Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@kristina6014 neviemveru posledná ms 24.1. ms mavam 29-30 tento mesiac bola ovulka na cca 23-24 dc a manzel bol akurat tam doma 4 dni takže presne na den viem . No tak neviem ked sa posunie ovula aj ms cca o 7 dni ked ratam . Tak cca 1-2 dni možu meškat no tak vobec neviem ako to budú rátat
@betina1984 kavu bohuzial nemozem.ani citit neni.mi znej dobre ale dala.som.si citronovu vodu a troska zabralo dakujem
@ruzovykvietok ano, kym pondelok nepozrie dr a nepotvrdi tak sa bojim. Sice to sa budem stale.. neboj o den dva uz budes mat kolajnicky😉 ja som testovala okolo 11 o dva dni neskor ako som mala slabu ruzovu ako ty a boli uz vyrazne.
@lenka277 no ja si este na potvrdenie asi pockam, najskor chcem ist za 2 tyzdne a Ty budes v pondelok kolko?
@ruzovykvietok a preco mas obavy??ved ti pekne pomaly silneju testiky ci z niecoho ineho??
@ruzovykvietok no ja budem od poslednej ms 5+3 tt tak som zvedava ci nieco uvidi, ale hadam mi to aspon potvrdi. Ty si kolko po poslednej ms?
To aj vy si Tak snazilkovanie neuzivate alebo to len ja ?
Ked viem ze ... musim no hrozne jak sa mi nechce
A neviem si to uzit 🤦♀️
A ked nemusim teda ak nieje ovulka tak je to uplne ine
Nechapem a kedze beriem clomid na podporu ovulky musim ci chcem alebo nie ...
😡🤦♀️
@ruzovykvietok tak ja neviem kedy bola ovu, ale kedze sme februar len raz a to 14.2. 😄 tak to muselo byt vtedy😊
@lenka277 my zas 17.2. :D ale podľa teploty, bolestí a hlienu bola ovu 16.2. večer a 17.2. ráno sme mali :D
@ruzovykvietok tak to sme na tom rovnako az podobne 😃 skus spravit test zajtra doobeda, ja som od stredy uz prestala testovat nech som v klude 😌
@bibuska2 podľa mňa zly test skús iný
@lenka277 a Ty ides uz zajtra k dr? Potom daj vediet ako si dopadla. Ja dnes takto:
@ruzovykvietok super, silnie! ☺️ Jj dam vediet, sama som neskutocne zvedava.
Baby ake mate skusenosti z testom clearblue duchuje alebo sa mu da verit...dik

@ingba to už je jasné ☺.... si tehulkaaa . Krasna ciarka a regulerna, žiadny duch 💕