icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

vyvka
7. mar 2018

@dadulik6 mas Nejake priznaky ako napriklad
Citlive prsia ?

chmurkaxy
7. mar 2018

@luta13 ty si super 😘 vždy taká milá,napomocna a s naozaj dobrým srdcom. sme radi , ze ta tu máme!😍

mawiya
7. mar 2018

@chmurkaxy zlatinko strasne moc sa tesim. Zasluzis si konecne stastne tehu. A inak velmi pekne stuplo 😘😘😘😘

arthemiis
7. mar 2018

@luta13 ďakujem pekne 🙂 Dnes som spravila iný a bol biely :( ale bola to značka plus lekáreň a bola som po nočnej takze ranný moc bol dosť zriedeny.. ms stále nikde tak budem dúfať :/

dadulik6
7. mar 2018

@vyvka praveze vobec pred mesiacom som sa isla zblaznit tak ma boleli uz dva tyzdne pred ms ale nedopadlo to dobre a bolo z toho biochemocke ale zase ma zvyknu boliet 5dni pred ms a cez vikend mam dostat a nic tak neviem neham sa prekvapit

luta13
7. mar 2018

@emili31 takze mas normalnu MS?...Velmi ma to mrzi...Verim, ze tento cyklus je Tvoj a ze sa za zopar tyzdnov budeme spolu tesit so silnejucich //...Boh Ta zehnaj! 🙏❤

luta13
7. mar 2018

@luckalee Dakujem, no my sa nesnazime 😉...Tebe prajem krasny vikend s muzikom 😅🍀❤

chmurkaxy
7. mar 2018

@mawiya mojko, aj ty. keď budem mať vyssie hcg, budem tu na teba kychat🙂

luta13
7. mar 2018

@monyka25 Hcg fajn, som zvedava, ako stupne za tyzden...verim, ze uz aj fazulku bude vidiet v brusku...Drzim palceky, potom sa sem ozvi 😉

luckalee
7. mar 2018

@dadulik6 inac ja som svoje druhe tehu zistila ovulacnymi testami. Bola nedela, byvali sme na dedine, ziadna lekaren. Mala som este ovu testy tak som spravila a vsetkych 5 bolo silnych. Tu na koniku mi baby potvrdili, ze som 100% tehotna. Aj tak bolo 😁

luta13
7. mar 2018

@soncita22 je mi luto, ze je to normalna MS...Mala by si na isty cas uplne vypnut a prestat so snazenim...Najst si inu cinnost, ktora Ta uplne pohlti...Necakane to pride, verim tomu a prajem Ti to! 🙏❤

luckalee
7. mar 2018

@luta13 dakujem 😘

luta13
7. mar 2018

@chmurkaxy verim, ze v piatok bude Hcg ovela vyssie...Drzim palceky 😉

luta13
7. mar 2018

@dadulik6 vidim ducha na Tvojom teste...Drzim palceky, aby silnel 😉

luta13
7. mar 2018

@arthemiis skus Lady max...Drzim palceky 😉

dadulik6
7. mar 2018

@luta13 dakujem dufam ze mas pravdu lebo to je vcerajsi test dnesny som mala biely ale tak som len 10dpo

arcanne2
7. mar 2018

@luckalee a zistila si to skor ako ti meškal a ms? Ja ju mam dostat až o 8 dní ale ovu testy mi zacinaju tmavnut tak som zvedavá ale ak osa tak poznám nič z toho nebude

sticker
dasaa
7. mar 2018

@biela_sova beriem lieky duphaston. S deťmi je to trosku horšie ale teraz je manžel doma tak mam kludovy režim. Len som sama zvedavá ako to bude potom keď budem s deťmi sama.

dasaa
7. mar 2018

@luta13 ďakujem tak dúfam ze už všetko bude v poriadku.

biela_sova
7. mar 2018

@dasaa no ved toto, a nemoze ti nejaka kamoska, alebo pani na dochodku, pribuzna, pomoct?

luta13
7. mar 2018

@arcanne2 Drzim palceky, nech Ti to v tomto cykle vyjde a nech si najdes svoje vysnivane // 🙏🍀

dasaa
7. mar 2018

@biela_sova deti budú chodiť do škôlky tak len ráno ich odnesiem a poobede príde po nich švagriná. Budem s nimi 2,5 hodinky a tak idú spinkať. Cez týždeň to zvládnem.

soncita22
7. mar 2018

@luta13 Ved praveze som to ani teraz neriesila, ani ovulku, ani to ci v spravny cas mame tutu-mutu ani nic...riesili sme stahovanie a vsetko s tym spojene, cize hlavu som mala uplne niekde inde...ale ano, nejdem riesit opat nic-sem radsej chodit nebudem aby som na to znovu nezacala mysliet a budem sa sustredit na pracu a na partnera...kaslem uz na to! 💪

luta13
7. mar 2018

@soncita22 tak moja, a ked pride den D, budem tu cakat na Tvojich dusikov 😉...Verim, ze coskoro 😘...Pekne byvanie v novom byte, ci dome vam prajem...Vies ako novy domov, nova sanca, novy zaciatok ❤

dadulik6
7. mar 2018

@luckalee ked ja som posledny minula pred par dnami tiez bol dost silny aj ked nie pozitivny... nato ze som ho robila vecer toto je on na 7dpo

monyka25
7. mar 2018

@luta13 dakujem si zlata,aj ja dufam ze uz bude,keby nieco ost sa ozvem a potom dam vediet....

jarkam721
7. mar 2018

Ahojte čo myslíte? Vôbec nič ?? Mešká mi 4 dni

lenka277
7. mar 2018

@jarkam721 ahoj, za mna negativny😕

luckalee
7. mar 2018

@arcanne2 ked ja som vtedy aj zabudla, ze mam dostat. Boli sme na dovolenke a neriesila som to. Az v tu nedelu. To uz bolo asi tyzden po tom, co som mala dostat 😊

luckalee
7. mar 2018

@dadulik6 ja som ich robila po tyzdni meskania, tie ciarky boli uplne rovnake. Ale aj tvoje su dost silne 😊