sa zdá, že tam čosi je. Robila si večer, rano? Už ti mešká menzes?

boglarkaszabova
19. feb 2018

@ceklis ja tam tiez vidim druhu /

vyvka
19. feb 2018

@ceklis nesibe ti ved
Tam pekne vydno druhu / ziadna machulka to nieje 🙂

ceklis
19. feb 2018

@elinka1051 veď to 🙈 ešte nemešká a ja som hrozne netrpezliva. Som len 8dpo a je to večer o 18tej robené.

ceklis
19. feb 2018

@vyvka si zlatik, ďakujem moc. Strašne sa bojím a sľubovala som si, že tento mesiac nebudem hľadač duchov a počkám na ms a figu z toho.

elinka1051
19. feb 2018

@ceklis a keď už ti teraz ukázalo ciarocku, tak v deň menzesu bude kolajnica 🙂 aj keď viem, že budeš testovať aj dovtedy. Podľa seba súdim teba 🙂 držím palčeky

vyvka
19. feb 2018

@ceklis to poznam
Na to ze si len 8dpo
Ciarku pekne vidiet tisko
Gratulujem nech silnie zajtra skus z ranneho mocu 🙂
Kazdym dnom By mala byt silnejsia a ak je test dost citlivy
Tak uz kludne moze zaznamenat tehu ja som
Mala slabsiu nez ty 6 dni pred ms drzim palce !!

ja17ay
19. feb 2018

@ceklis nesibe ti.... máš tam krásneho ducha.... ja som 5dpo a tiež ma prsty svrbia 😊
Tento mesiac asi dvihnem dopyt po ovu a tehu testoch... keďže ovu som poctivo sledovala a teraz čakám na deň kedy skúsim už aj tehu testy 😂😊.
Tebe druhú pekne vidím. Je to tam.... zatiaľ len tíško gratulujem... nech silnie 👍

elinka1051
19. feb 2018

@ja17ay inak ked sme pri tých ovu testoch, mne nikdy ovulaciu neukázali alebo viac pravdepodobné je, že som ich nerobila spravne. Za to v robeni tehu testov som majster a občas sama seba nazývam chorou, lebo si kupujem veľa a vždy v inej lekárni radšej, nech nie som nápadná :D

vyvka
19. feb 2018

Ja By som potrebovala poradit baby prosim 🤗
Dnes konecne prisla prva ms po potrate 6 tyzdne a 5 dni dockala som sa 👏
Hned zajtra zacinam brat Clomid na predpis lekara na podporu Ovulky mam posledne 3 mesiace kedze sa mozu brat len 6 mesiace 3 uz mam za sebou
Rozmyslala som ake vytaminy mam zacat brat aby mozno dopomohli ?
Beriem kyselinu Listovu mam doma aj inofolic alchemilku caj neviem nechcem prehanat kedze zacinam z clomidom zase co by ste poradili Vy ?

ceklis
19. feb 2018

@elinka1051 haha, toto robím aj ja. Vždy idem do inej lekárne aby si o mne nemysleli a tento mesiac som nakúpila viac aj ovu aj tehu tu z koníka. S tými ovu je to ťažké, ja po 3mesiacoch som tento cyklus prvý krát zachytila pozitívny ovu a to bol dokonca ten digitálny s menšou citlivosťou. A ten palickovy s 10tkovou citlivosťou som nezachytila pozitívny a ovu aj tak bola. To potom keď čiarka druha silnie, treba asi každé tri hodiny robiť.

eliska1986
19. feb 2018

@ceklis gratulujem🙂

elinka1051
19. feb 2018

@ceklis myslíš ten smejkovy digitálny? Ten som mala aj ja, zbytočne vyhodene prachy 🙂 vôbec s tým neviem narábať a aj veľa pijem, to sa potom robiť nedá. pozitívny ovulacny test som mala až keď bol pozitívny ten tehotenský. Čiže naopak. Moje telo si funguje ako chce, 16dc po ovulke na folikulometrii ani stopy a ona bola skôr. Máš 28 dňový cyklus? Ja už obyčajne vždy od toho 26 DC testujem ako šialená ale ty si lepšia tento mesiac 🙂

dasaa
19. feb 2018

@luta13 ahoj tak dnes som bola u gynekológa na kontrolu. Vyšetril ma a spravil sono. Potvrdil tehotenstvo už aj bilo srdiečko . Podľa menstruacnej kalkulačky som 9 týždni (18.12.)ale podľa sona co meral babo som 10tyzden. Na kontrolu ak bude všetko v poriadku mam prísť až o mesiac. Ešte sa musím objednať na sono co sa robí vyšetrenie od 11tt do 13tt ale to bude robiť iná Dr.

dasaa
19. feb 2018

@biela_sova ahoj určite dobre dopadne ja som bola dnes u svojho.

ceklis
19. feb 2018

@eliska1986 dakujem, este si musim pockat na tu druhu ciarku a snad sa tam tento mesiac ukaze

dasaa
19. feb 2018

@ceklis ja tam vidím tiež nie čo držím prsteky aby to bolo stále silnejšia ciarocka

ceklis
19. feb 2018

@elinka1051 ano ano, ten som si kupila este v oktobri a skusala a testovala a nic... teraz mi ostali dva testy a fakt sa mi to podarilo trafit. aj ked teda som az dodatocne zistila ze ma slabu citlivost a tak som ostala uplne v soku ked som tam videla toho smajla. a potom o dve hodiny som robila ten palickovy a nic, ani jeden nebol pozitivny. takze je to asi aj o stasti zachytit prave tu zvysenu lh hladinu, drzim moc palce.
praveze ja som mala ovu na 12ty den cyklu a teraz som 20dc. mavam tak 25-26 dnove cykly, tak uvidim co z toho bude.
nooo, mam doma tych testov habadej :( tak som si povedala ze ked kamoske vysiel na 8dpo krasny duch, ze aj mne by mohol a tak ho hladam... mala by som pockat este aspon 4dni.

ceklis
19. feb 2018

@dasaa dakujem velmi pekne, dam vediet co z toho vzislo

elinka1051
19. feb 2018

@dasaa gratulujem zo srdca

dasaa
19. feb 2018

@elinka1051 ďakujem 🙂