icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

radka420
26. feb 2018

@7adka77 nám zomrela princezná 22tt.. zdravé babo nič jej nebolo ani nezistili.. všetko v poriadku... “len tak”

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 jeden... a zistili mi antofosfolipidovy syndrom a protilatky voci embryu...uz presiel rok, a stale nie som tehotna... to prve neuspesne sa podarilo po 10 mes....

ikonica
26. feb 2018

@radka420 ach boze 😢

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 a uz to mas na 100% potvrdene?

zoja82
26. feb 2018

ženy, musím vám povedať, že vás obdivujem, že obdivujem to ako sa napriek smútku dokážete pozbierať a že bojujete dalej...🌹

7adka77
26. feb 2018

@radka420 och boze nechapem ako toto panboh dovolí :((( to je hrozne a proste zotaviť sa a snažiť sa znova to je niekedy take ťažké...ja som prreplakala včera cely deň a to len 5 tt :((( to tá obdivujem muselo to stáž veľa síl :(( ale ja verim že každá žena sa aspoň raz matkou stať musí len tá cesta k tomu je niekedy strašná :(((... ka to ešte od doktora potvrdené nemám v sobotu som bola na pohotovosti skrz spinenie. Dr nič nevidel že to je skoro že mám ísť k svojmu.. lenže včera mi klesla bt aj zoslabol tehu test takze myslím že čoskoro bude krvácanie lebo príznaky nemám žiadne takze mi vychádza MÁ. Takze zajtra pôjdem doktorovi a on mi to len potvrdí a neviem či dá vyvolávačku alebo čo :((((

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 a ako velmi klesla?

7adka77
26. feb 2018

@ikonica ja som mala tak 37 skleslo na 36,8 a dnes som si ju už radšej ani nemerala abych zase nerevala no a tehu test bol celkom viditeľný predvečer večer a ráno už len slabucku ružový a zmizli mi príznaky ako večerné potenie , jedine trosku bolesť bradaviek ostala a sem tam take pichnutie v podbrušku ale predtým to bolo intenzívnejšie , ako keby to odchádzalo :(

radka420
26. feb 2018

@7adka77 veľmi ma to mrzí... myslím že pre ženu ktorá to dieťatko prijme s láskou je veľmi ťažké nech oň príde kedykoľvek... ja som zas vďačná za každý jej pohyb kedy som ju mohla cítiť.. napriek všetkému mi bolo veľa dané.. už len veriť že sa zo nezopakuje... aj keď po pravde nepoznám veľa žien ktoré si tým skôr či neskôr neprešli... ale v tom je sila žien.. sme jedinečné už len v tej vôli darovať další život a VERIŤ! 😉

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 este nerob zavery... podla mna to este nie je tak hrozny pokles... kym nepride cervena... preco az zajtra ides k dr?

7adka77
26. feb 2018

@ikonica lebo som si nemohla dnes vziat volno v práci až zajtra mám voľný deň

ikonica
26. feb 2018

@7adka77 ok... drzim palce aby si nakoniec dostala dobru spravu ;)

7adka77
26. feb 2018

@ikonica ďakujem to by musel byt zezrak :(

sangre
26. feb 2018

@7adka77 co je MA??ako myslis ze potrat spontany to nie ...babo zilo normalne mne vyvolali v 16tt porod kvoli poskodeniu plodu ...mne vysli zle testy na edwardsov syndrom a este patou s. plodova voda to potvrdila.mne povedali ze tam su take poskodenia ze bud umre vo vyssom stadiu a ak by som nejakym zazrakom aj donosila tak hned po porode ...takze som dosla bola tam 3dni kde mi nasadili gelove tycinky na otvaranie krcka a potom na dalsi den mi zacali davat cipky kazde 3h na vyvolanie porodu to su inak dost velke bolesti a normalne mi odtiekla plodova voda a musela som potlacit a porodit potom.ma hned dali do spanku a vycistili a na dalsi den som isla domov

sangre
26. feb 2018

@sangre este aj bola malinka zaostala vo vývine asi 2tt pozadu

sangre
26. feb 2018

@ikonica ano uplna pravda dokym nedrzis v rukach nieje nic 100%

sangre
26. feb 2018

@radka420 boze to je fakt hrozne tiez mam znamu presne toto iste ze v 6m zrazu ze maly nezije ..ja niekedy fakt nerozumiem co sa vtomto svete deje ...ako dievcata fakt uprimne ja som.osobne kazdy den na nervi ci je vsetko v poriadku a ci malej bije srdiecko potom ju zacitim a odlahne mi 😍..co ma byt zena v klude a uzivat si tak je to najvacsi stres ...aj sa naozaj bojim daco ist nakupovat pre nu lebo sa tak bojim ze co ak nieco ale snazim sa si to vobec nepripustat ze by taketo nieco mohlo sa stat ...prvy krat ma ani vo sne nenapadlo ze sa nam.moze nieco taketo stat ...

