icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

luta13
7. mar 2018

@soncita22 na Tvojom vcerajsom teste vidim //...Konecne 😉...Velmi drzim palceky, nech silneju este viac...Potichucky gratulujem a prajem zdrave tehukovanie 😘🤰❤

luta13
7. mar 2018

@monyka25 krasne //...Nech len tmavnu 🙏 ...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉❤

luta13
7. mar 2018

@vera4444 akoze nic z toho?...Ved test pred zopar dnami si mala krasneho ruzoveho ducha druhej /...Ja uz som Ti isla gratulovat...Bral Ti aj krv, ci len pozeral ultrazvukom?...Ci uplne vylucil tehu? 😒

luta13
7. mar 2018

@biela_sova Gratulujem k vitalnemu tehulkovaniu...Prajem Ti, nech Ti tlak trosku stupne, nevolnosti nech odidu a Ty nech si mozes potom uzivat len zdrave tehulkovanie 😉

luta13
7. mar 2018

@soncita22 ahoj, testovala si uz dnes?...sup sem fotecku, verim, ze bude silnejsia 😅

luta13
7. mar 2018

@dasaa Drzim palceky, nech je vsetko tak, ako ma byt a Ty mas uz len zdrave tehulkovanie bez krvacania a bez problemov 🙏🤰❤

bibuska2
7. mar 2018

@luta13 dúfam aj ja

soncita22
7. mar 2018

@luta13 Ahoj, dakujem za gratulaciu ale nie je k comu gratulovat...😢 Vcera vecer som zacala spinit a, rano som uz dostala mrchu...😩

luta13
7. mar 2018

@soncita22 to je haluz...Nie je to len spinenie?...Skus este testovat, mozno si aj tak tehulka, aj ked krvacas - dost zien tak malo a boli tehulky...Potom treba letiet na gyndu, nech Ti nieco nasadia na udrzanie...To sa mi ani verit nechce po taktom krasnom teste!

lenka277
7. mar 2018

@luta13 dakujem ☺️ dost skoro bolo vidno ale o to lepsie🌼❤️ Velmi sa tesim

ruzovykvietok
7. mar 2018

@luta13 ďakujeme, si zlatá 🙂

emili31
7. mar 2018

@luta13 5.6 rano som robila test..celkom som videla druhu...o hodinu na to MS....😒takze regulerne duchuju a neviem uz na ake testy sa spolahnut.ja uz pri duchoch alebo ciarke musim zmenit lieky a neviem no...

7adka77
7. mar 2018

@vera4444 ahoj akože nič z toho veď si mala testy pozitívne . Krv ti bral?

luckalee
7. mar 2018

@luta13 ďakujem, povzbudil a si ma 😊 v nedeľu mi príde muzik domov, skúsime a uvidime. Nič iné si neprajem ❤️❤️❤️ veľa šťastia aj tebe 😍

biela_sova
7. mar 2018

@luta13 Dakujem velmi pekne Luta, aj teraz lezim a cakam, kym sa dopotacam k obedu 🙂 si velmi mila, ze tu vsetky takto podporujes <3

monyka25
7. mar 2018

@ja17ay no takze u dr tak ze ovulka asi prebehla,hcg 158 zatial iba,dal mi duphaston a za tyzden na kontrolu...

soncita22
7. mar 2018

@luta13 Nie, nie je to len spinenie...bohuzial...:( Uz ma to fakt prestava bavit tieto nezdary...Zacinam nadobudat pocit, ze sa na to vykaslem a bude pokoj...

ja17ay
7. mar 2018

@monyka25
Iba? Neblazni... Veď to máš super! Teš sa z toho 😊.
Gratulujem 💖.

chmurkaxy
7. mar 2018

@mawiya
babyyyyy. tak už mám výsledky krvi dnes! v pondelok (13dpo) hcg 9.7, dnes (15dpo) 18.8 😍 takže sa zdvojnasobuje za 50 hodín a normálne je 48-72 😍😍 v piatok idem zase na krv.

dadulik6
7. mar 2018

Baby vcerajsi test robeny poobede 9dpo a dnes ked som testla tiez poobede tak je test biely je to mozne? Rovnaka znacka aj citlivost 10 na foto vcerajsi vidite to tam?

monyka25
7. mar 2018

@ja17ay no tak povedal ze je to menej ako ma byt tak preto som napisala ze "iba"...dakujem si zlata 😊 dufam ze bude vsetko ok

vyvka
7. mar 2018

@dadulik6 skus o par dni mozno si vela pila ked si robila ten druhy mala si Zriedeny moc ..

dadulik6
7. mar 2018

@vyvka a na foto nieco vidis? Ci si to len ja namyslam 😞

vyvka
7. mar 2018

@dadulik6 ano vidim ..nieco sa tam urcite risuje 🙂

dadulik6
7. mar 2018

@vyvka bodaj by si mala pravdu teraz budem testovat uz az v sobotu rano hned z prveho ak dovtedy nedostanem

vyvka
7. mar 2018

@dadulik6 to bude super ak vydrzis ja som Mala len nedelu ovulku ... a uz sa nemozem dockat testovania
Vzdy ked idem na wc mam chut ocikat tehu test ako blazon 🤦‍♀️😆😁

dadulik6
7. mar 2018

@vyvka ani dneska som nechcela ale ked skm sa kukla na ten vcerajsi tak mi to nedalo proste ... ale uz ma boli dost brucho ako na ms ta by mala prist cez vikend tak dufam ze nepride

vyvka
7. mar 2018

@dadulik6 no je to mozne ze ta boli lebo .. si tehu daj vediet ako si dopadla drzim prsty 🤞

luckalee
7. mar 2018

@dadulik6 isto tam niecoje je, aj ja to vidim 🏵🏵

dadulik6
7. mar 2018

@luckalee
@vyvka len dufam ze dnes je biely lebo som viac pila 😂