icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

kakatulik
23. feb 2018

@ria294 a ako si ju uzivala

vyvka
23. feb 2018

@7adka77 ak si na Slovensku je to milion krat lepsie nez tu mozno sa to zachranit dalo no do 12 tyzdna nezakrocia ak krvacas spinis alebo mas ine problemy nevadi lebo do 12 tyzdna je to rizikove a ak sa to nema udrzat tak neudrzi !! 🤦‍♀️
Ak mas moznost radsej chod
Mam 2 svagriny ktore spinili na zaciatku tehu
A bolo to Okey neskodne spinenie ak si vvyhladas priznaky tehotenstva je to jeden z nich
Tak prajem vela stastia hlavne sa nestresuj
Viem uz podla vlastnej skusenosti
Pozitivne myslenie pred tehu a pocas tehu robi vela

7adka77
23. feb 2018

@vyvka ďakujem pekne v pondelok tam isto vybehnem

wewe28
23. feb 2018

@val9 počuj, ale toto je asi najsilnejšia druhá čiarka akú si kedy mala 😉😀 Teraz to musí byť už ok✊🏻

val9
23. feb 2018

@wewe28 však toto si hovorím aj ja ...zatiaľ ms nikde ..muž sa už smeje zo mňa klepe ma tu zimnica ale veselo si dávam kávu a zeriem všetko čo vidím 😆

sangre
23. feb 2018

@val9 no co urobila si dalsi ako to vyzerá??

wewe28
23. feb 2018

@val9 už som tu dlhšie nebola a nečítala priebeh, tak sa pýtam...už mešká? ako fakt. Doteraz si mala duchov, ale vždy sme ich tu lovili a upravivali foto aby bolo dačo vidieť, no toto je už riadny duch 👏🏻 Tak by to mohlo byť teraz skutočné. Nakoniec do tej svadby budeš mať aj mini bruško 😀

wewe28
23. feb 2018

@sangre počuj, čo to tu bolo s tým džusom? to je to, čo si mi písala? len som to nejako nenašla v tom množstve príspevkov 😀

val9
23. feb 2018

@sangre taký slabý bol ako ráno...netestujem už lebo v strese začínam byť 😥

val9
23. feb 2018

@wewe28 dnes som 30 DC a zatiaľ nič no ...uvidíme čo bude nebude 🐣🤗 ale fakt divne mi je druhý deň..ja si myslím že som mala posunutu ovulku ..uvidíme no

vlocka5
23. feb 2018

Baby co si o tom myslite? Za 2 dni nezosilnel (spodny je dnesny) takze nic???? Miiiiini dusik iba na oboch ani neviem ci uvidite...

wewe28
23. feb 2018

@val9 ja verím, že teraz nepríde ✊🏻😘 Ja som tiež mala posunutú a vieš, že duch sa mi ukázal až na 6 deň meškania 😀

vyvka
23. feb 2018

@vlocka5 prepac ale ja to skor vidim na negativny
Ak chces mat istotu kup si Digitalny 🙂

vlocka5
23. feb 2018

@vyvka neboj, som rada...mam zavedene teliesko...testy duchuju nazivo to vidno ale nesilneju...tak asi to bude ok...

vyvka
23. feb 2018

@vlocka5 na spodnom vidno ruzoveho ducha Ale
Ked nesilneju no skus o par dni pre istotu 🙂

val9
23. feb 2018

@wewe28 ďakujem ❤ no to si pamätám 😊uvidíme 🤗

zuzka1120
23. feb 2018

Ach buď všetky testy duchu alebo ja už neviem.. mám sedem dní do ms. Zvýšenú teplotu a bolesť pŕs, občas pichavú , citlivé bradavky až niekedy svrbia, nikdy sa mi takéto pocity na prsiach nespravili.
Vidíte niečo na teste?

kristina6014
23. feb 2018

@zuzka1120 ja tam niečo vidím 🙂 a držím palce nech zosilnie 🙂

vlocka5
23. feb 2018

@vyvka myslis ze na nom viac vidno? Spodny je dnesny....noooo skusim este v pondelok veru ak dovtedy ms nepride

vyvka
23. feb 2018

@vlocka5 ano vsimla som si az potom
Ked som si pridala
Svetlo na telefone 🤦‍♀️😁😁😁
Ale vydno ho urcite na spodnom

sangre
23. feb 2018

@wewe28 jjj to ale musis najst a precitat si cele co tu jedna davala no.odpadla by si 😂😂neviem.odktorej strany to zacina tusim 314

sangre
23. feb 2018

@val9 oki hlavne klud urob dalsi v nedelu najskor a uvidime ci silnie

val9
23. feb 2018

@sangre nevydržala som a od dnes už vážne verím že okolo 21 je lepšie hcg ...je taká ako včera voľným okom 😍 fotak nezaplatil...alebo je to z kari no 😂😂😂

zuzka1120
23. feb 2018

@val9 tak dobre sa na to pozerá 😍😍😍
Ale milá Val9 , láskavo sem napľuj alebo nejako dostaň tehu bacilky 😁🙂

ikonica
23. feb 2018

@val9 juchuuuu tesim sa na bacileckyyyyyyy

sangre
23. feb 2018

@val9 no.je ju vidno ale skus vidrzat do.nedele som.zvedava ci bude silniet budem velmi drzat palce ..moze byt ze mas posunutu ovu

vyvka
23. feb 2018

@val9 ako dlho sa snazite ?
Krasny testik

Nemusis mat ziadne obavy 😍

val9
23. feb 2018

@sangre skoda, ze ju neviem lepsie odfotit.. ovela krajsie ju je vidno
@zuzsat 10000% pravdu si mala s tym hcg rano jemnucka ciarka a o 2 viditelnejsia 🙂 :*

nivea777
23. feb 2018

@vlocka5 oba testy sú negatívne

val9
23. feb 2018

@vyvka toto by som snazenim nenazvala 🙂 skusali sme viac menej kedze mame pred svadbou 🙂 Zatial mam lebo som mala pred dvoma mesiacmi biochemko tak som opatrna