Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@gulicka77 nezazlievam, že si vyjadrila svoj názor a chcela si poradiť. Len sa zamýšľam, prečo si myslíš , že práve ty si skúsená a ostatné ženy robíš neskúsenými ? Myslíš , že je to tvojim vekom a nepripustíš, že ženy mladšie od teba môžu byť skúsenejšie....možno v živote práve ony majú viac skúsenosti , ako ty. Ja píšem za seba, myslíš že ja mám viac skúsenosti len preto, že buden mať 41rokov 😉 Lebo ja si to teda naozaj nemyslím a práve naopak, veľa krát som sa tu pri čítaní diskusii naučila veľa veci, postrehov od žien mladších odomňa.... tvoj názor ti nikto neberie, ale správať sa nadradeno ťa neospravedlňuje .
@kakatulik tak to ma mrzí 😔ale všetko ma svoje dovody , už mame niečo za sebou, tak to zvládneme 😘 Hádam tu nezostaneme dlho 😂 veď pomaly tie dlhoročne snažilky nás už opúšťajú 🙊 Ja som bola v Brne na odber jedného foliku, ale bol prázdny a odsali mi hneď aj cystu na druhom vaječniku, dalo sa to vydržať. Ale tak bojujeme ďalej , nevzdávam sa 😉
ten dzus a hcg mi pride rovnako vtipne ako otazka ze ci moze byt zena tehotna ked oralne uspokoji muZa
@val9
@nivea777
@vyvka baby tej osobe teda pani je darmo.daco vysvetlovat ona si pojde svoje sak je najskusenejsia a najmudrejsia a co.my tie neskusene hlupe dievcata ...to su bohuzial taketo kreatury ktore sa sem pridu dorabat lebo asi trpia nejakou menejcennostou neviem jak sem vobec zabludila 🙈🙊🤔🤔ale musite uznat ze sme sa aspon zasmiali 😂😂😂
Baby teraz som zacala pochybovat ci som tehu.. :D lebo kazdy den pijem pomarancovy dzus 😭😭😭😭😂😂😂😂😂😂
Baby ahojte dnes som pridávala testiky a stala sa mi taká vec že som si znova na toaletnom papieri našla take ťruzove spinenie... je normálne že byva takéto spinenie v čase očakávanej ms aj týždeň? Ja ho mám od min piatku tak že dva dni spinim pak dva dni nič pak jeden deň len na papieri pak nič a ted zase len na papieri .. nemali ste to podobne žiadna? :(
@7adka77 jasne ze je 🙂!
Gratulujem !!
Inac to spinenie aj ja som to tak Mala nechcem ta strasit najprv mala svrnka krvy potom hnedasty vytok potom zase nic googlila som hodiny a hodiny moze to byt neskodne
Niektore zeny na zaciatku tehu spinia prave ten cas ked ma prist ms
To je tym ze sa plod zavrtava hlbsie Alebo neviem to vysvetlit asi som to aj tak zle nazvala 😁😁
Nevadi bohuzial nedopadlo to dobre ale to preto ze v zahranici je zdravotnictvo na prd !!
je to len slabe spinenie na zaciatku tehu je to uplne normalne ... Nestresuj ale chod na gyndu a to cim skor necakaj ak nemusis

@vyvka nahratá som :D :Dpodla mna by som nemala testovat niekolko dni kym to poriadne stravim :D ja som zas citala ze som napisala ze som dnes mala negativny test :D 😂😂😂 ja neviem rozum mi tu zastava prisaham :D