Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby,som v skúšobnej dobe,ak sa zadari môžu ma prepustit? Ešte dva mesiace mám skúšobnú. Ďakujem za odpovede
@mirkovci ano. V skusobnej mozu bez udania dovodu
@betina1984 ale nemôže byť dôvod tehotenstvo...ak sa nemýlim
Moja skusenost s pohotovostou je takato.Nakolko som zacala spinit a krvacat,isla som na pohotovost.Mala som 15pozitivnych testov a pri prvej dcerke hroziaci potrat,tak som radsej isla.Krv mi nebrali,iba ma pozrel a poslal domov,ze to moze byt posunuta ms,ci potrat.Na druhy den som isla ku svojmu.Krvacanie sa ukludnilo a sem tam som spinila.Podla ultrazvuku bola maternica zväcsena a endometrium 12mm.Nic vsak nebolo vidno,ze je to este skoro.Bola som v 4tt+2.Hcg bolo 745,3.Lieky mi nedal,ze mam prist o tyzden.V nedelu v 5tt som musela opät na pohotovost,zacala som krvacat a mala som strasne bolesti a krce.Na pohotovosti mi zobrali krv a vysetrili ma.Hcg kleslo na 208 a endometrium na 7mm.Maternica sa zacala stahovat. 😢
@7adka77 drzim palceky.Nech hcg stupa a vsetko je oki.
@mirkovci v skusobnej dobe bezdovodne. Zamestnavatel nemusi vysvetlovat preco ta prepusta.
@mirkovci 72 ZP Skončenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe
V skúšobnej dobe môže zamestnávateľ aj zamestnanec skončiť pracovný pomer
z akéhokoľvek dôvodu alebo bez uvedenia dôvodu, ale s tehotnou ženou, matkou do konca
deviateho mesiaca po pôrode a dojčiacou ženou len výnimočne a z dôvodu, ktorý nesúvisí
s jej tehotenstvom alebo materstvom, musí ho náležite písomne odôvodniť, inak je neplatné.
Tehotná zamestnankyňa je zamestnankyňa, ktorá svojho zamestnávateľa písomne
informovala o svojom stave a predložila o tom lekárske potvrdenie.
@ikonica toto som si našla aj ja a nerozumiem tomu. Ak teda som tehu a je somnou spokojný ale tehotenstvo by bola prekážka lebo som na riadiacej pozícii a mohli by to považovať za rizikové pre mňa....čo potom? Zamestnávateľ je som ňou spokojný a nemá voči mne žiadne vyhrady.....aleĎakujem tehu môže považovať za prekážkum

@mini007 asi pojdem do lekarne uz dnes 😁😁 boli ma brucho , aj prsia, ako vzdy pred ms.