Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ingba
@ruzovykvietok
ovu bola cca 14. alebo 15.2. ale nemerala som nikdy len som tipovala podla hlienu😊 som 5+3tt dakujem baby❤️
@ruzovykvietok aj ja som bola prekvapena☺️ necakala som to. Na dalsiu idem o tri tyzdne. Tak vidim ze zrejme sa stretneme vsetky v rovnakej skupine😃
@lenka277 dufajme, ze november je nas
@lenka277 super si ma strašne potešila ja som mala 24.1. A ovu teda na 16.2 . Tak ja este tento týžden počkám .
@ruzovykvietok a ty si už nola tiež u dr? Kedy bola posledná ms?
@ingba ja som, nebola chcem ist az za 2 tyzdne, a ms bola 27.1. Takze ako pozeram sme fakt na tom podobne
@ruzovykvietok ok super tak nam držím palce aj ja až na budúci štvrtok piatok
Dajte potom o sebe vediet dievcata🍀☺️
@zuzsat Progesterón je prirodzený ľudský hormón s dôležitými fyziologickými funkciami. V prípade, že telo, resp. žlté teliesko vaječníkov neprodukuje dostatočné množstvo tohto hormónu, používa sa k jeho zvýšeniu liek Agolutin. Ďalej sa aplikuje pri nedostatočnej funkcii menštruačného cyklu alebo pri dysfunkčnom maternicovom krvácaní. Agolutin sa používa aj na udržanie tehotenstva, keď z dôvodu nedostatočnej produkcie progesterónu môže hroziť potrat alebo opakovaný potrat, vzhľadom k predchádzajúcim ukončeným tehotenstvom.
Ďalšími prípadmi k užitiu Agolutinu je predmenštruačný syndróm a diagnostické použitie na progesterónový test pri nedostatočnej produkcii progesterónu žltým telieskom vaječníkov, k vyvolaniu krvácania a rýchleho odlúčenia maternicovej sliznice.
@nivea777 Kacenka [Porodní asistentka] - Agolutin je len hormón (progesterón), ktorý vám pri predchádzajúcom cykle z nejakého dôvodu chýbal, preto vám menzes meškala. Teraz by to malo prebehnúť v poriadku. Nejak sa vám to posunulo. Do 5 až 10 dní od aplikácie by ste mala dostať menštruáciu. Injekcia len pozitívne ovplyvní ovuláciu, teda, že ju určite budete mať.
@ruzovykvietok ahoj,som na tom rovnako,posledna ms 27.1.,test pozitivny😀Dnes som volala sestricke a objednala ma az o 3 tyz.-ze ked budem mat ukonceny 8tt,aby bolo nieco vidiet na utz. Som myslela,ze sa dostanem skor 1x k lekarke,snad ro nevadi.
@biela_sova ahoj ako sa máš ako sa cítiš? Bola si už pri Dr. Dlho som tu nebola
@miroslavaa31 heh super a ovu si mala kedy? No lepsie tak neskor, ked uz ozaj bude vidiet, je to strasne cakanie :D
@bibuska2 ahoj, nepovedal nahodou plodovej vajce? tj. Gestacny vak? A ten progesteron- buď udrží tehotenstvo ak si tehotná alebo vyvolá menštruáciu ak nie si tehotná. určite nespôsobí prasknutie folikulu pri ovulácii, takze buď kľudna. Neurobila si nič zle, ze si si to dala pichnúť.
@ruzovykvietok ov asi 12.2.-13.2.
@mawiya ahoj mojko. ďakujem moc 😘 keď ja som taka krava, som si hneď začala googlit low ich a pritom, ja len tipujem tu ovu na pondelok noc/utorok. a na 13dpo to nie je také zle. iné baby ešte ani netušia hodnotu a ja tu stresujem. len po tom všetkom,ja už chcem odmenuuuu.
toto sú inak testy z rána (fialovy mama a ružový livsane) a robila som ešte jeden digi a porovnáva vnútri s tým včerajším a mne sa zdá,že tmavne. len ja som už psycho🙂 dnes som 14dpo aj podla sopky.

@chmurkaxy ja mam protilatky proti embryu preto sa pytam... asi mi daju prednison ak sa zadari... + fraxik na antifosfolipidovy syndrom..