icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

vyvka
4. mar 2018

Mozem tento ..ovu test povazovat za Pozitivny ?
A ak Je ... v priebehu kolko hodin by mala
Nastat ovulka ? 🙂
Totiz piatok som Bola na folikulometrii mala folikul velkosti 17mm dr povedal ze pravdepodobne ovulka bude cez vikend ... som si myslela ze bude dnes zajtra ..mam ist zase ci bola .. takze teraz si to neviem vypocitat kedze ovu test je az dnes ...
Pozitivny 🤔🤔

dlucy
4. mar 2018

@sevcikovaanna u mna ukazal vzdy dobre mozem odporucit

lenka277
4. mar 2018

@monyka25 ja by som skusila zajtra este a mozno doobeda a ak by bola rovnaka ist k dr 🤔 kolko si dpo?

terez01
4. mar 2018

@vyvka pozitívny a má nastať do 24hod od 1.pozit.testu

monyka25
4. mar 2018

@lenka277 no nebudem uz asi testovat,bud pride ms alebo idem k dr v stredu tak sa ho rovno opytam...ani neviem kolko nakolko ovulka nemala byt...

ingba
4. mar 2018

Baby tak piatok a dnes. Tmavne však ?🙈

chmurkaxy
4. mar 2018

@ingba jasné,že tmavne!

sticker
danielina30
4. mar 2018

tmavne, gratulujem 🙏🏻

chmurkaxy
4. mar 2018

@sevcikovaanna ahoj,a ktorý z nich myslíš? to plusko? ja som dnes mala takýto a teda dúfam,že neblbne. inak by to už bolo moje 12. biochemicke po narodení Filipka za skoro 5 rokov (chodime aj na umelé oplo).

ingba
4. mar 2018

@chmurkaxy
@danielina30 Dakujem🤗

vera4444
4. mar 2018

Vidíte tam ducha?

ingba
4. mar 2018

@vera4444 áno vidím

vyvka
4. mar 2018

Mali ste uz velmi bolestivu ovulku ?? Tento mesiac je cely divny ... dnes pozitivny ovu test poobede
A teraz ... bolesti podbruska Este som to nikdy nezazila taku to bolest pri ovulke

ingba
4. mar 2018

@vyvka áno v den ovu mávam velkú priam až pichavu boleste cca tak 12 hodin

chmurkaxy
4. mar 2018

@vyvka ja som mala prvýkrát v mesiac,keď som otehotnela po 4 rokoch so synom. Večer sex a ráno som chodila jak kačica (boli sme na ture). Od pôrodu to mám každý mesiac,niekedy viac,niekedy menej. Ale z tých mega bolesti väčšinou boli vždy tehu (aj keď biochemicke).

vyvka
4. mar 2018

@ingba presne take mam ja a ani neviem na ktorej strane ma to boli ... bolest prechadza az do chrbta tesne nad zadkom taka pichava bolest napetie v podbrusku ako keby ma niekto pichal s niecim vobec sa to neda opisat ...
Je to normalne ?? 🤔🤔
Bola som aj na Folikulometrii v piatok som mala folikul velkosti 17mm dnes pozitivny ovu test
Ale uz asi hodinu mam hrozne bolesti

vyvka
4. mar 2018

@chmurkaxy tak dufam ze .. to je len ovulka tie bolesti a nic ine

vera4444
5. mar 2018

@ingba to ste ma potešili

arthemiis
5. mar 2018

Najprv bolo vidieť ducha a potom sa to zlialo 😳 ako to mám chápať 😭

danielina30
5. mar 2018

@vera4444 krasny duch, ani ho netreba hladat

chmurkaxy
5. mar 2018

@vyvka jasné,že len ovulka . z toho môjho si vyber to,že to boli plodné bolesti vždy🙂 my máme problém s genetikou, preto mam toľko biochemickych. ty ho mať nebudeš 😘😗😙😚

dadulik6
5. mar 2018

@vera4444 aano krasny dusiik 😊 len nech pekne silnie kolko dpo si?

dadulik6
5. mar 2018

@arthemiis ahoj skus este jeden test aspon sa uistis 😉

lenka277
5. mar 2018

@arthemiis ahoj 🙂 urob si druhy k mas, podla mna je pozitivny

vera4444
5. mar 2018

@dadulik6 veď praveze neviem... buď 7 dní alebo je ti ešte z minulého cyklu...jedno sa mi zdá skoro a druhé neskoro...

vera4444
5. mar 2018

Tak asi nič z toho dievčatá... dnes takto ☹

vyhuelka
5. mar 2018

@vera4444 a kedy si robila ten včerajší test?

vera4444
5. mar 2018

@vyhuelka aj jeden aj druhý ráno...

vyhuelka
5. mar 2018

@vera4444 a mešká ti? Neviem skúsila by som zajtra, možno to nič neznamená 🙂

7adka77
5. mar 2018

@vera4444 to nic nemusí znamenať , ešte počkaj ( ja viem ťažko sa to vraví keď sama som testovala každý deň 🙂)) ale mne toto tiež spravilo jeden deň mi vyšiel tmavší ešte ako tvoj duch na druhý deň ráno som ho ledva našla , klesla mi bazalka myslela som že je potom, na další deň som len tak že skúsim znova a zosilnel ešte viac ako deň predtým a pak už len len silneli( ako dúfam že to je v poho dr idem až tento tZden tak snáď je to ok) ale som chcela že to že zoslabol nemusí byt hneď zle... skus ešte zajtra . Pozajtra