icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

val9
23. feb 2018

@zuzka1120 s radsťou oplujem celeho konika 🙂 len nech mi to silnie 🙂 😍

val9
23. feb 2018

@wewe28 hej to som ti inak chcela napisat ze ty si tiež tehu z toho pomarancoveho dzusiku :D :D ale sme sa este nedopatrali z akej znacky to je 😂😂😂😂😎

sangre
23. feb 2018

@val9 no to je hlavne ako ju ty vidis ci mas pocit ze silnie moc drzim palce a ozaj vidrz a v nedelu sprav som zvedava

sangre
23. feb 2018

@val9 keby len kari😂😂😂

sticker
sangre
23. feb 2018

@zuzka1120 ahoj za mna negativne nevidim nic🙄

sangre
23. feb 2018

@vlocka5 ahoj prepac ja nevidim nic 🙄negativne

sangre
23. feb 2018

@zuzka1120 vies co ale na to vrchnom sa daco tlaci strasne jemnunke hodila som ti to aj do negativu ked sa fakt ze zapozeras daco sa tlaci

sangre
23. feb 2018

@zuzka1120 ale ozaj som si to musela uplne priblizit ten prvy test na druhom nevidim

val9
23. feb 2018

@sangre az v nedelu spravim .. ideme mimo na vikend ani si neberiem testy so sebou 🙂

bibuska2
23. feb 2018

@luta13 dakujem ty ma vies tak krasne povzbudit vzdy 🙂 dnes som akurat dobrala duphaston ta uvidime ci pride mrcha alebo sa to po 2rokov snazenia zadarilo a prosim ta porad mi ktore vitaminky na podporu tehotenstva su dobre neviem ci ladeevita si mam kupit alebo femibion alebo ci tiecalibrum diky za odpoved ;)

bibuska2
23. feb 2018

@fire_proof prajem z celeho srdca nech vam to vyjde

sangre
23. feb 2018

@val9 spravne budem.sa teda tesit

val9
23. feb 2018

@sangre si poklad ❤🙏

bubinka96
23. feb 2018

Dostala so ms 😏

ria294
23. feb 2018

@kakatulik od 2DC -6DC dve tabletky denne, druhy krát tak isto a k tomu 75IU gonal.

katyk22
23. feb 2018

Baby silne palenie zahy... pomoze vyvracat sa? Uz som zufala 😭😢😭

vyvka
23. feb 2018

@katyk22 soda bikarbona ?

katyk22
23. feb 2018

@vyvka ja som v 10tt nechcem si davat sodu bikarbonu 😣 to by som ju musela jest cele dni 😣😣

lucik_93
24. feb 2018

@katyk22 kludne Su daj, jasom ju musela cele tehu..

vyvka
24. feb 2018

@katyk22 a myslim si ze neuskodi ale ako ty chces
Pocula som ze pomaha pohar mlieka 🤷‍♀️ Skus mozno
Pomoze ak nie tak neuskodi tak isto aj soda bikarbona

katyk22
24. feb 2018

@lucik_93 a nenaplo ta po nej?

katyk22
24. feb 2018

@vyvka vraj mlieko pomoze iba na chvilku a potom je to este horsie 😖

luta13
24. feb 2018

@bibuska2 ja som uzivala Femibion, ale len jedno balenie v prvom trimestri...Potom som sa na to vykaslala a jedla len vela ovocia, zeleniny a uzivala rastuce brusko 😉...A nedakuj mi, ja sa velmi tesim s Tebou, ked budu // tmavnut a Ty budes uzivat tehulkovanie 🙂

luta13
24. feb 2018

@katyk22 pohar teplejsieho mlieka mne vzdy zabral na palenie pazeraka - pri oboch tehu...A vyssie vankus pod hlavu na noc urcite...Si v 10tt, palenie isto coskoro prejde...Drzim palce, nech to co najskor prejde, je to neprijemne ❤

zuzsat
24. feb 2018

@val9 krasny testik...

7adka77
24. feb 2018

Ahojte baby tak tedtiky mi silnejú len čo má znepokojuje je stále červenohnedé spinenie. Bežne ho na nohaviciach nemám ale keď som si merala bazalku tak červený teplomer a keď sa utriem toaletným tam jemno. Myslite že kebych preistotu vybehla dnes na urgent by niečo videl? Resp aby má doktor nevysmial že čo tam robim že to nič nieje lebo vlastne som cca len 4t+4 dni. Ach jaj neviem či to nechať tak že spinenie prejde alebo radšej ísť,. Bolesti podbrušku nemám žiadne , testy tmavnu bazalka stúpla. Že či zbytočne nepanikarim

7adka77
24. feb 2018

@7adka77 no a takto spinim vlastne 8 deň ako som už písala ale to tak že dva dni nič pak dva dni trochu pak deň nič a tak

zuzka1120
24. feb 2018

@sangre ďakujem pekne🙂 spravím zajtra ráno,ak som tehu tak bude silnejšie isto.

sangre
Autor odpoveď zmazal
sangre
24. feb 2018

@7adka77 ahoj moja noo ja si myslim.ze pokial nemas bolesti a nekrvacas ze furt aj ze pocas dna ze mas na nohavickach tak si myslim ze asi sa fazulka alebo hrasok usadzuje v maternici a mozno tym to.je ja fakt tazko mi to sudit ja som nic take nemala ,len usudzujem z vlastneho inštinktu ze ak.by daco sa dialo asi je to sprevadzane bolestami krcami a krvacanim takym krvavo cervenym ..vies ze ked sa uhniezduje baby mavaju tmave spinenie takze podla toho sudim ale cele.je to na tebe ty musis vediet ako sa citis viem.ze na.pohotovosti su kreteni bohuzial ani ja bych nesla ak bych nemusela z vlastnej skusenosti ale tak ak to citis ze mas strach chod a kasli na to kto si co byde myslet ...je pravda ze asi nic neuvidi mozno.len vacok ...no.neviem mozno ti to do tyzdna prejde ...alebo zavolaj doktorovi v pondelok a povec mu co sa deje teda ze mas pozitivny test si cca 5tt a mas spinenie ze co ti povie ja by som to mozno aj takto riesila