Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby ja som úplne mimo :(((( včera mi klesla bt na teste slabá čiarka , poplakala zmierila s tým že čoskoro dostanem ms a ostal mi ešte posledný test tak že si ho spravím a vyšiel mi takto : ja fakt nechapem čo sa to deje :( mohla by sa zvýšiť hladina po potrate alebo ako ke to mozneee :((( prečo včera ledva duch a dnes čiarka silnejšia ... nechapem som z toho úplne hotová :(((
@7adka77 Ahojky ja vcera tak isto robila som test na teste ledva ciarka, tak uz ze cakam ms ( muz mi skryl testy lebo samozrejme, ze som spustila plac ) a dnes rano bazalka 37.1 .. ja uz ani netestujem iba cakam .. a ms si mala riadnu? Ja by som uz sla k lekarke na tvojom mieste nech ti vezme krv ....
@sangre Boze, slzy mi idu do oci, ked citam Tvoj pribeh, ako si prisla o babätko a ako si ho este aj porodit musela...Neviem si to ani len predstavit, ake tazke to muselo byt!...Si silna zena a mas moj velky obdiv ❤ ...Verim, ze toto dieta, ktore teraz nosis v lone je Bohom pozehnane a ze ho donosis v zdravi az do porodu....Velmi Ti prajem, aby si nasla svoj vnutorny pokoj a aby si si uzivala tehulkovanie naplno...Boh s vami obomi...Pohladkaj brusko za mna 😘...Prajem vam pekny dnik 🌷
@val9 no ešte som praveze nemala nič len to spinenie v sobotu na pohotovosti to som písala nevidel nič že nízke hcg že môžem dostať ms keď bude hcg stúpať že je to ok že to je skoro ešte ... včera bazalka klesla test slabý, dnes som si bazalku nemerala, test takto nechapem čo sa to deje... zajtra idem k dr ale ktovie to asi noc nezistí este
@7adka77 ja som takto bola pred mesiacom..... rano test asi taky, ako mas ty...vecer takmer nic. Jasne, ze som si to odrevala a dost teda, lebo za posledny polrok som takto uz prisla o 2 baba v 5-6tt. Baby ma tu podporili, ukludnili a aj virtualne "nakopali" do zadku, ze zbytocne stresujem. Tak nestresuj ani ty, aj ked viem, ze sa to lahko hovori a tazko urobi. Podla mna, ak by si o babo prisla...ver mi, test by nebol silnejsi 😊 Ver babatku, ver sebe a hlavne mysli na dobre veci. Stres babatku nerobi dobre 😊. Mozno si len pila vela, alebo kto vie. A bazalka zvykne kolisat. Na internete som videla aj take tehotenske grafy, kde bazalka klesla uplne na predovulacnu teplotu a potom zase vyletela hore. Drzim palce, nech je vsetko v poriadku 💜
@7adka77 sak mas krasnu ciarku nestresuj vsetko vyzerá byt ok ...mojko pocuj hlavne klud a nesleduj vsetko okolo seba ja viem ze sa mi to lahko hovori ale stresujes seba a babo a to pre to malinke neni dobree pojdes k lekarke a ta ti vsetko povie a hlavne zobere krv a uvidis ale ozaj sa daj do kludu lebo si sama privolas aj to co neni a ublizis tomu malemu...ver mi ono vsetko citi z teba
@7adka77 mas ozaj krasnu ukazkovu // sa mi nechce verit ze keby odchadzalo tak takyto test mas ...a to pichanie a tlaky necitis furt raz ano raz nie ..moc sa sledujes aj ja som to robila a fakt mi z toho prepinalo a tými myslienkami si sama daco privolas ver mi ozaj dychaj a urob si dajaky cajik a ostan v klude 😘
7adka77 ja som sa dozvedela že som tehotná keď mi meškala ms 5 dni a príznaky mi začali až na nejaký 10 deň meškania 😉 podľa mna je všetko v poriadku neboooj ☺️