Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@sangre ahoj no isla som nakoniec pre pokoj v duši... no niesu tu veru trikrát najmilsi. Doktorka že som v 5 tt ale že nič ešte nevidiet tak mi vzala krv že overiť tehotenstvo . Tak cakam . Ako dúfam že sa nestane že krv bude negatívna keď mi štyri testy vyšli pozitívne. To by som sa tu asi od hanby prepadla 😃🤦♀️ No a ako má prezerala spinenie zosilnilo take hnedé červene nie tak uvidim čo povie krv. Ach jaj
@7adka77 fuha tak potom pis ze co 🙄a ci ti daco nasadia alebo co a co povedala na to spinenie ??ako fakt tie pohotovosti jak sa tam.spravaju kokos mohli by byt troska ohladuplny ze proste bojis sa a netvarit sa jak keby si bola neviem.co 😡😠nevadi ser do.nich hlavne nech ti povedia co a ako ze z coho to.mas
no ja sa budem cudovat ak nieco daju.... ono lekari nechavaju vsetko na prirodu a zacnu za starat az ikolo 11tt o zenu... aj tehu knizky vacsina dava az po 1.trimesrei v tom 11-12tt dovtedy neriesia...ak ma odist odide ..nenasadia nic... teda toto mam z citania bab.... ale aspon krv a hcg zistis...ono to spinenie moze byt ze praskla zilka ako sa maternica roztahuje a spinenie moze trvat 14dni...vlastna skusenost z 13tt
@zuzsat áno veď to áno....
Ale aj ked nie si tehu a ides s nejakym problemom na pohotovost tak je to otras. Mam stym skusenost z decembra... dostala som nejaku crevnu virozu alebo čo to bolo... 24hodin som vracala. Mna do nemocnice nedostanes ale vtedy som uz muza prosila aby ma tam zobral lebo som si myslela ze umrem uz....... otrasny pristup. Hned ako namna doktor zacal rozpravat tak som olutovala ze som tam isla...
No ahojte takze vybavila som s prepáčením 💩. Jedine čo mi povedali že nieje nič vidno že keď som došla mech cakam dali mi krv že 36 mám hcg že nejaké údajne tehotenstvo prebieha ale že mám ísť svojmu doktorovi a keď bude hcg stúpať bude to ok, spinenie nevie prečo mám, lieky žiadne lebo že v maternici ešte nič nieje a že keď mi začne krvácanie väčšie je zbytočne chodit lebo že to sa môže aj ukončiť tehotenstvo takto na začiatku. 10 EUR a odchod dovidenia... do správy mi napísal že dôvod spinenie od piatku max na 1 vložku a nič viac... takze ted sa budem modliť aby to bolo fakt nejaké uhniezdovanie a moje mimi rástlo :(( niekde som čítala že až 12 dni byva niekedy spinenie. Ako bolesti podbrusia extra nemám len sem tam tlak tak budem veriť a dúfať že čiarky budú silnieť a hcg stúpať :(( 🙏
@7adka77 noo parada klasika nase zdravotnictvo aj skapat mozes moje.nervi no.dobre tlaky su ok to.je.normalne to.budes citit aj pichanie sem tam to sa roztahuje maternica ja.mavam dakedy fakt ze riadne tlaky kup.si to.magnezko je to dobre ozaj ako pise
@terez01 aj ja si ho davam ...kazdopadne zavolaj v pondelok dokimu povec aka je situacia a uvidis ...noo pokial.ta fakt nechytia krce a bolesti dotoho silne.krvacanie tak bud v klude

@zuzka1120 oki tak potom napis ako to vyzera 😉