Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 dakujem ty ma vies tak krasne povzbudit vzdy 🙂 dnes som akurat dobrala duphaston ta uvidime ci pride mrcha alebo sa to po 2rokov snazenia zadarilo a prosim ta porad mi ktore vitaminky na podporu tehotenstva su dobre neviem ci ladeevita si mam kupit alebo femibion alebo ci tiecalibrum diky za odpoved ;)
@fire_proof prajem z celeho srdca nech vam to vyjde
Dostala so ms 😏
Baby silne palenie zahy... pomoze vyvracat sa? Uz som zufala 😭😢😭
Ahojte baby tak tedtiky mi silnejú len čo má znepokojuje je stále červenohnedé spinenie. Bežne ho na nohaviciach nemám ale keď som si merala bazalku tak červený teplomer a keď sa utriem toaletným tam jemno. Myslite že kebych preistotu vybehla dnes na urgent by niečo videl? Resp aby má doktor nevysmial že čo tam robim že to nič nieje lebo vlastne som cca len 4t+4 dni. Ach jaj neviem či to nechať tak že spinenie prejde alebo radšej ísť,. Bolesti podbrušku nemám žiadne , testy tmavnu bazalka stúpla. Že či zbytočne nepanikarim
@7adka77 ahoj moja noo ja si myslim.ze pokial nemas bolesti a nekrvacas ze furt aj ze pocas dna ze mas na nohavickach tak si myslim ze asi sa fazulka alebo hrasok usadzuje v maternici a mozno tym to.je ja fakt tazko mi to sudit ja som nic take nemala ,len usudzujem z vlastneho inštinktu ze ak.by daco sa dialo asi je to sprevadzane bolestami krcami a krvacanim takym krvavo cervenym ..vies ze ked sa uhniezduje baby mavaju tmave spinenie takze podla toho sudim ale cele.je to na tebe ty musis vediet ako sa citis viem.ze na.pohotovosti su kreteni bohuzial ani ja bych nesla ak bych nemusela z vlastnej skusenosti ale tak ak to citis ze mas strach chod a kasli na to kto si co byde myslet ...je pravda ze asi nic neuvidi mozno.len vacok ...no.neviem mozno ti to do tyzdna prejde ...alebo zavolaj doktorovi v pondelok a povec mu co sa deje teda ze mas pozitivny test si cca 5tt a mas spinenie ze co ti povie ja by som to mozno aj takto riesila

@zuzka1120 s radsťou oplujem celeho konika 🙂 len nech mi to silnie 🙂 😍