Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@elinka1051 dakujem velmi pekne, zajtra skusim odolat a netestovat 🙈
@ceklis neodolas 🙂 budeš testovať každý deň až do termínu ms. Ale máš kratší cyklus, takže si v norme. Na zopár testov do termínu máš nárok 🙂
@ceklis výsledky sem samozrejme
Uz to nebudem sledovat, testy ovu, testy tehu, budeme si uzivat bez sledovania🙂
Ahojte baby 🙂) prosím vás chcem sa spýtať ako je to s údajným spinenim po oplodnení? Pretože tento mesiac sa mi stalo tak že sme mali ľúbenie 10.2 ms som mala dostať dnes lenže 16.2 mi začalo take svetlo ružové splnenie ktoré sa zmenilo na hnedocervene a trvalo dva dni a dnes som mala dostať ms ale nemám ani PMS čo mávam vždy ani nič. Preto že či by to mohlo byt uhniezdovanie ale tehu test stále negatívny.
@7adka77 ahoj, toto som mala aj ja a veľmi som sa vylakala. Bolo to dva dni po termíne menzes, ale mala som trosku len na papieri, keď som sa utrela po WC. Tiež to trvalo dva dni. Tehu test už som mala pozitívny
@elinka1051 ahoj a mala si nejaké príznaky? Ja nemám nič ani bolesti ani chute ani závrate proste nič . A vlastne už 10 dpo takze to by test už zrejme ukázal :/
@7adka77 podla mňa ti test ešte nemusel ukázať, tu som čítala, že niektorým kockam ukázal až neskôr. Príznaky som začala cítiť až trosku neskor a to boľavé prsia, také pevnejšie a to ja mam veľkosť lentiliek pod kobercom. Inak sa cítim len trosku inak, nic mi nie je ,v piatok idem prvý krát lekárke. Čítala som, že tehotenstvo je nádej, tak dúfam, že tá moja nádej je v poriadku..
@elinka1051 držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku.
@ceklis ❤❤❤❤❤ dakujem
@dasaa aj Ty si isto dobre dopadla, ze?
@vyvka neboj neprezenies, ja som brala preventivne pre otehotnenim kys listovu (ta nezaskodi ani pri beznom brati, folat je dolezita sucast nasej stravy celkovo) a vypila som cca 3 alchemilky v prvej polovici cyklu, hned po ms.
@slavkamatusko krasny testik spred 2 tyzdnov, gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉
@elinka1051 Drzim palceky na piatok, verim, ze budes odchadzat odtial s usmevom na tvari 😉...Daj nam potom vediet sem 😉
@biela_sova krasny testik spred 2 tyzdnov, Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@luta13 dakujem krasne ❤❤ urcite dam vediet
@ejuska2586 fotecky z tehu fotenia su krasne, pre mna naj tie, kde ste obe v ruzovych satach, ste ako princezny krasne...Jeden princ je pri vas, druhy v brusku...Nadherna rodinka...Tesim sa s vami, ze Ti to takto rychlo ubieha moja...Cochvilku budes mat princa v naruci...Pohladkaj brusenko za mna 😘 ...Inak "lela123" uz porodila, predvcerom 18.2...- ma krasneho maleho princa 3300g a 52cm, obaja su v poriadku 😉
@tonjadabik2 ahoj moja, skoro mi oci vypadli!..Nebola som tu 2 tyzdne teraz vobec a citam tu stranku po stranke a teraz som v nemom uzase!...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 🤰 ...Verim, ze tentokrat vam Boh doprial zdrave babätko a ze si ho vynosis do stastneho konca ❤ ...Prajem Ti to najviac na svete...Keby cokolvek, pis do IP...Tesim sa velmi s Tebou mamina 😘😘😘

@ceklis ale vyšiel, krásny duch 🙂 len nech je silnejší zo dňa na deň. Držím všetky palce na rukách a nohách. Budem čakať info