ikonica
26. feb 2018

@sangre ma je missed abort... akoze zamlcany potrat... mne to lekar oznamil v den, ked som mala dostat tehuknizku... 12tt... babo sa prestalo vyvijat v 9tt... zrejme kvoli krvnej poruche... vytvaram mikrotromby a tie upchali cievky veduce k babu... a najnovsie mi zistili aj protilatky voci embryu... ale za dva dni prisiel spontanny potrat, ktory bol kvoli silnemu krvacaniu ktore neustavalo radsej ukonceny kyretom...

to je hrozne co si musela prezit... oproti tomu je moja skusenost malina...silno drzim palce nech je dalsie tehu uspesne...

sangre
26. feb 2018

@zoja82 vidis ake vieme byt silne vsetky zeny na svete 💪💪mi zvladneme toho fakt ze dost ani si to niekedy neuvedomujeme

zuzsat
26. feb 2018

@ikonica
@7adka77 haasova je silna diabeticka a odmietla hospitalizaciu ebo citila dobre a sla na premieru toho muzikalu mich.davida kde 3h sedela v kresle.to bola jej ezodpovednost

luta13
26. feb 2018

@zuzsat v case, ked som tehu oznamovala, som nebola este po skonceni skusobnej doby, bolo to skor, no ja som to oficialne vobec ani nepodala, vobec som neprefocovala tehu knizku, proste sa to len sefkovci dozvedeli a vedela to cela nova firma postupne, ktora mala stovky zamestnancov,...No potrebovali kazdu jednu pracovnu silu, mala som stastie, ze ma nevykopli skor, kedze som este bola v skusobnej lehote 😉...Po MD som sa vratila po 3 rokoch spät a do mesiaca sa firma uplne zrusila, cize som este aj odstupne dostala, aj ked som stratila dost vela dobrych kamosiek a kolegov ☹...Co uz, aj o tom je zivot...

zuzsat
26. feb 2018

@luta13 tak ro mas dobreho sefa.mohol ta ptepustit lebo ustne oznamenie tehotenstva sa nepovazuje xa oznamenie podla zakona

ikonica
26. feb 2018

@zuzsat nepoznam detaily... vedela som len ze je diabeticka...

luta13
26. feb 2018

@ingba pekny dusik druhej /...Drzim palceky, testuj zas za 2 dni, nech je vidiet rozdiel 😉

sangre
26. feb 2018

@ikonica je tu vela zien co si fakt prezili strasne veci a kazda z nas ci ty ci ja ci hoc kto co.pride o babo je strasne ci takym.sposobom ci inym ,len je fakt psychicky lepsie ak.odide samo hned na zaciatku ako prezit toto uz vtakom vyssom stadiu kedy ozaj citis aj rastie brusko aj vsetko ...dakujem ti a tiez ti prajem aby si raz drzalo svoje vytuzene v rukach ...vies ono.oto viac ta sere ze preco prave ty zazijes takuto vec pritom. To co mne bola proste blba nahoda ze jednoducho sa to zle spojilo a bars jake ciganky fetacky co ani.nevedia ze vobec su tehotne a seru na to a vedome sa ozieraju a fetuju a taketo veci a nic sa im.nestane nehovorim ze tie deti su zdrave ale ide o tu pointu ze mi co zdravo zijeme cvicime a taketo veci sa nam.deju nechapem ozaj

ikonica
26. feb 2018

@sangre ved toto... tu spravodlivost nie je.. ale my si nase babatka budeme o to viac vazit ;)

luta13
26. feb 2018

@zuzsat ja som to vlastne ani oficialne neoznamila, uz si to presne nepamätam (bolo to v Novembri 2007) len najprv medzi kolegynami, potom som to povedala liderke na mojej linke co mi bola sefkou a neskor sa to rozkriklo dalej, medzi kancelarske krysy a veducich atd...Bola to velka firma, sefkovci boli sikmooki a ti neboli na SK pritomni, myslim, ze tym to bolo suma-fuk 😉...Mala som stastie 🍀 a perfektnych ludi okolo seba - od sefka, po upratovacky, vsetci uzasni a mam na nich dodnes len krasne spomienky - Hansol Voderady! ❤

sangre
26. feb 2018

@ikonica 😍💖

luta13
26. feb 2018

@bibuska2 vcera ranny testik = vidim ducha druhej /, verim, ze bude tmavnut 😉...Drzim palceky 🙏

radka420
26. feb 2018

@sangre myslím že sa nemôžme tak pozerať na život.. asi by sme sa zbláznili.. na tomto svete spravodlivosť neexistuje... myslím že človek len keď si uvedomuje čo má, je vďačný a berie to s pokorou môže byť šťastný... 🙂